Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.432 kr.
Andalusien-de-hvide-landsbyer-slider
Weekendophold

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Spansk charme, naturskønne omgivelser, kridhvide huse tæt beliggende i de bjergrige landskaber og duften fra oliventræer og appelsinlunde – kan du mærke det? Det er tid til en forlænget weekend i Andalusien. Hvis du er klar til at opleve noget mere af Spanien end sangria ved stranden og turistet storbyer såsom Marbella og Malaga, så har jeg fundet rejsen til dig! Jeg har taget udgangspunkt i den charmerende by Sevilla. Herfra har du alletiders base til at opleve alt det bedste fra denne smukke del af Spanien – bjerge, søer, nationalparker med de mest betagende vandreruter, lækre madoplevelser, De Hvide Landsbyer og så er stranden kun en times kørsel derfra 🤩🌴

Oplev smukke Andalusien

juli – december

1.432 kr.

Billund (København og Aalborg) ✈ Sevilla og Malaga

Fly til Andalusien

488 kr.

København

Aalborg

Hotel i Andalusien

944 kr.

Hotel

944 kr.

Fly

488 kr.

Total (pr. person):

1.432 kr.

Forlænget weekend i Andalusien – fly

To af Andalusiens mest populære byer er Sevilla og Malaga. Derfor har jeg fundet billige fly fra Billund til Sevilla og fra København og Aalborg til Malaga.

Fra Billund kan du flyve direkte til Sevilla med Ryanair alle onsdage og lørdage året rundt. Især i juli, august og september måned er der lige nu billige billetter i prislejet fra 500 til 700 kr. for tur/retur-billetter.

Hvis du hellere vil flyve til Malaga, er det muligt fra både København og Aalborg.

Fra København kan du flyve direkte alle ugens dage med enten Ryanair eller Norwegian. Her er det i skrivende stund i slutningen af august, du finder de billigste billetter. De ligger i prisklassen fra 600 til 1.000 kr. for en flybillet. Udenfor perioden er de noget dyrere (2.000+).

Fra Aalborg flyver du direkte med Norwegian onsdage og lørdage året rundt. Her er billetterne dog noget dyrere, og du skal nok ikke regne med at finde billetter til under 1.500 kr.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund til Sevilla lørdag den 20. august til onsdag den 24. august til kun 488 kr.

Nu har jeg valgt en miniferie, men vil du hellere afsted en uge (eller længere), så kan det også sagtens lade sig gøre. De fleste af de billigste afgange er med Ryanair. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Direkte afgange onsdage og lørdage

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aalborg

  • Direkte afgange onsdage og lørdage

Forlænget weekend i Andalusien – hotel

Andalusien er en stor region i det sydlige Spanien og her findes masser af muligheder for feriedestinationer! De typiske er tit Sevilla, Malaga, Marbella osv. I dag tager jeg udgangspunkt i en overnatning i centrum af Sevilla, men du kan jo vælge at overnatte i lige præcis den by, du har allermest lyst til.

I Sevilla har jeg fundet det firstjernede, anmelderroste Hesperia Sevilla (8,1 ud af 10 på Booking.com).

Med det her hotel får du en virkelig fin beliggenhed midt inde i Sevilla kun fem minutters gang fra Sevillas historiske bymidte.

Hotellet har rigtig fine og moderne faciliteter kombineret med en god portion andalusisk charme. På Hesperia Sevilla er der desuden mulighed for at tilkøbe adgang til hotellets egen helseklub.

Værelserne er udstyret med gratis wi-fi, fladskærms-tv og aircondition – hvilket du nok bliver glad for midt under den andalusiske sommer 🌡😉

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i 4 nætter. Prisen er kun 1.887 kr., hvilket svarer til 944 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Andalusien, skal du naturligvis være velkommen til det.

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Lejebil i Andalusien

Personligt synes jeg, at en lejebil på sådan en rejse her er værd at overveje.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Forlænget weekend i Andalusien – området

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

Udenrigsministeriet oplyser, at Spanien har ophævet alle indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark. Du behøver således hverken coronapas eller indrejseformular.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend i Andalusien: 4 nætter på et skønt 4* hotel i Sevilla til kun 1.432 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud