• 26 jul 2016

  Megabus-udsalg: busbilletter til kun 1$ – f.eks. New York til Washington, Los Angeles til San Francisco og mange andre

  rsz_shutterstock_264823619

  Har du planer om at tage en tur til USA til efteråret, så har jeg i dag fundet noget til dig. Busselskabet Megabus har lige nu et udsalg, hvor man kan få billetter til mange storbyer i USA til kun 1 dollar!

  Du kan finde billetter til denne pris fra d. 1. september indtil november 2016. Megabus kører mellem mange storbyer i USA. Bl.a. til og fra New York, Washington D.C., Philadelphia, Boston, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Orlando, Miami og mange andre

  2016-07-26 15_10_46-Capture - Kopie2016-07-26 15_10_17-Capture2016-07-26 15_10_46-Capture

  SE TILBUDDET HER

  Der er i hvert fald mange penge at spare – hvis man f.eks. overvejer at en togbillet fra New York til Washington koster den ca. 90 dollar.

  Med så lave priser kan man hurtigt blive lidt skeptisk over for sådan et tilbud. Men den er god nok – det er bare en markedsføringskampagne, som de tidligere har haft kørende i Europa. Der findes selvfølgelig kun et meget begrænset antal billetter til denne pris. Og det eneste, man skal holde øje med, er, at der kommer et booking-gebyr på 1$ pr. bestilling oveni og så kan man desuden tilkøbe alt muligt (f.eks. koster det 5$ at reservere en bestemt siddeplads).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *