Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 19.517 kr.
Drømmerejse til Fransk Polynesien
Oversøiske

Drømmerejse til Fransk Polynesien

17 dages rundrejse til Tahiti, Bora Bora og Huahine inkl. alle hoteller og fly!

Oversøiske |

Drømmerejse til Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er ubestridt en af verdens mest eventyrlige paradisdestinationer! Du har garanteret allerede hørt om (eller set billeder af) paradisøer som Tahiti, Bora Bora eller Huahine. Her er tale om så ekstraordinære rejsedestinationer, at folk gladeligt betaler halve eller hele opsparinger for at opleve dette ferieparadis. Og det skal du da også prøve! Dog uden at slagte hele din opsparing.

19.500 kr. lyder måske som et voldsomt beløb, men hvis du kigger på lignende rejser hos diverse rejsebureauer, så vil en rejsen som denne snildt koste dig 40.000 kr. Så selvom prisen er noget højere, end det du normalt ser hos Rejsespejder, så er det faktisk et supergodt tilbud! Så pak tasken, og gør dig klar til en ægte once-in-a-lifetime rejse! Tahiti, Bora Bora og Huahine venter på den anden side af jorden!  ️☀️

Drømmerejse til Fransk Polynesien

19.517 kr.

✈️ fra København

🏝️☀️ Oplev eksotiske Tahiti, Bora Bora og Huahine!

🏨 Inklusive alle fly og hoteller

Billige fly til San Francisco

inkl. håndbagage

Billige fly til Tahiti

inkl. håndbagage

Fransk Polynesien – fly til San Francisco

En af de billigste og bedste måder at komme fra København til Tahiti er ved at tage over San Francisco. Du kan nemlig spare en del penge på selv at finde flyrejserne hver for sig.

Prisen for returbilletter fra København til San Francisco ligger meget stabilt på omkring 3.300 til 4.000 kr., men fra juli og indtil midt august er priserne dog noget højere og ligger typisk på mellem ca. 5.500 og 8.500 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til San Francisco hos British Airways fra fredag den 23. august til mandag den 9. september til 3.344 kr. tur/retur inkl. håndbagage.

Hver vej har du kun en enkelt mellemlanding i London, så du får nogle ganske pæne flytider.

OBS: Jeg har her valgt at lave et eksempel, hvor du flyver videre fra San Francisco til Papeete på samme dag. Gør du det, skal du være ekstra opmærksom på flytiderne. Du skal nemlig have nok tid til at skifte fly.

Vil du hellere være fri for at skulle flyve videre samme dag, kan du også sagtens snuppe en enkelt overnatning i San Francisco, før du flyver videre.

Fransk Polynesien – fly til Tahiti

Som næste punkt skal du finde fly fra San Francisco til Tahiti.

Du kan faktisk finde billige returbilletter fra San Francisco til Tahiti året rundt. Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger på omkring 4.000 kr. Dem kan du finde på rigtig mange datoer – oftest med afgang på onsdage, fredage og søndage.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra San Francisco til Papeete fra fredag den 23. august til lørdag den 7. september. På disse datoer koster returbilletter kun 3.969 kr. inkl. håndbagage. Du tilbringer således hele ferien i Fransk Polynesien på nær de tre sidste dage i San Francisco.

Og så er det altså værd at nævne, at med datoer, jeg har fundet, rejser du lige midt i højsæsonen!

Du lander kl. 13.15 i San Fransisco den 23. august og flyver videre til Tahiti samme aften kl. 23.20 – det skulle gerne give dig god tid til at komme igennem alle sikkerhedsprocedurer i USA. Plus du skal hente din bagage (hvis du tilføjer sådan en) og få den tjekket ind igen.

Du kan som sagt også vælge at tilbringe første nat i San Francisco, inden turen går videre til Tahiti. På den måde er du helt sikker på ikke at komme i tidsnød.

Tahiti

Du ankommer til Tahiti om morgenen den efterfølgende dag. Således sparer du en enkelt overnatning på Tahiti, hvor du i dette eksempel skal tilbringe de tre næste nætter.

På Tahiti har jeg fundet hotellet Pare Lodge (5 ud af 5 på Tripadvisor og 8,5 ud af 10 på Booking.com).

Pare Lodge ligger kun ca. et kvarters kørsel fra lufthavnen og har en skøn, tropisk have og udendørs pool.

I eksemplet her har jeg fundet et ophold fra lørdag den 24. august til tirsdag den 27. august. Prisen for 3 nætter er i alt 2.242 kr. Ved en rejse for to bliver det derfor 1.121 kr. pr. person.

Hotel på Tahiti

1.121 kr.

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien

Efter tre nætter på Tahiti går turen så videre til en ny drømmeø – her har jeg nemlig fundet billige enkeltbilletter fra Papeete til paradiset Bora Bora! Du flyver med Air Tahiti tirsdag den 27. august til kun 1.198 kr. inkl. håndbagage.

Billige fly til Bora Bora

inkl. håndbagage

Bora Bora

Eksotiske Bora Bora indgår nok på rigtig mange globetrotteres bucketlist! Bora Bora er på mange måder selve indbegrebet af en drømmeferie! Og det forstår man godt – hvem ville ikke elske at kunne nyde livet på en tropisk stillehavsø med verdens bedste sandstrande, palmer, turkisblåt hav og sol året rundt?

Fordi Bora Bora er så eftertragtet en destination, er hotelpriserne desværre også derefter. Jeg har dog fundet Bora Vaite Lodge (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) til en rimelig pris.

Hotellet ligger lige ned til vandet og har en skøn terrasse og have. Der er mulighed for kajakroning og snorkling.

I eksemplet nedenfor har jeg fundet et ophold fra tirsdag den 27. august til søndag den 1. september. Fem nætter koster i alt 4.783 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor 2.392 kr. pr. person.

Hotel på Bora Bora

2.392 kr.

Fransk Polynesien

Så går rejsen videre til endnu en drøm af en ø – Huahine! Du flyver igen med Air Tahiti søndag den 1. september, og billetterne koster kun 786 kr. inkl. håndbagage.

Billige fly til Huahine

inkl. håndbagage

Huahine

Når du så er landet på Huahine, så har jeg valgt, at du skal indlogeres på et skønt resort. Her er det tale om det anmelderroste Maitai Huahine (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Her kommer du til at bo i en bungalow med aircondition, minibar og tv. Resortet ligger lige ud til vandet, så du har en fantastisk udsigt over det klare, turkisblå vand. Og så har resortet oven i købet en rigtig dejlig pool.

Du kommer til at opholde dig her de næste tre nætter. I dette eksempel har jeg fundet et ophold fra søndag den 1. september til onsdag den 4. september til i alt 6.441 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to bliver det derfor 3.221 kr. pr. person.

Hotel på Huahine

3.221 kr.

Fransk Polynesien

Efter tre dage på Huahine går turen tilbage mod Tahiti. Jeg har fundet billetter onsdag den 4. september hos Air Tahiti til kun 1.076 kr. inkl. håndbagage.

Billige fly tilbage til Tahiti

inkl. håndbagage

Tahiti

Tilbage på Tahiti har du tre nætter, før du igen vender snuden “hjem” mod San Francisco og derfra videre mod Danmark.

Her har jeg fundet det trestjernede Royal Tahitien (3 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet har en privat vulkansk sandstrand, restaurant og en stor udendørs swimmingpool.

Jeg har fundet et ophold på tre nætter fra onsdag den 4. september til lørdag den 7. september. Prisen bliver i alt 2.952 kr. Ved en rejse for to bliver det derfor 1.476 kr. pr. person.

Hotel på Tahiti

1.476 kr.

San Francisco

Du flyver tilbage til San Francisco lørdag den 7. september, og her kan du sove de sidste to nætter, så du lige kan se de skønne seværdigheder rundt omkring i byen.

Her har jeg fundet det anmelderroste hotel Triton (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Hotellet, som er i en flot boutique-stil, ligger centralt ift. rigtig mange af San Franciscos seværdigheder.

Jeg har fundet et ophold fra lørdag den 7. september til mandag den 9. september. Opholdet koster 1.868 kr. Ved en rejse for to bliver det derfor 934 kr. pr. person.

Hotel i San Francisco

934 kr.

Fransk Polynesien

Hermed er din store rundrejse i Fransk Polynesien ved sin vejs ende, og du er uden tvivl en masse ufoglemmelige minder rigere!

Som altid med rundrejser som disse skal du være mere end velkommen til selv at skræddersy den nøjagtige rute og selv udvælge de hoteller, du helst vil bo på.

Fransk Polynesien – pris

 • Fly tur/retur til San Francisco: 3.344 kr.
 • Fly tur/retur til Tahiti: 3.969 kr.
 • Hotel på Tahiti: 1.121 kr.
 • Fly til Bora Bora: 1.198 kr.
 • Hotel på Bora Bora: 2.392 kr.
 • Fly til Huahine: 786 kr.
 • Hotel på Huahine: 3.221 kr.
 • Fly til Tahiti: 1.076 kr.
 • Hotel på Tahiti: 1.476 kr.
 • Hotel i San Francisco: 934 kr.
 • I alt: 19.517 kr.

Pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Danskere kan opholde sig visumfrit i Fransk Polynesien i op til 90 dage. Det er et krav, at du skal have en returbillet ud af landet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Drømmerejse til Fransk PolynesienDrømmerejse til Fransk Polynesien

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar