• 22 sep 2018

  Bora Bora? Bungalow over Vandet? 18 dage-rundrejse i Fransk Polynesien til kun 15.740 kr. inkl. alle hoteller og fly!

  Fransk Polynesien er ubestridt en af verdens mest eventyrlige paradisdestinationer! Du har garanteret allerede hørt om (eller set billeder af) paradisøer som Tahiti og Bora Bora. Her er tale om så ekstraordinære rejsedestinationer, at folk gladeligt betaler halve eller hele opsparinger for at bo på en bungalow ude på havet. Og det skal du da også prøve! Dog uden at slagte hele din opsparing. 15.000 kr. lyder måske som et voldsomt beløb, men hvis du kigger på lignende rejser hos diverse rejsebureauer, så vil en det snild koste dig ca. 50.000 kr. Så selvom prisen er noget højere end det du normalt ser hos Rejsespejder, så er det faktisk et super godt tilbud! Så pak tasken, og gør dig klar til en ægte once-in-a-lifetime-rejse! Tahiti, Bora Bora og Huahine venter på den anden side af jorden!

  Drømmerejse til Fransk Polynesien
  november - marts
  15.740 kr.
  København
  Fransk Polynesien
  Billige fly til San Francisco
  inkl. håndbagage
  2.584 kr.
  Billige fly til Tahiti
  inkl. håndbagage
  3.804 kr.

  Billige fly til San Francisco og Tahiti

  Fra San Francisco kan du lige nu fra november til marts finde en række superbillige flybilletter til Papeete på Tahiti. Derfor kan du med et par tur/retur-billetter til San Francisco komme afsted på dit livs eventyr til de fortryllende Stillehavsøer i Fransk Polynesien!

   

  Ovenfor har jeg først fundet billetter fra København til San Francisco med Lufthansa og Air Canada fra den 02.02. til den 19.02. til 2.789 kr. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i hhv. Frankfurt og Toronto, så du får nogle ganske pæne flytider.

   

  De næste flybilletter er tur/retur fra San Francisco til Papeete, Tahiti. Her kan du booke direkte fly hos Frenchbee til kun 3.804 kr. fra den 03.02. til den 18.02. Disse billetter kan du finde fra november og helt til marts, så drømmer du om tropisk stillehavsferie i Fransk Polynesien, så er disse billetter intet mindre end en gave.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (SFO – PPT)

  • 02.11. – 17.11.
  • 02.11. – 19.11.
  • 25.11. – 08.12.
  • 07.12. – 24.12.
  • 09.12. – 24.12.
  • 14.12. – 27.12.
  • 30.12. – 10.01.
  • 02.01. – 14.01.
  • 02.01. – 19.01.
  • 18.01. – 02.02.
  • 20.01. – 02.02.
  • 25.01. – 09.02.
  • 03.02. – 18.02.
  • 08.02. – 23.02.
  • 15.02. – 02.03.
  • 24.02. – 09.03.
  • Og flere

   

   

  Rundrejse i Fransk Polynesien

  San Francisco

  Du ankommer som sagt til San Francisco på den nordamerikanske vestkyst den 02.02., og her tilbringer du den første nat på et lufthavnshotel, da du flyver videre mod Tahiti allerede dagen efter. Jeg har i dette eksempel fundet det anmelderroste La Quinta Inn & Suites San Francisco Airport North (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et fint og budgetvenligt hotel med morgenmad til en pris på 317 kr. pr. person for 1 nat (i alt 633 kr.).

  Hotel i San Francisco
  f.eks. det billige La Quinta Inn & Suites San Francisco Airport North
  317 kr.

   

  Tahiti

  Du flyver fra San Francisco kl. 22.45 om aftenen og ankommer først til Tahiti kl. 05.05 om morgenen. Derfor sparer du en enkelt overnatning på Tahiti, hvor du skal tilbringe de 3 næste nætter. Her er jeg gået efter et hotel i den budgetvenlige afdeling, og det har jeg fundet i form af det 3* Punatea Village (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Selvom det er en løsning i den billige ende (med fælles bad), får du stadig et fint poolområde og en lækker, lækker beliggenhed lige ved stranden! Og så er der penge tilovers til en hotelopgradering senere på turen 😉 Prisen for 3 nætter er 535 kr. pr. person (i alt 1.070 kr.).

   

  Den 07.02. går turen så videre til en ny drømme-ø – her har jeg nemlig fundet billige enkeltbilletter fra Papeete til paradiset Bora Bora! Du flyver med Air Tahiti til kun 1.328 kr.

  Hotel på Tahiti
  f.eks. det budgetvenlige Punatea Village
  535 kr.

   

  Det kan godt være, at Punatea Village er et budgethotel, men beliggenheden ved stranden kan man ikke sætte en finger på!

   

  Billige fly til Bora Bora
  inkl. håndbagage
  1.328 kr.

   

  Bora Bora

  Eksotiske Bora Bora indgår nok på rigtig mange globetrotteres bucket list! Bora Bora er på mange måder selve indbegrebet af en drømmeferie! Og det forstår man godt – hvem ville ikke elske at kunne nyde livet på en tropisk stillehavsø med verdens bedste sandstrande, palmer, turkisblåt hav og sol året rundt?

   

  På Bora Bora har jeg igen valgt et hotel i den billige afdeling. Jeg har fundet Appartment Bora Bora (8 ud af 10 på booking.com). Lejligheden består af et soveværelse, en spiseplads, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Vigtigst af alt er dog, at Appartment Bora Bora ligger helt ud til stranden! Prisen for 4 nætter er kun 1.251 kr. pr. person (i alt 2.501 kr.).

   

  I eksemplet her har jeg den 11.02. fundet enkeltbilletter videre til endnu en drøm af en ø – Huahine! Du flyver igen med Tahiti Air, og billetterne koster kun 666 kr.

  Hotel på Bora Bora
  f.eks. det billige Appartments Bora Bora
  1.251 kr.
  Billige fly til Huahine
  inkl. håndbagage
  666 kr.

   

  Huahine

  Slut med billige hoteller! På Huahine skal drømmen om at bo på en hav-bungalow nemlig udleves! Derfor har jeg fundet det flotte 3* Royal Huahine (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selvom hotellet også tilbyder “almindelige” og billigere bungalows på land, har jeg altså valgt at gå med en bungalow over vandet. Det er bare en speciel oplevelse. Og så bliver det altså ikke nemmere at starte dagen med en forfriskende snorkeltur i Stillehavet!

   

  Som gæst på Royal Huahine tilbydes du gratis bådtransport til og fra landsbyen Fare. Herudover er der en række gratis aktiviteter, der omfatter snorkling, kajakroning, kanosejlads, bordtennis, beachvolley og lokale kulturelle aktiviteter.

   

  Prisen for 3 nætter i en bungalow over vandet er 3.308 kr. pr. person (i alt 6.616 kr.).

   

  Efter 4 dage på Huahine går turen tilbage mod Tahiti. Jeg har den 14.02. fundet billetter hos Tahiti Air til kun 920 kr.

  Hotel på Huahine
  f.eks. det 3* Roayal Huahine
  3.308 kr.

   

  Vandet, stranden, palmerne og en bungalow ude på havet – kan det blive bedre?!

   

  Billige fly tilbage til Tahiti
  inkl. håndbagage
  920 kr.

   

  Tahiti

  Tilbage på Tahiti har du 4 nætter, før du igen vender snuden “hjem” mod San Francisco og derfra videre mod Danmark. Her kan du sagtens vælge Punatea Village igen.

  Hotel på Tahiti
  f.eks. det billige Punatea Village
  714 kr.

   

  San Francisco

  Dy flyver tilbage til San Francisco den 18.02., og her skal du sådan set kun sove en enkelt nat, før turen går tilbage på tværs af Atlanterhavet mod Danmark. Her har jeg igen valgt La Quinta Inn & Suites San Francisco Airport North.

  Hotel i San Francisco
  413 kr.

   

  Hermed er din store rundrejse i Fransk Polynesien ved sin vejs ende, og du er uden tvivl en masse ufoglemmelige minder rigere! Som altid med rundrejser som disse skal du være mere end velkommen til selv at skræddersy den nøjagtige rute og selv udvælge de hoteller, du helst vil bo på.

   

  Pris

  • Fly tur/retur til San Francisco: 2.584 kr.
  • Hotel i San Francisco: 317 kr.
  • Fly tur/retur til Tahiti: 3.804 kr.
  • Hotel på Tahiti: 535 kr.
  • Fly til Bora Bora: 1.328 kr.
  • Hotel på Bora Bora: 1.251 kr.
  • Fly til Huahine: 666 kr.
  • Hav-bungalow på Huahine: 3.308 kr.
  • Fly til Tahiti: 920 kr.
  • Hotel på Tahiti: 714 kr.
  • Hotel i San Francisco: 413 kr.
  • I alt: 15.740 kr.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Bora Bora? Bungalow over Vandet? 18 dage-rundrejse i Fransk Polynesien til kun 15.740 kr. inkl. alle hoteller og fly!

  1. Jelena says:

   Hejsan.
   Jag tycker d e vildt att du har funnit en så billig resa till Tahiti o d e min dröm destination. Dock undrar jag om man kan hitta liknande resa för datumen 21dec – 4jan?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jelena,
    Tusind tak for det – jeg synes også det er et godt fund
    At rejse henover jul og nytår er bare super populært og derfor er prisen også oftest derefter desværre – så du kan sagtens rejse der, men prisen bliver bare noget højere.