Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

19.067 kr.
Rejse til Fransk Polynesien: 17 dages rundrejse til bl.a. Tahiti, Bora Bora og Huahine fra kun 19.067 kr. p.p. inkl. alle hoteller og fly!
Rejser

Rejse til Fransk Polynesien: 17 dages rundrejse til bl.a. Tahiti, Bora Bora og Huahine fra kun 19.067 kr. p.p. inkl. alle hoteller og fly!

Rejser |

Rejse til Fransk Polynesien: 17 dages rundrejse til bl.a. Tahiti, Bora Bora og Huahine fra kun 19.067 kr. p.p. inkl. alle hoteller og fly!

Fransk Polynesien er ubestridt en af verdens mest eventyrlige paradisdestinationer! Du har garanteret allerede hørt om (eller set billeder af) paradisøer som Tahiti, Bora Bora eller Huahine. Her er tale om så ekstraordinære rejsedestinationer, at folk gladeligt betaler halve eller hele opsparinger for at opleve dette ferieparadis. Og det skal du da også prøve! Dog uden at slagte hele din opsparing. 19.000 kr. lyder måske som et voldsomt beløb, men hvis du kigger på lignende rejser hos diverse rejsebureauer, så vil en rejsen som denne snildt koste dig ca. 40.000 kr. Så selvom prisen er noget højere, end det du normalt ser hos Rejsespejder, så er det faktisk et supergodt tilbud! Så pak tasken, og gør dig klar til en ægte once-in-a-lifetime rejse! Tahiti, Bora Bora og Huahine venter på den anden side af jorden!  ️☀️

Drømmerejse til Fransk Polynesien

året rundt

19.067 kr.

København ✈ Fransk Polynesien

Billige fly til San Francisco

inkl. håndbagage

3.677 kr.

Billige fly til Tahiti

inkl. håndbagage

4.003 kr.

Fransk Polynesien – fly til San Francisco

En af de billigste og bedste måder at komme fra København til Tahiti er ved at tage over San Francisco. Du kan nemlig spare en del penge på selv at finde flyrejserne hver for sig.

Prisen for returbilletter fra København til San Francisco ligger meget stabilt på omkring 3.700 til 3.900 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til San Francisco hos British Airways fra fredag den 17. maj til mandag den 3. juni til 3.677 kr. tur/retur.

Hver vej har du kun en enkelt mellemlanding i London, så du får nogle ganske pæne flytider.

OBS: Jeg har her valgt at lave et eksempel, hvor du flyver videre fra San Francisco til Papeete på samme dag. Gør du det, skal du være ekstra opmærksom på flytiderne. Du skal nemlig have nok tid til at skifte fly.

Vil du hellere være fri for at skulle flyve videre samme dag, kan du også sagtens snuppe en enkelt overnatning i San Francisco, før du flyver videre.

Fransk Polynesien – fly til Tahiti

Som næste punkt skal du finde fly fra San Francisco til Tahiti.

Du kan faktisk finde billige returbilletter fra San Francisco til Tahiti året rundt. Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger på omkring 4.000 kr.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra San Francisco til Papeete fra fredag den 17. maj til lørdag den 1. juni. På disse datoer koster returbilletter kun 4.003 kr. inkl. håndbagage. Du tilbringer således hele ferien i Fransk Polynesien på nær de tre sidste dage i San Francisco.

Du lander kl. 14.15 i San Fransisco den 17. maj og flyver videre til Tahiti samme aften kl. 23.20 – det skulle gerne give dig god tid til at komme igennem alle sikkerhedsprocedurer i USA. Plus du skal hente din bagage (hvis du tilføjer sådan en) og få den tjekket ind igen.

Du kan som sagt også vælge at tilbringe første nat i San Francisco, inden turen går videre til Tahiti. På den måde er du helt sikker på ikke at komme i tidsnød.

Tahiti

Du ankommer til Tahiti om morgenen den efterfølgende dag. Således sparer du en enkelt overnatning på Tahiti, hvor du i dette eksempel skal tilbringe de tre næste nætter.

På Tahiti har jeg fundet hotellet Pension de la Plage (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Pension de la Plage har en skøn, tropisk have, hvor der er pool, og så ligger hotellet tæt på stranden.

I eksemplet her har jeg fundet et ophold fra lørdag den 18. maj til tirsdag den 21. maj. Prisen for 3 nætter er i alt 2.477 kr. Ved en rejse for to bliver det derfor 1.239 kr. pr. person.

Hotel på Tahiti

1.239 kr.

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien

Efter tre nætter på Tahiti går turen så videre til en ny drømmeø – her har jeg nemlig fundet billige enkeltbilletter fra Papeete til paradiset Bora Bora! Du flyver med Air Tahiti tirsdag den 21. maj til kun 1.253 kr.

Billige fly til Bora Bora

inkl. bagage

1.253 kr.

Bora Bora

Eksotiske Bora Bora indgår nok på rigtig mange globetrotteres bucketlist! Bora Bora er på mange måder selve indbegrebet af en drømmeferie! Og det forstår man godt – hvem ville ikke elske at kunne nyde livet på en tropisk stillehavsø med verdens bedste sandstrande, palmer, turkisblåt hav og sol året rundt?

Fordi Bora Bora er så eftertragtet en destination, er hotelpriserne desværre også derefter. Jeg har dog fundet det trestjernede lejlighedshotel Sunset Hill Lodge (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) til en rimelig pris.

Hotellet ligger lige ned til vandet, og så har du kun ca. 5 minutters gang fra hotellet til butikker og restauranter i det centrale Vaitape.

Lejlighederne har eget køkken, gratis wi-fi og aircondition.

I eksemplet nedenfor har jeg fundet et ophold fra tirsdag den 21. maj til søndag den 26. maj. Fem nætter koster i alt 4.300 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor 2.150 kr. pr. person.

Hotel på Bora Bora

2.150 kr.

Fransk Polynesien

Så går rejsen videre til endnu en drøm af en ø – Huahine! Du flyver igen med Air Tahiti søndag den 26. maj, og billetterne koster kun 748 kr.

Billige fly til Huahine

inkl. bagage

748 kr.

Huahine

Når du så er landet på Huahine, så har jeg valgt at du skal indlogeres på et skønt resort. Her er det tale om det anmelderroste Maitai Huahine (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Her kommer du til at bo i en bungalow med aircondition, minibar og tv. Hotellet har en dejlig pool og fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet.

Du kommer til at opholde dig her de næste tre nætter. I dette eksempel har jeg fundet et ophold fra søndag den 26. maj til onsdag den 29. maj til i alt 5.834 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to bliver det derfor 2.917 kr. pr. person.

Hotel på Huahine

2.917 kr.

Fransk Polynesien

Efter tre dage på Huahine går turen tilbage mod Tahiti. Jeg har fundet billetter onsdag den 29. maj hos Air Tahiti til kun 994 kr.

Billige fly tilbage til Tahiti

inkl. bagage

994 kr.

Tahiti

Tilbage på Tahiti har du tre nætter, før du igen vender snuden “hjem” mod San Francisco og derfra videre mod Danmark. På Tahiti kan du passende snuppe et ophold hos Pension de la Plage igen – de bliver garanteret glade for at se dig igen

Jeg har altså fundet et ophold på tre nætter fra onsdag den 29. maj til lørdag den 1. juni. Prisen bliver i alt 2.146 kr. Ved en rejse på to bliver det derfor 1.073 kr. pr. person.

Hotel på Tahiti

1.073 kr.

San Francisco

Du flyver tilbage til San Francisco lørdag den 1. juni, og her kan du sove de sidste to nætter, så du lige kan se de skønne seværdigheder rundt omkring i byen.

Her har jeg fundet Hotel Grant (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger centralt ift. rigtig mange af San Franciscos seværdigheder.

Jeg har fundet et ophold fra lørdag den 1. juni til mandag den 3. juni. Opholdet koster 2.025 kr. Ved en rejse på to bliver det derfor 1.013 kr. pr. person.

Hotel i San Francisco

1.013 kr.

Fransk Polynesien

Hermed er din store rundrejse i Fransk Polynesien ved sin vejs ende, og du er uden tvivl en masse ufoglemmelige minder rigere!

Som altid med rundrejser som disse skal du være mere end velkommen til selv at skræddersy den nøjagtige rute og selv udvælge de hoteller, du helst vil bo på.

Fransk Polynesien – pris

 • Fly tur/retur til San Francisco: 3.677 kr.
 • Fly tur/retur til Tahiti: 4.003 kr.
 • Hotel på Tahiti: 1.239 kr.
 • Fly til Bora Bora: 1.253 kr.
 • Hotel på Bora Bora: 2.150 kr.
 • Fly til Huahine: 748 kr.
 • Hotel på Huahine: 2.917 kr.
 • Fly til Tahiti: 994 kr.
 • Hotel på Tahiti: 1.073 kr.
 • Hotel i San Francisco: 1.013 kr.
 • I alt: 19.067 kr.

Pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Fransk Polynesien: 17 dages rundrejse til bl.a. Tahiti, Bora Bora og Huahine fra kun 19.067 kr. p.p. inkl. alle hoteller og fly!Rejse til Fransk Polynesien: 17 dages rundrejse til bl.a. Tahiti, Bora Bora og Huahine fra kun 19.067 kr. p.p. inkl. alle hoteller og fly!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar