Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.603 kr.
West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.
Andet

West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.

Andet |

West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.

Den amerikanske vestkyst er noget nær det bedste roadtrip-materiale, du overhovedet kan komme i nærheden af! Så når Los Angeles lokker med billige flybilletter, er det bare om at gribe chancen. USA’s vestlige kyst har alt fra pulserende storbyer som Los Angeles og San Francisco til storslåede nationalparker som Yosemite. Vejret i Californien – især det sydlige Californien – er heller ikke helt tosset. Og så er en tur på Highway 1 langs Stillehavet også en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for! 

Roadtrip på vestkysten

november – maj

4.603 kr.

Billund og København ✈ Los Angeles

Billige fly til Los Angeles

3.548 kr.

Fra København

Lejebil i 10 dage

1.055 kr.

Fly

3.548 kr.

Andet

1.055 kr.

Total (pr. person):

4.603 kr.

Roadtrip – fly til Los Angeles

Vil du gerne et roadtrip i Californien, så kan du lige nu flyve billigt fra både København og Billund til storbyen Los Angeles.

Fra København har du flest afgange at vælge imellem, og der er også mulighed for at finde direkte fly hos f.eks. SAS.

Los Angeles er en af de destinationer, hvor du kan finde en masse afgange alle ugens dage hos flere forskellige flyselskaber. Derfor ligger prisniveauet uden for højsæsonperioderne generelt ret stabilt (p.t. skal du forvente priser fra ca. 3.500-3.900 kr. tur/retur).

Fra Billund kan du ikke flyve direkte, men bl.a. Lufthansa tilbyder ofte ganske billige billetter. Priserne for de billigste afgange ligger mellem ca. 3.500 og 3.900 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra mandag den 22. januar til onsdag den 31. januar fra 3.548 kr. hos Lufthansa inkl. håndbagage.

Er 10 dage for meget eller for lidt, kan du også sagtens forkorte eller forlænge rejsen, som du har lyst til.

Los Angeles – Eksempler på billige rejsedatoer

Der er som sagt en masse flyafgange til og fra LAX. Så bare prøv dig frem ift. datoer 😉

Roadtrip – lejebil i USA

Intet roadtrip uden en lejebil.

Er bilmærke og -model underordnet for dig, kan du leje en bil fra kun 1.055 kr. pr. person (for 10 dage).

Går du derimod op i biler, kan du også leje en Ford Mustang eller lignende. Så skal du bare filtrere efter cabriolet under søgningen – en Mustang er selvfølgelig en del dyrere, men også superlækker at køre rundt i på de amerikanske veje .

Bilen ovenfor kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og har gratis afbestilling.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rundrejseinspiration

Highway 1

Når nu du har en bil, ville det næsten være dumt ikke at køre på den kendte Highway 1. Vejen forbinder bl.a. Los Angeles og San Francisco, så hvis du gerne vil bruge din ferie på at udforske disse to storbyer, så er køreturen på Highway 1 fuldstændig oplagt.

Når du tager på roadtrip på vestkysten, er det i det hele taget svært at komme uden om denne legendariske vej, da den vil være nærliggende at tage ift. en masse andre seværdigheder.

Los Angeles

Yosemite

Du har sikkert hørt navnet. Og med god grund. For Yosemite National Park er en storslået nationalpark, hvor store, dramatiske klippeformationer, vandfald, floder og skove danner et enestående naturområde.

Hvis du er naturelsker, må du endelig ikke gå glip af denne fantastisk smukke nationalpark! Som alternativ til Yosemite kan du også overveje at se Zion National Park (Utah) eller Grand Canyon (Arizona), der begge kræver en køretur lidt ind i landet.

Los Angeles

Big Basin Redwoods State Park

Endnu en oplevelse i naturkategorien. Big Basin State Park ved Santa Cruz er også et skønt sted til en afstikker. Især hvis du elsker store træer!

Naturparken er nemlig fyldt med store redwoods, som er blandt jordens største og ældste træer. Nogle af dem er over 90 meter høje!

Los Angeles

Santa Cruz

Den lille surferby Santa Cruz vil være et godt sted til lidt afslapning væk fra de store byer. Kystbyen er blevet et yndet rejsemål for surfere på grund af de høje bølger ved stillehavsstranden.

Los Angeles

Outlet – Desert Hills

Er du til shopping i stor stil – især når det gælder gode priser – så hop ind i bilen og kør ca. 1,5 time til outlettet Desert Hills. Outlettet bugner med alverdens luksuriøse mærkevarer – og så endda på tilbud!

West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.

Du kan også finde meget mere inspiration inde på Getyourguide.dk.

Los Angeles – hoteller

Du får naturligvis også brug for hoteller på din vej. Herunder kan du finde hotel til den første nat i Los Angeles, og derefter kan du blot tilpasse søgningen til din egen rundrejse.

Hoteller i LA

Pas, visum og corona

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.West Coast-roadtrip i USA: 10 dage med lejebil og fly tur/retur til Los Angeles fra kun 4.603 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar