• 11 aug 2017

  MEGA TILBUD i efterårsferien: 5 nætter i Kroatien på et lækkert 4* hotel til kun 1.863 kr. inkl. morgenmad og fly

  Så er jeg faldet over et virkelig lækkert tilbud! Turen går til solbeskinnede Kroatien og Adriaterhavet! Ferie i Kroatien byder på en fantastisk kombination af de smukkeste strande, kultur, lækker mad og gode restauranter og imponerende natur. Ja, og så er vejret heller ikke så tosset og i oktober er ligger temperatuerne stadig over 20 grader. Så kort skrevet – en super rejsedestination, også i efteråret!

  Du kan komme afsted til to af landets smukkeste ferieområder, Split og Dubrovnik – begge byer og hele området i Dalmatien er virkelig flotte, og jeg anbefaler, at du kigger begge destinationer igennem inden du beslutter dig!

  ** OPDATERING ** De billige fly til Kroatien er udsolgt – billetterne koster nu omkring 1.500 kr.

  Efterårsferie i Kroatien
  oktober
  1.863 kr.
  København
  Split, Dubrovnik
  Hotel
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  1.014 kr.
  Husk at selv indtaste datoerne - 15.10. - 20.10.
  Billige fly til Split
  inkl. 10 kg håndbagage
  849 kr.
  Hotel
  1.014 kr.
  Fly
  849 kr.
  Total (pr.person)
  1.863 kr.

  Hotel

  På TripAdvisor har jeg fundet det meget lækre 4* Bluesun Hotel Afrodita, som har en fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Hotellet ligger faktisk kun 10 meter far Slatina beach, hvor man bl.a. kan prøve vandski eller jetski. Stranden byder også på isboder, cocktailbarer, pizzeriaer og andre restauranter – alt hvad man har brug for. Hvis du skulle foretrække swimmingpool frem for strand, så har Bluesun Hotel naturligvis også en stor, indbydende pool! Fem nætter i et dobbeltværelse koster 2.028 kr., hvilket giver en pris på 1.014 kr. pr. person, hvis I er to.

  OBS! Jeg vil bare sige at der findes RIGTIG mange gode hotel-tilbud og jeg har haft vildt svært ved at beslutte, hvilket jeg skulle vælge som eksempel. Derfor er synes jeg, det ville være en god idé lige at “shoppe” lidt rundt, så du finder det sted, som passer bedst til dine behov!

  F.eks. har jeg også fundet et meget godt 3* hotel på øen Brac lige ved den strand, som man kan se i det øverste billedet i artiklen, hvor det samlet bliver ca. 1.500 kr. pr. person inkl. fly.  Du kan se tilbuddet her

  Hotel på Brac

   

  Fly

  På momondo.dk har jeg fundet seriøst billige flybilletter til både Split og Dubrovnik – taget i betragtning at de ligger midt i skolernes efterårsferie! Flyselskaberne skruer ofte op for priserne (især på destinationer sydpå), når uge 42 melder sin ankomst, så man skal være meget heldig, hvis man kan finde noget til en fornuftig pris. Du kan flyve fra København med Croatia Airlines (inkl. 10 kg håndbagage) til enten Dubrovnik eller Split. F.eks. har jeg fundet fly til begge steder fra d. 15.10. – 20.10. til hhv. 849 og 927 kr. Men der findes også andre datoer i efterårsferien til kun lidt flere penge. Og selvfølgelig også udenfor efterårsferien!

   

  Alternativt: Billige fly til Dubrovnik

  Ca. 200 km syd for Split ligger der et af Kroatiens mange andre ferieparadiser, Dubrovnik. Her finder du lige så smukke strande med krystalklart vand som i Split. Flyprisen er kun en smule højere, men hvis du vil udforske denne del af landet, er der også mulighed for det!

  Billige fly til Dubrovnik
  inkl. 10 kg håndbagage
  927 kr.
  Hoteller i Dubrovnik

   

  Lejebil

   

  Fordi du rejser udenfor højsæsonen, kan du finde nogle super billige lejebil-tilbud. F.eks. kan du hos Rentalcars.com få 5 dage til kun 312 kr. (dvs. 156 kr. pr. person) inkl. ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Se lejebil-tilbud her

   

  Transport

  Med så ekstrem lave lejebilpriser giver det næsten ingen mening at kigge andre steder ift. transport til hotellet. Men hvis man ikke vil/kan leje bil, så har området omkring Split og Dubrovnik et meget godt busnetværk. F.eks. kan du komme til det ovennævnte hotel (Bluesun Afrodita) med bus til omkring 80 kr. hver vej. Du skal først fra lufthavnen til centrum i Split og derfra videre til byen Tucepi, hvor hotellet ligger. Turen tager ca. 2,5 time i alt.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til MEGA TILBUD i efterårsferien: 5 nætter i Kroatien på et lækkert 4* hotel til kun 1.863 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Kenneth says:

   Hov min fejl.. Pr. Passagerer

  2. Kenneth says:

   Hej Janni,
   Hvis du booker direkte ved croatianair koster 1847 til split på de nævnte datoer 🙂

  3. Janni says:

   Sjovt nok kan man kun få 1 flybillet til den nævnte billige pris. Lige så snart man vælger bare 2 voksne, stiger prisen pr. person 🙁

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Janni,
    Opslaget var super populært, så jeg tror desværre bare, at de billige afgange blev udsolgt hurtigt. Men du kan tro, at jeg nok skal holde skarpt øje med lignende tilbud og opdatere bloggen løbende 🙂