• 16 maj 2019

  Storbyferie i Madrid: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 908 kr. inkl. fly

  Spaniens hovedstad og største by er en delikat oplevelse for alle sanser. Den drøner derudaf med en metropols fart men tilbyder samtidig grønne åndehuller. Madrids enorme størrelse gør, at den tilfredsstiller stort set hvert et behov, du måtte have. Uanset om du rejser for kunstmuséerne, shoppinggaderne, de kulinariske oplevelser eller bare ønsker en hyggelig storbyferie i en varm og arkitektonisk flot hovedstad!

  Getaway til Madrid
  året rundt
  908 kr.
  København
  Madrid
  Billige fly til Madrid
  399 kr.
  Hotel i Madrid
  f.eks. det 4* Nuevo Madrid
  509 kr.
  OBS: Klik her for at se det billigste tilbud
  Hotel
  509 kr.
  Fly
  399 kr.
  Total (pr.person)
  908 kr.

  Hoteller i Madrid

  Hvor skal du så bo i Madrid? Et godt bud kunne være det 4* Nuevo Madrid. Hotellet ligger i den nordlige del af Madrid små 10 minutters kørsel fra byens berømte stadion – Santiago Bernabéu. I weekenderne tilbyder hotellet endda gratis transport ind til centrum.

   

  Nuevo Madrid byder på stilfuldt indrettede værelser med aircondition og gratis wi-fi. Der er også et lille afslapnings- og fitnesscenter, som du frit kan benytte dig af.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra torsdag den 12. september til lørdag den 14. september til 1.018 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 509 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 350-600 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Madrid, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Madrid

  Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Madrid fra København (alternativt fra Hamborg). Du kan generelt finde fly det meste af året til mellem ca. 400 og 600 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter til en lækker lille miniferie fra torsdag den 12. til lørdag den 14. september til kun 399 kr. Her flyver du med det spanske flyselskab Air Europa, hvor du må medbringe 10 kg håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 12.09. – 14.09.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.06. – 06.06.
  • 11.06. – 15.06.
  • 14.06. – 17.06. – WE
  • 22.06. – 26.06. – WE
  • 19.08. – 22.08.
  • 22.08. – 25.08. – WE
  • 29.08. – 31.08.
  • 29.08. – 01.09. – WE
  • 05.09. – 07.09.
  • 12.09. – 14.09.
  • 20.09. – 22.09. – WE
  • og mange flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen (hvor der faktisk er 2 stationer) med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan man så bruge en weekend i Madrid på? Du kan selvfølgelig ikke nå at se hele byen. Derfor får du her et par forslag til nogle af de bedste oplevelser, som Madrid har at byde på!

   

  Gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid (Madrids gamle bydel)

  Nær vejen Paseo del Prado kan du opleve tre af verdens mest berømte og anerkendte kunstmuseer – Pradomuseet, Thyssen-Bornemisza Museum og Dronning Sofias Museum. Her finder du værker af bl.a. Van Gogh, Carvaggio og Picasso. Picassos verdensberømte mesterværk, Guernica, hænger f.eks. på Dronning Sofias Museum!

   

  Fra kunstmuseerne ved Paseo del Prado kan du fortsætte dagen med en hyggelig gåtur i Madrids Botaniske Have og Retiro-parken, der begge ligger lige i nærheden. Herefter kan du fortsætte din tur ind mod Madrids historiske bymidte. På din vej derind bør du gå ad vejen Calle de las Huertas. Her kommer du nemlig forbi det charmerende Barrio de las Letras-kvartér, som er spækket med hyggelige butikker og lækre tapas-barer og caféer!

   

  Længere nede ad vejen kommer du til Plaza Mayor, der udgør epicentret for Det Habsburgske Madrid. Herfra har du kun 10 minutter videre til den smukke Plaza de la Villa. Og lidt videre endnu finder du Plaza Oriente, der gemmer på to af Madrids mest ikoniske bygninger – det royale palads (hvor det spanske kongehus bor) og Madrids smukke operahus (Tetro Real).

   

  Som afslutning på din gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid kan du besøge Debods Tempel, der er et smukt, gammelt egyptisk tempel. Templet blev oprindeligt bygget ved Nilen i det sydlige Egypten i det 2. århundrede fvt., men bygningen er siden blevet genopført i Madrid. Så jo, selvom det lyder mærkeligt, kan du godt finde et egyptisk tempel i Madrid!

   

  Madrids Botaniske Have

   

   

  Tapas og madoplevelser

  Nu nævnte jeg ovenfor Barrio de las Letras-kvartéret. Og det skal du helt sikkert besøge, hvis du elsker tapas! Herudover bør du også slå et smut forbi San Miguel-markedet, der ikke ligger så langt derfra. San Miguel-markedet byder nemlig på gamle, charmerende taverner, som stadig serverer autentiske, lokale retter – f.eks. cocido (gryderet med kikærter) – og egnsretter fra andre dele af Spanien (f.eks. galiciske og baskiske retter).

   

  Er du mere til internationale retter, bør du kigge dig omkring ved Plaza Espana. Og er du en gourmet-aficionado, kan jeg anbefale dig at sondere terrænet omkring Gran Via og Paseo de la Castellana.

   

  Det bliver ikke mere spansk end en omgang tapas! Velbekomme. 

   

   

  Shopping

  Madrid er et fantastisk sted at shoppe! Hvis du er mest til high end- og luksusvarer, bør du gå direkte mod Barrio de Salamanca-kvartéret. Især langs Calle Serrano and Calle Ortega y Gasset er der mange luksusbutikker. Hvis du foretrækker stormagasiner, bør du kigge forbi Gran Via og Calle de Fuencarral (nær metrostationen Tribunal).

   

  Gran Via er et must for storshopperen

   

   

  Vil du gerne se andre mulige ture og aktiviteter, så kig forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Madrid

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Storbyferie i Madrid: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 908 kr. inkl. fly

  1. Inge says:

   Vi er to voksene to børn 8,10 år.vil gerne et smut på ferie fra 1.12-3.12. kunne dette være en mulighed, og h ad bliver prisen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inge 🙂

    Om Madrid kunne være en mulighed, er jo helt op til jer selv 🙂

    Flybilletterne koster på de datoer 511 kr. Hotellet er desværre markant dyrere i denne wekkend – lidt under 1.000 kr. pr. nat.

    Men I kan jo sagtens søge efter et andet hotel, der er billigere denne weekend. Det kan I gøre ved at klikke på “andre hoteller” i hotelboksen og ændre datoerne til 01.12. og 03.12. 🙂

  2. Lise says:

   Er der noget med at man kan bruge sin flybillet til at tage toget til lufthavnen  (i Tyskland altså) ?

  3. Glenn says:

   Så er der bestilt kæreste tur uden 5 børn 🙂 TAK 

  se fly se hotel