Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.620 kr.
Banner-Madrid-1080x1080
Weekendophold

Storbyrejse til Madrid: Forlænget weekend med 3 nætter på anmelderrost 3* hotel fra kun 1.620 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Storbyrejse til Madrid: Forlænget weekend med 3 nætter på anmelderrost 3* hotel fra kun 1.620 kr. p.p. inkl. fly

Spaniens hovedstad og største by, Madrid, er en delikat oplevelse for alle sanser. Den drøner derudaf med en metropols fart, men tilbyder samtidig grønne åndehuller. Madrids enorme størrelse gør, at den tilfredsstiller stort set hvert et behov, du måtte have. Uanset om du rejser for kunstmuséerne, shoppinggaderne, de kulinariske oplevelser eller bare ønsker en hyggelig storbyferie med masser af sightseeing i en arkitektonisk flot hovedstad! En rejse til Madrid kan altså lidt af hvert! 🛍️🌆

Storbyferie i Madrid

Hele året

fra

1.620 kr.

✈️ Fra København og Billund

🏨 Centralt hotel

Billige fly til Madrid

445 kr.

Hotel i Madrid

1.175 kr.

Hotel

1.175 kr.

Fly

445 kr.

Total (pr. person):

1.620 kr.

Rejse til Madrid – hotel

I Madrid finder du mange forskellige hoteller i alle prisklasser – og denne gang kan du glæde dig til at lære et moderne og anmelderrost hotel at kende.

Jeg faldt nemlig over det trestjernede Hotel Acta Madfor (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette anmelderroste hotel ligger centralt i Madrid på Paseo de la Florida og har en fantastisk udsigt over Casa de Campo Park og Madrids kongeslot.

Samtidig har du metrostationen (Príncipe Pío) lige udenfor hotellet, som kører dig til det livlige latinerkvarter og Puerta del Sol på mindre end 10 minutter. Beliggenheden er med andre ord muy, muy bien!

Herudover kan du se frem til at bo på et skønt hotel, hvor værelserne har en flot og moderne indretning. Du har bl.a. gratis wi-fi samt fladskærms-tv – så smæk endelig en god film på flimmerkassen 📺

Og hvis du skulle have lyst til lidt frisk luft, kan du benytte dig af hotellets terrasse, som endda også byder på en god udsigt – what’s not to like 🌞

Sidst, men ikke mindst, er der prisen. At rejse uden for højsæsonen har den store fordel, at du ofte kan finde gode priser på hoteller. Også i dette tilfælde.

På de samme datoer som flybilletterne (18.01. – 21.01.) koster et topersoners ophold i alt 2.350 kr. inkl. gratis afbestilling. Prisen ender derfor på kun 1.175 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Madrid, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Madrid

Rejse til Madrid


Rejse til Madrid – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte til Madrid fra København (året rundt) og Billund (april til oktober).

Fra København kan du flyve direkte alle ugens dage, da flere forskellige flyselskaber betjener ruten mellem de to hovedstæder.

Priserne for returbilletter koster typisk mellem ca. 500 og 900 kr. (højsæsonperioder undtaget).

Går du efter de billigste direkte billetter, vil du nok ofte finde dem hos Ryanair. De flyver mandage, torsdage og søndage frem til og med marts. Og fra april til oktober på mandage, onsdage og lørdage.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en afgang fra København fra torsdag den 18. januar til søndag den 21. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 445 kr.

Fra Billund kan du fra april til oktober flyve direkte til Madrid på alle lørdage og mandage. Flytiderne er dog ikke de bedste. Så det vil fra Billund nok give mest mening med en rejse fra mandag til lørdag.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en lille håndbagagetaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoe

København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • April – oktober: Mandage og lørdage

Rejseinspiration

Hvad kan man så bruge en tur til Madrid på? Du kan selvfølgelig ikke nå at se hele byen. Derfor får du her et par forslag til nogle af de bedste oplevelser, som Madrid har at byde på!

Gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid (Madrids gamle bydel)

Nær vejen Paseo del Prado kan du opleve tre af verdens mest berømte og anerkendte kunstmuseer – PradomuseetThyssen-Bornemisza Museum og Dronning Sofias Museum. Her finder du værker af bl.a. Van Gogh, Carvaggio og Picasso. Picassos verdensberømte mesterværk, Guernica, hænger f.eks. på Dronning Sofias Museum!

Fra kunstmuseerne ved Paseo del Prado kan du fortsætte dagen med en hyggelig gåtur i Madrids Botaniske Have og Retiro-parken, der begge ligger lige i nærheden. Herefter kan du fortsætte din tur ind mod Madrids historiske bymidte. På din vej derind bør du gå ad vejen Calle de las Huertas. Her kommer du nemlig forbi det charmerende Barrio de las Letras-kvartér, som er spækket med hyggelige butikker og lækre tapas-barer og caféer!

Længere nede ad vejen kommer du til Plaza Mayor, der udgør epicentret for Det Habsburgske Madrid. Herfra har du kun 10 minutter videre til den smukke Plaza de la Villa. Og lidt videre endnu finder du Plaza Oriente, der gemmer på to af Madrids mest ikoniske bygninger – det royale palads (hvor det spanske kongehus bor) og Madrids smukke operahus (Tetro Real).

Som afslutning på din gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid kan du besøge Debods Tempel, der er et smukt, gammelt egyptisk tempel. Templet blev oprindeligt bygget ved Nilen i det sydlige Egypten i det 2. århundrede fvt., men bygningen er siden blevet genopført i Madrid. Så jo, selvom det lyder mærkeligt, kan du godt finde et egyptisk tempel i Madrid!

Madrids Botaniske Have

Rejse til Madrid

Tapas og madoplevelser

Nu nævnte jeg ovenfor Barrio de las Letras-kvartéret. Og det skal du helt sikkert besøge, hvis du elsker tapas! Herudover bør du også slå et smut forbi San Miguel-markedet, der ikke ligger så langt derfra.

San Miguel-markedet byder nemlig på gamle, charmerende taverner, som stadig serverer autentiske, lokale retter – f.eks. cocido (gryderet med kikærter) – og egnsretter fra andre dele af Spanien (f.eks. galiciske og baskiske retter).

Er du mere til internationale retter, bør du kigge dig omkring ved Plaza Espana. Og er du en gourmet-aficionado, kan jeg anbefale dig at sondere terrænet omkring Gran Via og Paseo de la Castellana.

Det bliver ikke mere spansk end en omgang tapas! Velbekomme. 

Rejse til Madrid

Shopping

Madrid er et fantastisk sted at shoppe! Hvis du er mest til high end- og luksusvarer, bør du gå direkte mod Barrio de Salamanca-kvartéret. Særligt langs Calle Serrano and Calle Ortega y Gasset er der mange luksusbutikker. Hvis du foretrækker stormagasiner, bør du kigge forbi Gran Via og Calle de Fuencarral (nær metrostationen Tribunal).

Gran Via er et must for storshopperen

Rejse til Madrid

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi Getyourguide.

Rejse til Madrid – transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen (hvor der faktisk er 2 stationer) med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyrejse til Madrid: Forlænget weekend med 3 nætter på anmelderrost 3* hotel fra kun 1.620 kr. p.p. inkl. flyStorbyrejse til Madrid: Forlænget weekend med 3 nætter på anmelderrost 3* hotel fra kun 1.620 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud