• 01 maj 2019

  Den ultimative LUKSUS-SAFARI: 10 dage på en lækkert Safari Lodge med all-inclusive fra kun 16.995 kr. inkl. fly, bagage og stort safariprogram

   

  Forestil dig lige det her – du er i Sydafrika og vågner op til solopgang i din bungalow med privat terrasse. Fra terrassen har du udsigt over floden, og her kan du nyde din morgenkaffe, mens du spotter de vilde dyr. Elefanter, flodheste, løver, giraffer, leoparder, vildsvin og antiloper – faktisk findes der hele 147 dyrearter i Krugerparken, så der er nok at kigge på. Med dette tilbud jeg har fundet, får du safari i verdensklasse. Alt er eksklusivt – lodgen, maden, oplevelserne, området med eget vildtreservat i Kruger National Park og safariprogrammet – det hele spiller bare! Så hvis du er ude efter en unik og eksklusiv rejse til Sydafrika, hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr og ovenikøbet bliver forkælet fra top til tå, så er dette lige noget for dig!

  Luksussafari i Sydafrika
  fra16.995 kr.
  København og Billund
  Kruger National Park
  Luksussafari på Nyati Safari Lodge
  inkl. hotel, fly, bagage, all-inclusive og safariture
  fra16.995 kr.

  Luksussafari i Sydafrika

  Tænk at kunne komme helt tæt på det vilde dyreliv i Sydafrika. Og så endda med ophold i egen eksklusiv bungalow med udsigt over bushen fra den tilhørende privat terrasse! Det lyder jo som en drøm .. En drøm, der rent faktisk kan gå i opfyldelse. I dag har jeg nemlig fundet en helt unik rejse, hvor den står på luksussafari.

   

  Du kommer til at bo på det 5* NYATI Safari Lodge (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Her kommer du til at nyde 7 nætter i egen bungalow med den lækreste terrasse lige ud til Olifants River og Greater Kruger National Park. NYATI Safari Lodge er danskejet og har siden 1998 budt gæster velkomne til en unik ferie i eksklusive rammer. På lodgen er der virkelig kræset for detaljerne. Udover de smukke boliger, så har lodgen også et poolområde, lounge- og barområde. Selvforkælelse er der også plads til i NYATIs Bush Spa, og skal pulsen op, findes der også fitnessfaciliteter og driving range.

   

  Som udgangspunkt kommer du til at bo i en River Bungalow, hvor der er plads til 2 personer. Her er der en kæmpe seng, hvorfra du kan nyde udsigten gennem store glaspanorama-skydedøre. Skydedørene fører ud til din egen terrasse, der er møbleret, og så er der endda en hængekøje – en detalje jeg er helt pjattet med! Er I flere personer, kan I også opgradere til en suite på 200 m2 med egen pool. Hvis det skal være topluksuriøst, og I er min. 8 personer, kan I også booke en kæmpe villa på 500 m2 med privat chauffør, eget safariprogram og egen kok – det lyder jo helt vidunderligt!

   

  Alt er nøje udvalgt – det gælder også maden og safariprogrammet – og begge dele er inkluderet i prisen! Maden består af morgenmad, frokost og en 3-retters aftenmenu, og så kan du nyde et udvalg af udsøgte vine, spiritus, øl og vand. Der er også frisk frugt, kaffe og te inkluderet. Udover alt dette, så er der også en gallamiddag med musik og dans. Safariprogrammet er også spækket med alle mulige lækkerier. Det omfatter blandt andet 2 daglige safariture (morgen og eftermiddag), bushvandring (med morgenmad og bobler midt ude i bushen) og en “Big 5” solnedgangsmiddag under stjernerne med efterfølgende natsafari.

   

  Hele denne unikke oplevelse koster fra 16.995 kr., og der er afrejse alle fredage året rundt (skal bookes inden d. 29.06. 2019). Du kan rejse fra både København og Billund. Og allerede fra din afrejse er der sørget godt for dig! Du lander i Johannesburg, og derfra går turen videre til Kruger National Park. Turen tager normalt 5-6 timer med bil, men med denne rejse er der indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park inkluderet. Her bliver du hentet af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som kører dig til lodgen.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da der benyttes rutefly
  • Transfer fra lufthavn til NYATI Safari Lodge t/r
  • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse) med privat terrasse ud til Olifants River
  • Alt inklusiv:
   • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
   • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
   • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
   • Kaffe og the på forespørgsel hele dagen
   • Bobler og morgenmad i bushen
  • Gallamiddag med show, musik og dans hver fredag
  • Inkluderet safariprogram:
   • “Big 5” safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
   • “Big 5” sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
   • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
   • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
   • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
   • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
  • Adgang til lodgens driving range & golf tutor
  • Adgang til lodgens fitnessrum

   

  *Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle fra-priser er vejledende, og der tages forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

   

  NYATI Safari Lodge

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Den ultimative LUKSUS-SAFARI: 10 dage på en lækkert Safari Lodge med all-inclusive fra kun 16.995 kr. inkl. fly, bagage og stort safariprogram

  1. Helene says:

   Kan den anden rejse med Albatros også bookes året rundt?
   Den ser da ud til at være meget bedre og billigere, selvom man skal betale lidt ekstra for drikkevarer og ekstra safari.
   Området betegnes i mange anmeldelser som et langt bedre sted hvis man tager med Albatros.

   • Ebbe says:

    Jeg har været begge steder og det var fine oplevelser. Men albatros har langt bedre safari og der bor man i store flotte telte som er en sjovere safarioplevelse. Drikkevarerne er utroligt billige og det er ikke nødvendigt at flyve hele vejen. Så jeg ville helt sikkert vælge albatros.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene

    Så vidt jeg kan se, er der rejser fra september til april.

  2. Peter says:

   Er det ikke bare almindelige priser? – Der er vel ikke noget tilbud?

   Desuden kan man få en billigere rejse til et bedre område med Albatros:

   https://www.albatros-travel.dk/rejser/albatros-big-five-camp-i-kruger-khoka-moya

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Peter,

    Det er et tilbud jeg skriver om, som skal bookes inden d. 29.06. 2019 for at få det til tilbudsprisen 🙂

    Jeg har kigget lidt på den rejse du linker til – og den er billigere, men det er også 2 forskellige rejser.
    Med det tilbud jeg skriver om, er der både inkluderet indenrigsfly fra Johannesburg til Kruger National Park, alle de safariture du orker og så er det med all-inclusive.
    Det tilbud du linker til ser også rigtig fint ud 🙂 Men der er ikke inkluderet indenrigsfly. Det betyder en 7-8 timers køretur frem og tilbage. Vil du have indenrigsfly med i din rejse, oplyser Albatros, at det koster 5.296 kr. ekstra pr. person tur/retur. Der er også “kun” inkluderet 5 ture og helpension. Det vil sige, at du selv skal betale alle dine drikkevarer 🙂

  3. Mathias says:

   Der står der er 7 overnatninger i en bungalow, hvor sover man de resterende nætter?

   • morten says:

    Du flyver.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mathias,
    Du har 8 dage (7 nætter) på Safari Lodge. Som Morten helt korrekt siger, så bruger du en nat/dag på transport hver vej 🙂
    Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  Se tilbud her