• 20 feb 2019

  Safari- og strandferie i Kenya: 14 nætter med hoteller, transport, safari med helpension og fly fra kun 11.998 kr.

  Drømmer du om at kombinere den lækreste sol-/daseferie ved ægte paradisstrande med unikke naturoplevelser – så skal du helt sikkert på safari og badeferie i Kenya! Kenyas kyst er hele 536 km lang, og her er der kridhvide sandstrande, palmer, krystalklart vand og koralrev – at gennemsnitstemperaturen tilmed ligger omkring de 30 grader, er da heller ikke helt dumt. Kenya er også stedet, hvor du kan tage på safari og opleve savannens vilde, majestætiske dyr som elefanter, giraffer, zebraer, flodheste og løver. En unik oplevelse, du aldrig kommer til at glemme! Så hvis du er klar til sol, strande og vilde dyr, så pak badetøjet og safarihatten og tag afsted på dit livs eventyr!

  Sol, strand og safari i Kenya
  juni - august 2019 + januar - marts 2020
  fra11.998 kr.
  Billund og København
  Kenya
  Strandferie og safari i Kenya
  inkl. fly, hoteller, transport, morgenmad, safari mm.
  fra11.998 kr.

  Pakkerejse til Kenya

  I dag har jeg fundet et rejsetilbud til dig, der elsker en samlet pakke – her får du nemlig både fly, hoteller, morgenmad, safari med helpension og transfer mellem lufthavn og hotel med i prisen. Du slipper med andre ord for selv at skulle stå for booking af hoteller, transport og safari og kan i stedet bare nyde din ferie fuldt ud.

   

  Jeg har ovenfor fundet en tur, hvor du er afsted i 14 nætter med 2 dages safari i Tsavo. Når du ikke er på safari, bor du på det 4* Amani Tiwi Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger helt ud til havet og byder herudover også på det skønneste poolområde. Du kan flyve fra enten Billund eller København, og der findes datoer fra juni til august og igen fra januar til marts 2020. Så hvis du allerede nu er ved at planlægge din sommerferie, så kunne dette måske være et godt bud! Priserne ligger mellem 11.998 og 13.998 kr. pr. person ved en rejse for 2. I sommermånederne er det kun muligt at rejse fra København.

   

   

  Visum til Kenya

  Der er visumpligt i Kenya, og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen. Det har siden september 2015 været muligt at ansøge om et e-visum på www.ecitizen.go.ke. Prisen for et e-visum ligger på USD 51 – altså ca. 334 kr.

   

   

  Vaccinationer til Kenya

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Safari- og strandferie i Kenya: 14 nætter med hoteller, transport, safari med helpension og fly fra kun 11.998 kr.

  1. David says:

   Hej.
   Når jeg trykker ind på tilbuddet og vil tjekke datoer og priser, så kommer der først priser og datoer fra januar 2020?
   Jeg leder efter priser, tilbud i slut juni og 14 dage frem.

   Der står de skulle have en afrejse den 27 juni ’19

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej David,
    Når jeg klikker ind på tilbuddet, så er den første rejsedato jeg ser den du snakker om fra d. 27.06. – 12.07.
    Jeg har kigget fra både telefon og computer og kan se rejsen fra begge enheder – du kan se et screenshot her.
    Oplever du stadig problemer med at finde rejsen? 🙂

    • david says:

     Jeg undskylder ulejligheden, det var fordi jeg kom til at trykke ind på en anden Kenya rejse, hvor den først var fra januar 2020. Det havde jeg bare ikke set. 🙂

     • Rejsespejder_AP says:

      Det skal du overhovedet ikke tænke på – jeg er bare glad for, at du fandt den rigtige rejse 🙂

  Se tilbud her