Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.999 kr.
Strandferie i Kenya
Rejser

Strandferie i Kenya

14 nætter på 3* resort inkl. morgenmad og fly fra kun 6.999 kr. p.p.

Rejser |

Strandferie i Kenya

Drømmer du om at kombinere den lækreste badeferie ved ægte paradisstrande med mulighed for unikke naturoplevelser – så skal du helt sikkert på en strandferie i Kenya! ☀️ Med sin 536 km lange kystlinje byder Kenya på blændende hvide sandstrande, svajende palmer og glitrende vand ved koralrevene i Det Indiske Ocean – akkompagneret af en gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader. Tilkøb af safari og naturoplevelser giver dig chancen for at møde savannens vilde dyr – lige fra majestætiske elefanter og giraffer til zebraer, flodheste og løver – helt tæt på. Så hvis du er klar til en strandferie i Kenya, så pak badetøjet og solbrillerne, og tag afsted på dit livs eventyr! 🌴🥥

Strandferie i Kenya

februar og marts

fra

6.999 kr.

✈️ fra Billund

🌊 Paradisstrande med krystalklart vand

🐘🏞️ Mulighed for tilkøb af fantastiske safari- og naturudflugter

Strandferie i Kenya

fra

6.999 kr.Strandferie i Kenya – Lotfa Resort

Når du ankommer til Kenyas kyst, venter dig ikke kun eventyrlige strande, men også ren afslapning og en hyggelig atmosfære på det anmelderroste Lotfa Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Det skal lige siges, at du inde på bookingsiden kan du vælge mellem flere forskellige hoteller. Jeg har i den artikel blot valgt at fokusere på den billigste rejse.

Og det er som sagt Lotfa Resort. Dette resort, dit hjem væk fra hjemmet, er et sandt paradis omgivet af frodig natur. Kun en kort gåtur på 700 meter adskiller dig fra de bløde, kridhvide sandstrande og det indbydende krystalblå hav. Forestil dig at dase under en palme og nyde en forfriskende drink ved en af strandens charmerende barer.

Skulle du udforske det lokale liv, er Chandara centrum kun en 25-minutters gåtur væk. Her kan du gå på opdagelse blandt en mangfoldighed af spisesteder, shoppingmuligheder og autentiske markedsboder, hvor du kan købe lokale souvenirs. Hvis du ønsker en ægte lokal transportoplevelse, hvorfor så ikke prøve en tur med en tuktuk?

Lotfa Resort skuffer heller ikke, når det kommer til faciliteter. Slap af ved den flotte pool på en solrig liggestol, mens du nyder en drink fra baren. Og når sulten indfinder sig, er der rig mulighed for at bestille lækre retter i resortets egen restaurant.

Dit ophold inkluderer morgenmad og et komfortabelt dobbeltværelse, hvor der er en ægte og autentisk stemning af Afrika. Du vil desuden få en privat balkon, aircondition og myggenet, satellit-tv og et badekar. Med gratis wi-fi er det nemt at holde kontakt med familien derhjemme eller blot streame dine yndlingsserier.

Lotfa Resortet tilbyder altså den perfekte kombination af en bade- og strandferie i Kenya og lokalt byliv. Og prisen er god for sådan en strandferie i Kenya.

Strandferie i Kenya – priser

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

✈️ Det er muligt at flyve fra Billund.

Du kan bestille rejsen til Kenya i februar og marts.

Jeg har f.eks. fundet en rejse med afgang fra Billund tirsdag den 20. februar til tirsdag den 5. marts 2024. På disse datoer koster rejsen kun 6.999 kr. pr. person for fly tur/retur og to uger på resort inkl. morgenmad.


Strandferie i Kenya – med safari

Det er faktisk også muligt at booke rejsen inklusive en 2-dages safari, hvis du ønsker en komplet rejse til Kenya med både sol, strand og safari.

Hvis du gerne vil spare penge på en safarirejse, kan du også sagtens selv sammensætte din egen rejse til Kenya med safari på programmet. Det kan du læse om i min artikel om safari i Kenya.


Visum til Kenya

Der er visumpligt i Kenya, og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside.


Billeder fra Kenya

Strandferie i Kenya - Strand

Strandferie i Kenya - Savanne

Strandferie i Kenya

Strandferie i Kenya

Strandferie i Kenya


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i KenyaStrandferie i Kenya

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar