• 18 jul 2018

  Billig luksusrejse til Thailand: 9 dage på et 5* luksushotel på Phuket til kun 6.041 kr. inkl. fly og morgenmad

  Drømmerejser til Phuket på 5* luksushoteller behøver altså ikke koste spidsen af en jetjager! Selvfølgelig er de dyrere end så mange andre rejser, men jeg har i dag fundet en forrygende lækker luksusrejse i efterårsferien til en pris, man normalt ikke associerer med 5* drømmerejser. Destinationen er Thailands eksotiske paradis-ø Phuket, og her kommer du til at tilbringe din ferie på et ualmindeligt lækkert luksus-resort med 5 funklende stjerner – enjoy!

  Drømmerejse til Phuket
  september - december
  6.041 kr.
  København
  Phuket
  Hotel på Phuket
  f.eks. det 5* Mandarava Resort & Spa
  2.153 kr.
  Billige fly til Phuket
  inkl. 23 kg bagage
  3.888 kr.
  Du kan også flyve med Thai Airways til lidt flere penge
  Hotel
  2.153 kr.
  Fly
  3.888 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  6.041 kr.

  Hotel på Phuket

  Thailands største ø har et fornemt udvalg af hoteller. Og til denne rejse har jeg fundet et rigtig godt tilbud på et af hotellerne fra den allerøverste 5* hylde! På skyscanner.dk har jeg nemlig fundet det luksuriøse 5* Mandarava Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Fra resortet har du kun 700 meter til Karon’s palmefyldte sandstrand (orker du ikke at gå de 700 meter selv, tilbyder hotellet gratis transport). Og som alternativ til stranden kan du altid tage en dukkert i en af resortets 3 imponerende swimmingpools. Mandarava Resort har også et indbydende spa-område (mod gebyr), hvor du kan gearer fuldstændig ned og evt. nyde en afslappende massage.

   

  Gennemgår man anmeldelserne af hotellet på TripAdvisor, står det hurtigt klart, at tidligere gæster flittigt strør om sig med superlativer, når de beskriver hotellet. Faciliteterne er fremragende, servicen er helt i top, poolområderne er superlækre, værelserne er meget komfortable og luksuriøse osv. osv.

   

  Prisen for et tropicana superiorværelse i 8 nætter inkl. morgenmad er 4.305 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.153 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Phuket, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Phuket

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige fly fra København til Phuket. Det er muligt at finde de billige billetter fra september til december, og du kan både finde fly med Aeroflot og Thai Airways til lige under eller lige omkring 4.000 kr. inkl. bagage og forplejning.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i datoerne 08.10. – 17.10. (dvs. ind i efterårsferien), hvor du kan finde flybilletter hos Aeroflot til 3.888 kr. inkl. 23 kg bagage. Begge veje har du kun en enkelt kort mellemlanding i Moskva. Alternativt kan du også flyve med Thai Airways til kun lidt flere penge. Her har du en enkelt mellemlanding i Bangkok hver vej og 30 kg bagage inkluderet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.10. – 17.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.09. – 14.09.
  • 08.09. – 22.09.
  • 19.09. – 29.09.
  • 22.09. – 06.10.
  • 05.10. – 14.10.
  • 07.10. – 21.10.
  • 08.10. – 17.10.
  • 18.10. – 30.10.
  • 01.11. – 13.11.
  • 06.11. – 16.11.
  • 13.11. – 26.11.
  • 22.11. – 05.12.
  • Og mange flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  I bil er der ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen. Hvis I splejser om en taxi, skal I af med ca. 135 kr. pr. person. Alternativt kan I først tage en bus til Central Big C, hvorfra I tager en taxi. Så kan I klare turen for det halve.

   

   

  Pas og visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Hotel-indtryk

  😱😍

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billig luksusrejse til Thailand: 9 dage på et 5* luksushotel på Phuket til kun 6.041 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. ANNA says:

   Jeg kan ikke booke hotellet den 8 10 eller 18 10 til 4 personer 2 børn på 9 og 17
   Hvorfor? Skal man ha 2 værelser og hvilket pris er det

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Nej, det ser godt nok ud til, at man ikke kan booke ét værelse til fire personer. Så skal I enten booke to værelser eller finde et andet og mere familievenligt hotel i Phuket. Du kan f.eks. søge her:

    https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content/180720-9/

    Jeg har lavet en søgning til 3 voksne (som 17-årig regnes man som voksen på næsten alle hoteller) og 1 barn. Datoerne kan du evt. selv tilpasse. Og så skal du være velkommen til at filtrere søgningen ift. antal stjerner, pris osv. 🙂

  2. Niels says:

   Findes der billige billetter i uge 5-6 2019 ca. 14 dage
   M.v.h Niels Møller

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Niels 🙂

    Disse billetter kunne jeg kun finde fra september til december. Men du kan tro, at jeg fortsat holder øje med gode tilbud til Thailand – også i januar og februar 😉 Og hvis jeg finder nogen gode tilbud, skriver jeg om det på bloggen 🙂

    • Monika says:

     Hej,

     Er der noget fra december måned ? Altså hvor man rejser i december ? 🙂

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Monika 🙂

      Jeg har ikke kunnet finde disse billetter med rene december-datoer. Det tætteste du kommer er med afrejse i november og så hjemrejse i december. Hvis du gerne vil rejse senere end det, kan jeg dog garantere dig for, at jeg fortsat holder skarpt øje med flybilletter til Phuket – også i december, januar og februar 😉 Og hvis jeg finder et godt tilbud, ryger det på bloggen med det samme 😉

      Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 🙂

      Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel