07 nov 2018

Luksusrejse til Dubai: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 4.248 kr. inkl. fly og morgenmad

Når vejret bliver for koldt og hverdagen lidt for triviel og ensformig, så er en tur til mondæne Dubai lige sagen! Her kan du mænge dig med jetsetterne, gå shopamok i store shoppingcentre og dase på palmestrande i 25+ graders varme under den bagende sol! En rejse til Dubai er derfor en unik blanding af ekstravagant storbyferie mellem byens mange højtragende skyskrabere og afslappende, solrig strandferie under palmernes skygge – alt sammen tilsat et ordentligt skud luksus!

Storbyferie til Dubai
januar - april
fra4.248 kr.
København
Dubai
Luksusliv og palmesus i Dubai
inkl. 4* hotel og fly
fra4.248 kr.

Billig luksusrejse til Dubai

På takeoffer.dk har jeg netop fundet dette billige tilbud på en lækker storby-/strandferie til Dubai. Du får 6 eller 7 nætter (afhængig af flytiderne) på det relativt nyåbnede og meget anmelderroste 4* TRYP by Windham Al Barsha (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

 

Hotellet ligger centralt i Dubai – tæt på Palm Jumeirah, der er en stor, kunstigt anlagt, palmeformet ø! Metrostationen Dubai Internet City ligger desuden kun 600 meter væk. Herudover tilbyder hotellet gratis transport til både indkøbscentret Mall of the Emirates (hvor du også kan stå på ski!) og stranden Kite Beach.

 

TRYP by Windham Al Barsha byder på moderne, komfortable værelser med gratis wi-fi og aircondition. Hotellet har også et lækkert poolområde og et veludstyret fitnesscenter – begge er til fri afbenyttelse under hele dit ophold.

 

Du kan finde rejsen fra januar til april, og det er muligt at finde tilbuddet med 7 nætter (vær obs på, at Takeoffer medregner transporttiden). Jeg har f.eks. fundet rejsen for 2 personer fra København den 07.03. – 14.03. til 8.496 kr. Det giver således en pris på 4.248 kr. pr. person.

 

Takeoffer tilbyder også en række tilvalg (bl.a. halvpension, Dubai Hop-on Hop-off-bustur, billet til Burj Khalifa m.m.), som du kan tilføje under bookingen, hvis det har interesse.

 

 

Tilbuddet inkluderer

 • Direkte fly fra København til Dubai tur/retur
 • 1 stk. håndbagage pr. person (flyvninger med Emirates inkluderer også 30 kg indchecket bagage)
 • 6 – 7 overnatninger inkl. transporttid
 • Ophold i Tryp-værelse på det 4-stjernede TRYP By Wyndham Al Barsha Heights****
 • Daglig morgenmad på hotellet
 • Gratis Wi-Fi og parkering på hotellet
 • Gratis adgang til fitness på hotellet
 • Adgang til hotellets udendørs swimmingpool

 

OBS: Der skal betales en obligatorisk turistskat á 15 – 20 AED pr. værelse pr. nat ved ankomst til hotellet.

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Fra Dubai Lufthavn er metroen uden tvivl den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Luksusrejse til Dubai: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 4.248 kr. inkl. fly og morgenmad

 1. Mette Pedersen says:

  Hej. Kan man få samme rejse til samme pris i uge 8 for 2 Pers?
  Mvh Mette

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mette,

   Vinterferien er altid dyrere. Men hvis du klikker dig ind på tilbuddet, er der en liste over samtlige afgange og priser 😉

Se tilbud her