• 11 jul 2019

  Luksusrejse til Dubai: 5 nætter på det spritnye 5* Emerald Palace Kempinski fra kun 7.830 kr. inkl. inkl. Emirates-fly, halvpension og billet til Dubai Parks & Resorts

  Dubai er uomtvisteligt synonym med luksusrejser! Mellemøstens mondæne metropol vælter sig i femstjernede luksushoteller og -resorter. Det ene større og vildere end det andet. Få hoteller er dog lige så store og vilde som det nye 5* Emerald Palace Kempinski på Palm Jumeirah, der mest af alt minder om et kæmpestort palads! Og det kan altså blive her, du får lov at leve som en konge på din næste (luksus)rejse til Dubai!

  Luksusrejse til Dubai
  fra7.830 kr.
  København
  Dubai
  Luksusophold på det 5* Emerald Palace Kempinski
  inkl. Emirates-fly, halvpension, Deluxe Room Ocean View, endagsbillet til én park i Dubai Parks & Resorts
  fra8.730 kr.

  Skræddersyet luksusrejse til Dubai

  Når man for første gang får øje på det enorme Emerald Palace Kempinski, er ens første indskydelse langt fra, at der er tale om et hotel. For resortet ligner som sagt i langt højere grad et palads eller en slags royal residens for en meget velhavende kongefamilie. Ikke desto mindre er det tale om netop et hotelresort. Og et superluksuriøst et af slagsen! Derfor er det fedt, at netop dette resort er på tilbud hos Emirates Holidays. Lige nu tilbyder de nemlig et skræddersyet luksusophold på Emerald Palace Kempinski med bl.a. gratis opgradering til halvpension!

   

  Men først lidt om selve hotellet! Emerald Palace Kempinski er et totalt nyt luksus-resort, der åbnede dørene i slutningen af 2018. Så alt er nyt og fint! Med en beliggenhed på Palm Jumeirah – den store palmeformede ø ude i Den Persiske Golf – kommer du til at bo på en af Dubais mest eksklusive adresser. Kender du ikke så meget til Palm Jumeirah, betyder det egentligt blot, at hotellet er bygget på en stor palmeformet strand! Og du kan bl.a. se frem til at nyde den bagende sol eller snuppe en dukkert på resortets egen private sandstrand, hvor der i øvrigt er plads nok. Stranden strækker sig nemlig over en halv kilometer! Herudover har du naturligvis også mulighed for at dase ved hotellets eget store, elegante poolområde. Og er du mere i humør til rendyrket selvforkælelse og velvære, kan du besøge den 3.000 m2 store spa-oase, der tilbyder alverdens behandlinger.

   

  I forhold til værelser kan du glæde dig til at indtage et af Emerald Palace Kempinksis superlækre Deluxe Rooms med Ocean View. Hotelværelser med havudsigt er nu altid de bedste. Som du kan forvente det af et femstjernet luksusresort, kommer du generelt ikke til at mangle noget i det 65 m2 store, pompøse værelse.

   

  Og nu til noget af det bedste ved tilbuddet! Tilbuddet indeholder nemlig en gratis opgradering fra morgenmad til halvpension. Og det er altså noget af en bonus! For madudvalget på disse luksushoteller i Dubai begrænser sig ikke til en smålunken tag-selv-buffet af færdigretter. Nej, vi snakker derimod om (dyr) gourmetmad i verdensklasse! På Emerald Palace Kempinski kan du således vælge mellem fire forskellige restauranter, mens den overdådige morgenmadsbuffet serveres på Le Jardin. Så virkelig fedt med halvpension inkluderet i prisen!

   

   

  Pris og bestilling

  Ligesom med enhver anden rejse fra Emirates Holidays får du her et skræddersyet tilbud på en luksusrejse. Du kan med andre selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker. For at give en idé om et prisniveau har de lavet et tilbudseksempel på 5 nætter. Her lyder fraprisen på 7.830 kr. pr. person for 2 voksne. Og denne pris er vel at mærke inklusive Emirates-fly tur/retur, gratis opgradering til halvpension og en endagsbillet til en valgfri park i Dubai Parks & Resorts. Prisen pr. person bliver lidt billigere, hvis du har børn med (de bor og spiser nemlig gratis, så man skal kun have fly oveni).

   

  For sjov prøvede jeg lige at se, hvad rejsen ville koste, hvis man selv skulle booke den (4. september til 9. september). Og her bliver den altså næsten 2.000 kr. dyrere pr. person. Så det er altså ikke noget helt dumt tilbud!

   

  Man kan booke rejsen online men faktisk er de også super gode til at hjælpe over telefonen. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest tirsdag den 23. juli!

   

   

  Emerald Palace Kempinski

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Dubai er et overflødighedshorn af enestående oplevelser, så du har virkelig frit valg på alle hylder, hvad underholdning angår!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her