• 12 jun 2019

  Luksusrejse til Dubai: 5 nætter på et fremragende 5* resort fra kun 5.995 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension på 40 forskellige restauranter, fri adgang til Wild Wadi Waterpark m.m.

  En gang imellem skal al mådehold bare kastes langt over bord, så ens indre jetsetter kan få lov at udleve sine mest ekstravagante drømme. Og til netop dette formål finder du ikke en mere velegnet destination end Dubai! Det lyder måske dyrt. Og det er det sådan set også i langt de fleste tilfælde. Men i dag har jeg fundet en gedigen undtagelse! Der er nemlig tilbud på en hamrende lækker pakkerejse til Dubai, hvor du får al den luksus, du kan drømme om! Endda til en pris, der normalt ikke hører hjemme i de fornemme 5-stjernede luftlag, som denne rejse befinder sig i!

  Tilbud på luksuriøs pakkerejse til Dubai
  frem til den 26. december
  fra5.995 kr.
  København
  Dubai
  5 nætter på det 5* Jumeirah Al Qasr
  inkl. Emirates-fly, halvpension, fri adgang til vandland m.m.
  fra5.995 kr.

  Luksusrejse til Dubai

  Dubai har i sandhed mange 5* hoteller. Så der skal en del til for at skille sig ud fra mængden. Men det formår det 5* Jumeirah Al Qasr. At kalde det et luksushotel virker på en eller anden mærkelig måde som en underdrivelse. Et 5* luksustempel ville i virkeligheden nok være en bedre beskrivelse af det enorme hotelkompleks, der ligger i Madinat Jumeirah.

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt 5 nætter i et af hotellets luksuriøse Arabian Deluxe Rooms. Disse 55 kvadratmeter store værelser er indrettet i autentisk arabisk stil og byder på en stor balkon med udsigt over resortets frodige have. Med 5-stjernede hoteller giver det ikke så meget mening at begynde at nævne ting som wi-fi, aircondition og den slags. For selvfølgelig får du komfort og luksus fra ende til anden!

   

  Som gæst på Jumeirah Al Qasr kan du også se frem til at benytte dig af den 2 km lange private sandstrand, som hører til hotellet. Er du mere til pool end hav, kan det næppe komme som en overraskelse, at der selvfølgelig også er et kæmpestort poolområde med flere bassiner, end du har fingre. Er du en ægte vandhund, er det dog ikke sikkert, at du kommer til at bruge så meget tid i poolen! Med dette tilbud får du nemlig fri adgang til vandlandet Wild Wadi Waterpark, hvor du kan fornøje dig med 30 forskellige vandforlystelser! Hotellet sørger selvfølgelig for transporten frem og tilbage. Og som om det ikke var nok med fri adgang til et vandland, får du også en endagsbillet til én af parkerne i Dubai Parks & Resorts (som bl.a. tæller LEGOLAND Dubai).

   

  Luksushotel, privat strand, vandland, forlystelsespark – ja, du kan nok fornemme, at du ikke kommer til at kede dig i Dubai med dette tilbud. Men festlighederne stopper faktisk ikke her. Langt fra! Hele dit ophold er nemlig inklusive halvpension. Men ikke nogen helt almindelig halvpension. Du får nemlig et ganske ekstraordinært udvalg at vælge mellem, når det bliver spisetid. Faktisk kan du vælge og vrage mellem mere end 40 forskellige restauranter i hele Dubai! Thai, fransk, libanesisk, italiensk, britisk – uanset hvad du har lyst til, skal du nok finde en restaurant, der serverer noget, du kan lide!

   

   

  Pris og bestilling

  Hvis du har fulgt lidt med på siden, ved du sikkert allerede, at jeg før har skrevet om to andre tilbud fra Emirates Holidays. De kommer altid med to frapriser på deres tilbud – én frapris for en familie på 2 voksne og 2 børn og én frapris for 2 voksne. Ligesom med de to seneste tilbud fra Emirates Holidays er jeg i den grad også imponeret over prisen denne gang. Fraprisen for familierejsen hedder 5.995 kr. pr. person, mens fraprisen for 2 voksne hedder 8.760 kr. pr. person.

   

  For at have noget at sammenligne med har jeg tjekket, hvad hotellet med halvpension og adgang til vandlandet ville koste, hvis man selv skulle booke det (på datoer 12. til 17. september). Og her kan jeg fortælle dig, at 2 voksne skal betale 8.245 kr. pr. person – en pris der vel at mærke er uden Emirates-fly og endagsbillet til en park i Dubai Parks and Resorts! Derfor tror jeg, at det bliver svært at lave rejsen billigere selv.

   

  Eksempel fra hotels.com

   

  Du kan booke rejsen online eller klare reservationen per telefon. Det er også muligt at rejse i flere dage. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest onsdag den 26. juni!

   

   

  Jumeirah Al Qasr og Wild Wadi Waterpark

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Dubai er et overflødighedshorn af enestående oplevelser, så du har virkelig frit valg på alle hylder, hvad underholdning angår!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Luksusrejse til Dubai: 5 nætter på et fremragende 5* resort fra kun 5.995 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension på 40 forskellige restauranter, fri adgang til Wild Wadi Waterpark m.m.

  1. Danny says:

   Når du klikker videre stiger prisen. også fra den 12-17 sep.

  2. Danny says:

   Tilbud passer ikke ! Kan ikke finde det til 6000 på nogle datoer.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Danny 🙂

    Så snart du klikker dig videre ind på Emirates Holidays’ egen bookingside, kan du finde rejsen til 5.984 kr. pr. person (fra den 12. – 17. september).

    • Natacha Stephanie Hinrichs says:

     Første pris er 5995 kr men når man klikker videre til book, koster det pludselig 25.000 kr

     • Emil says:

      De 25K inkluderer også 2 voksne og 2 børn. Så det gir’ vel meget god mening:)

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Natacha 🙂

      Som Emil pointerer, er de knap 6.000 kr. prisen pr. person. Så de knap 25.000 kr. er den totale rejsepris for alle fire personer 🙂

  Se tilbud her