• 27 jul 2019

  Luksusrejse til Bali: 9 nætter på det 5* Melia Bali fra kun 7.995 kr. inkl. Emirates-fly og morgenmad

  Jeg efterhånden skrevet om en del Bali tilbud. Og tit har det været med lækre 4* hoteller – men det, som jeg har fundet i dag er alligevel noget helt andet. Turen går nemlig til et af øens allerbedste resorts – det 5* Melia Bali Nusa Dua. Her får du luksus i verdensklasse på en af Sydøstasiens smukkeste øer!

  5* luksusrejse til Bali
  fra7.995 kr.
  København
  Bali
  Drømmerejse til Bali
  inkl. 5* beach resort, Emirates-fly og morgenmad
  7.995 kr.

  Luksuspakkerejse til Bali

  De fleste med bare en lille smule kendskab til Sydøstasien ved, at Bali er blandt regionens mest eftertragtede rejsemål. Som ø har Bali bare hele pakken – frodig natur, mægtige vulkaner, tropisk klima, de smukkeste rismarker, en farverig kultur og blændende drømmestrande. Så da jeg fandt det hammerlækre tilbud ovenfor, vidste jeg straks, at jeg skulle skrive om det.

   

  Emirates Holidays tilbyder lige nu et megalækkert ophold på det yderst anmelderroste 5* Melia Bali i Nusa Dua. Og hvor starter man lige med sådan et luksusresort? De fem restauranter og tre barer? Den blærede lagunepool? Drømmestranden lige ved siden af? Eller måske de luksuriøse og komfortable værelser (der i øvrigt gratis opgraderes til premium-værelse ved mere end 5 nætter)? Det kan sådan set også være lige meget, for du kan glæde dig til det hele – og et lille billedgalleri længere nede!

   

  Opholdet er som udgangspunkt inklusive morgenmad, men det er også muligt at booke med halvpension, helpension eller all inclusive. F.eks. kan du tilkøbe halvpension fra kun 2.705 kr. pr. person. I det hele taget kan du skræddersy rejsen, som du vil. Du kan f.eks. også forlænge rejsen med 4 yderligere nætter fra kun 1.500 kr. pr. person.

   

  I forhold til flybilletterne flyver du som sagt med Emirates, som regnes blandt verdens bedste flyselskaber. Fordi du flyver med Emirates, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Dubai. I denne sammenhæng skal du være obs på, at tilbudseksemplet til 7.995 kr. pr. person indeholder en længere mellemlanding den ene vej, som kræver en overnatning i Dubai. Vil du gerne have korte mellemlandinger begge veje, kan du få det for 510 kr. ekstra. Det er også muligt at kombinere rejsen med et længere stopover i Dubai.

   

   

  Pris og bestilling

  Som sædvanligt har Emirates Holidays lavet et tilbudseksempel med rejsens frapris. For 2 voksne lyder den på 7.995 kr. pr. person. Og dette er vel at mærke inklusive Emirates-fly tur/retur og morgenmad. Sammenligner du med lignende pakkerejser fra f.eks. Apollo og Expedia, fejler denne pris intet.

   

  Du kan booke rejsen online eller klare reservationen per telefon. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  Sidst, men ikke mindst, vil jeg også kort nævne, at du faktisk har mulighed for at kombinere ferien med et par dage i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Det kunne da også være fedt!

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest tirsdag den 3. september!

   

  Melia Bali 

   

   

  Oplevelser på Bali

  Når det kommer til indhold til din Bali-ferie, har du mere end rigeligt at vælge mellem! Snorkling, river rafting, udflugter til vandfald, rismarker og abeskov – ja, jeg kunne blive ved! Faktisk kan du også komme på noget så specielt som en “guidet instagram-tur til de smukkeste steder”. Så er du nok sikker på at få billeder, der nok skal trække en del likes på insta og facebook!

  Ture og aktiviteter

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Luksusrejse til Bali: 9 nætter på det 5* Melia Bali fra kun 7.995 kr. inkl. Emirates-fly og morgenmad

  1. Natasha says:

   Hej rejsespejer, der står i indlægget af rejsen skal bookes senest 3 september. Mener I det- og ikke den 3 august? Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Natasha 🙂

    Det er korrekt. Inde på bookingsiden står der, at rejsen skal bookes senest tirsdag d. 3. september 🙂

  Se tilbud her