• 09 feb 2020

  Luksusferie til Dubai: 7 nætter på det 5* Atlantis the Palm til kun 7.295 kr. inkl. direkte-fly, halvpension, mm.

  Så har jeg fundet et tilbud til et af verdens absolut mest spændende hoteller – Atlantis The Palm i Dubai. Det ikoniske hotel på spidsen af “palmen” i Dubai byder på ALT man kunne drømme om når det gælder luksushotel-oplevelser! Hotellet har noget for hver smag. F.eks. er der 23 restauranter og barer i verdensklasse, egen privatstrand, værelser med den smukkeste udsigt over Dubais skyline eller havet, et gigantisk akvarium med over 65.000 fisk, et af verdens største vandland, et kæmpestore spa-afdeling….ja, du kan nok mærke, at man kunne blive ved med at skrive om alle de ting resortet tilbyder – og én ting er i hvert fald sikker – man kommer ikke til at kede sig her!

  Luksusrejse til Dubai
  frem til 31. august 2020
  fra7.295 kr.
  København
  Dubai
  7 nætter på det 5* Atlantis the Palm
  med Emirates-fly, halvpension, og meget mere!
  7.295 kr.

  Skræddersyet luksusrejse til Dubai

  Atlantis the Palm må vel først og fremmest betegnes som enhver families drømmeresort! På dette superluksuriøse resort finder du nemlig underholdning for alle aldre. Der er bl.a. tennis, fitnesscenter, natklub, 22 forskellige barer og restauranter, dykkercenter, butikker, et kæmpe akvarium, børneklub, Dolphin Bay og Mellemøstens største vandpark! Hold da op, jeg skal lige have pusten igen … I vandlandet er der tonsvis af oplevelser for både store og små. Prøv f.eks. ”Leap of Faith” – en vandrutsjebane med et fald på 27,5 meter, hvor du i et gennemsigtigt rør suser gennem et akvarium med rokker og hajer! Og efter sådan en hæsblæsende tur, kan du jo slappe lidt af med en tur på ”Lazy River” – en rolig tur i en badering, der tager dig på en 1,3 km lang flydetur gennem vandlandet.

   

  Jeg har fundet rejsen hos Emirates Holidays, hvor du kan en familierejse (2 voksne og 2 børn under 12 år) i 7 nætter til kun 7.295 kr. pr. person inkl. halvpension, fri adgang til Aquaventure Waterpark og The Lost Chambers Aquarium, Endagsbillet til Dubai Parks and Resorts, hvor du bl.a. kan finde LEGOLAND Dubai og selvfølgelig direkte fly fra København til Dubai med Emirates!

   

  Rejseeksmplet tager udgangspunkt i en rejse fra d. 22. til d. 29. juni. Men der findes rigtig mange andre datoer og muligheder.

   

  Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp kan du også sende et rejseforspørgsel til Emirates Holidays, som så kan skræddersye den perfekte drømmerejse til dig!

   

   

  Opgradering til Imperial Club

  Hvis ovenstående ikke er luksuriøs nok for dig, har du faktsik mulighed at opgradere rejsen til “Imperial Club”. Her kommer du til at bo på Imperial Club Rooms. Disse store, luksuriøse værelser er særdeles veludstyret og har en fuldstændig fantastisk udsigt over enten Palmen og Dubai skyline eller Den Arabiske Bugt. Andre fordele ved Imperial Club er bl.a., at der bliver sørget for din transport til og fra lufthavnen, og at du har adgang til en privat sandstrand, som kun er for Imperial Club-gæster. Det er i øvrigt værd at bemærke, at lufthavnstransferen ikke bare foregår i en almindelig shuttlebus. Nej, som Imperial Club-gæst bliver du selvfølgelig hentet i en Audi A6 eller en lignende luksusbil! Oveni alt dette inkluderer tilbuddet også halvpension, en endagsbillet til én af parkerne i Dubai Parks and Resorts og adgang til Imperial Club Loungen (hvor der bl.a. vil være snacks og alkoholfrie drikkevarer hele dagen og Sunset Happy Hour). I forhold til halvpensionen vil du hver morgen kunne nyde din morgenmad i Imperial Club Loungen. Herefter vil du selv frit kunne vælge, om du vil spise frokost eller middag på én af resortets i alt 23 forskellige restauranter. Ikke dårligt!

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest tirsdag den 25. februar. 

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Dubai er et overflødighedshorn af enestående oplevelser, så du har virkelig frit valg på alle hylder, hvad underholdning angår!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Luksusferie til Dubai: 7 nætter på det 5* Atlantis the Palm til kun 7.295 kr. inkl. direkte-fly, halvpension, mm.

  1. Dorthe says:

   Da jeg ville booke til april står der 35.000 pr person for 8 dage….

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorthe 🙂

    Det lyder godt nok dyrt. Jeg vil nok anbefale dig at ringe til dem – de er rigtig gode til at yde personlig hjælp med at skræddersy ferierne 😉

  2. Lene says:

   Kan man få et tilbud ala det for tre voksne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lene,
    det kan man sagtens! Jeg anbefaler dig at prøve at ringe til Emirates Holidays. Så skal de nok skræddersye det efter jeres ønsker :).

  3. Benjamin Thomsen says:

   Hvilke datoer i januar er så billige

   • Rejsespejder says:

    Hej Benjamin,
    eksemplet tager udgangspunkt i en rejse fra d. 13. til d. 18 maj. Men rejsen kan selvfølgelig også bookes i januar :). Prøv evt. at ringe til Emirates Holidays for at høre nærmere.

  4. Dorte says:

   Hvad koster drikkevarene på Atlantis the Palm og hvad koster frokost. Kan jeg evt tilkøbe all incl.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorte 🙂

    Så vidt jeg kan se, er det muligt at booke tilbuddet her med morgenmad eller halvpension. Men jeg vil nok anbefale dig at ringe til Emirates Holidays – de er supergode til at hjælpe, og vil helt sikkert vide, om de evt. kan opgradere til all inclusive.

    Ift. frokost kan du f.eks. se priserne for hotellets buffetrestaurant her: https://www.atlantisthepalm.com/restaurants/buffet (ca. 347 kr. ekskl. drikkevarer).

  5. Mahmoud says:

   Gælder dette tilbud kun med afrejse d. 15.05.2020, eller er der flere afrejse tidspunkter at vælge imellem? Tænker nærmere bestemt december/januar måned?

  6. Yama says:

   Hvor ligger egentlig den arabiske bugt? Har aldrig hørt om det.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yama 🙂

    Den Arabiske Bugt er blot et andet navn for Den Persiske Golf 😉

  Se tilbud her