• 12 okt 2019

  Luksusferie til Dubai: 5 nætter på det 5* Atlantis the Palm fra kun 6.420 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension, Imperial Club Room m.m.

  Jeg har efterhånden skrevet om en del luksusrejser. Det går primært ud på at finde billige flybilletter, som man kombinerer med et lækkert luksushotel. Men denne gang har jeg fundet et rejsetilbud, hvor hele ferien – fra du checker ind i lufthavnen til du checker ud igen – er kvalitet og luksus fra ende til anden! Jeg er nemlig faldet over et tilbud til fantastiske Dubai, hvor du rejser med Emirates Holidays. Og som du nok kan regne ud, er den del af et af verdens bedste flyselskaber, Emirates.

   

  Sol, palmer, strande og luksus ud over alle kanter venter du dig, hvis du tager turen til Dubai. Og jeg vil næsten gerne garantere, at det bliver en rejse, du sent vil glemme! Bare vent til du ser videoen nedenfor.

  Luksusrejse til Dubai
  frem til 31. august 2020
  fra6.420 kr.
  København
  Dubai
  5 nætter på det 5* Atlantis the Palm
  med Emirates-fly, halvpension, Imperial Club Room, endagsbillet til én park i Dubai Parks & Resorts
  6.420 kr.
  OBS! Tilbuddet skal senest bookes tirsdag d. 22. oktober!

  Skræddersyet luksusrejse til Dubai

  Denne rejses helt store trækplaster er naturligvis det berømte og yderst anmelderroste 5* Atlantis the Palm. Hvis du har set billeder eller film fra Dubai, har du nok lagt mærke til den store, kunstige, palmeformede ø. Og ude på spidsen af den finder du Atlantis the Palm!

   

  Men ikke nok med at du skal bo på et fremragende luksusresort, så bliver du tilmed også indlogeret på et Imperial Club Room. Disse store, luksuriøse værelser er særdeles veludstyret og har en fuldstændig fantastisk udsigt over enten Palmen og Dubai skyline eller Den Arabiske Bugt. Andre fordele ved Imperial Club er bl.a., at der bliver sørget for din transport til og fra lufthavnen, og at du har adgang til en privat sandstrand, som kun er for Imperial Club-gæster. Det er i øvrigt værd at bemærke, at lufthavnstransferen ikke bare foregår i en almindelig shuttlebus. Nej, som Imperial Club-gæst bliver du selvfølgelig hentet i en Audi A6 eller en lignende luksusbil! Oveni alt dette inkluderer tilbuddet også halvpension, en endagsbillet til én af parkerne i Dubai Parks and Resorts og adgang til Imperial Club Loungen (hvor der bl.a. vil være snacks og alkoholfrie drikkevarer hele dagen og Sunset Happy Hour). I forhold til halvpensionen vil du hver morgen kunne nyde din morgenmad i Imperial Club Loungen. Herefter vil du selv frit kunne vælge, om du vil spise frokost eller middag på én af resortets i alt 23 forskellige restauranter. Ikke dårligt!

   

  Men hvad så med prisen? Luksusrejser til plejer ikke at være billige, og da slet ikke når rejsebureauer er involveret. Men her er jeg faktisk imponeret over Emirates Holidays’ tilbud. For selvom jeg ikke kan sige så meget om det generelle prisniveau, så kan jeg i hvert fald sige, at fraprisen er superbillig. Den hedder i dette tilbud 6.420 kr. pr. person for en familierejse med 2 voksne og 2 børn. De har også et lignende tilbud for 2 voksne, hvor fraprisen ligger på 9.290 kr. pr. person.

   

  Tilbudseksemplet er på 5 nætter, og synes du, det lyder som alt for lidt? Så tøv ikke! Du kan nemlig selv vælge din rejselængde. Så det er helt op til dig, om din rejse skal være kortere eller længere end eksemplet her.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pris og bestilling

  Emirates har lavet et tilbudseksempel med rejsens frapris. Her har de et familietilbud for 2 voksne og 2 børn, hvor fraprisen er 6.420 kr. pr. person, mens fraprisen for 2 voksne er 9.290.

   

  Dette ophold kan du booke helt frem til august 2020. Rejseeksemplet jeg skriver om i denne artikel er med afrejse fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj 2020 til kun 6.420 kr. pr. person ved en rejse for 2 voksne og 2 børn. Denne pris er inklusiv Imperial Club Room, halvpension og transfer mellem lufthavnen og hotellet. Det kan lyde som langt ude i fremtiden at booke en rejse i maj allerede nu – men tro mig, du har i den grad noget at se frem til!

   

  I forhold til bestillig kan du booke rejsen online eller reservere per telefon. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Ønsker du hjælp til bestilling af rejsen, kan du ringe til Emirates Holiday. De er rigtig søde til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest tirsdag den 22. oktober. 

   

   

  Atlantis The Palm – et eventyr for hele familien

  Atlantis the Palm må vel først og fremmest betegnes som enhver families drømmeresort! På dette superluksuriøse resort finder du nemlig underholdning for alle aldre. Der er bl.a. tennis, fitnesscenter, natklub, 22 forskellige barer og restauranter, dykkercenter, butikker, et kæmpe akvarium, børneklub, Dolphin Bay og Mellemøstens største vandpark! Hold da op, jeg skal lige have pusten igen … I vandlandet er der tonsvis af oplevelser for både store og små. Prøv f.eks. ”Leap of Faith” – en vandrutsjebane med et fald på 27,5 meter, hvor du i et gennemsigtigt rør suser gennem et akvarium med rokker og hajer! Og efter sådan en hæsblæsende tur, kan du jo slappe lidt af med en tur på ”Lazy River” – en rolig tur i en badering, der tager dig på en 1,3 km lang flydetur gennem vandlandet.

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Dubai er et overflødighedshorn af enestående oplevelser, så du har virkelig frit valg på alle hylder, hvad underholdning angår!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Luksusferie til Dubai: 5 nætter på det 5* Atlantis the Palm fra kun 6.420 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension, Imperial Club Room m.m.

  1. Dorthe says:

   Da jeg ville booke til april står der 35.000 pr person for 8 dage….

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorthe 🙂

    Det lyder godt nok dyrt. Jeg vil nok anbefale dig at ringe til dem – de er rigtig gode til at yde personlig hjælp med at skræddersy ferierne 😉

  2. Lene says:

   Kan man få et tilbud ala det for tre voksne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lene,
    det kan man sagtens! Jeg anbefaler dig at prøve at ringe til Emirates Holidays. Så skal de nok skræddersye det efter jeres ønsker :).

  3. Benjamin Thomsen says:

   Hvilke datoer i januar er så billige

   • Rejsespejder says:

    Hej Benjamin,
    eksemplet tager udgangspunkt i en rejse fra d. 13. til d. 18 maj. Men rejsen kan selvfølgelig også bookes i januar :). Prøv evt. at ringe til Emirates Holidays for at høre nærmere.

  4. Dorte says:

   Hvad koster drikkevarene på Atlantis the Palm og hvad koster frokost. Kan jeg evt tilkøbe all incl.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorte 🙂

    Så vidt jeg kan se, er det muligt at booke tilbuddet her med morgenmad eller halvpension. Men jeg vil nok anbefale dig at ringe til Emirates Holidays – de er supergode til at hjælpe, og vil helt sikkert vide, om de evt. kan opgradere til all inclusive.

    Ift. frokost kan du f.eks. se priserne for hotellets buffetrestaurant her: https://www.atlantisthepalm.com/restaurants/buffet (ca. 347 kr. ekskl. drikkevarer).

  5. Mahmoud says:

   Gælder dette tilbud kun med afrejse d. 15.05.2020, eller er der flere afrejse tidspunkter at vælge imellem? Tænker nærmere bestemt december/januar måned?

  6. Yama says:

   Hvor ligger egentlig den arabiske bugt? Har aldrig hørt om det.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yama 🙂

    Den Arabiske Bugt er blot et andet navn for Den Persiske Golf 😉

  Se tilbud her