• 14 aug 2019

  Luksusferie ved Den Olympiske Riviera: 1 uge på det superlækre 5* Cavo Olympo til kun 2.784 kr. inkl. fly og morgenmad

  Så er der i den grad dømt græsk luksusferie for de voksne! Destinationen hedder Den Olympiske Riviera – en 70 km lang og superskøn kyststrækning ved foden af Olympus-bjerget lidt sydvest for Thessaloniki. Her finder du fantastiske strande og flot natur. Og så finder du et enestående lækkert 5* luksushotel ved navn Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa! Er du lidt af et luksusdyr (og hvem er ikke det?), så har du virkelig noget at se frem til! For her snakker vi om et hotel, der formår at levere en imponerende helstøbt luksusoplevelse!

  Solferie på luksushotel ved Den Olympiske Riviera
  oktober - december
  2.784 kr.
  København og Billund (til Athen)
  Thessaloniki
  Billige fly til Grækenland
  371 kr.
  Fra København til Thessaloniki
  Fra Billund til Athen
  Hotel ved den Olympiske Riviera
  f.eks. det 5* voksenhotel Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa
  2.413 kr.
  Hotel
  2.413 kr.
  Fly
  371 kr.
  Total (pr.person)
  2.784 kr.

  Hotel ved Den Olympiske Riviera

  Service i verdensklasse og luksuriøse rammer – det er kort sagt, hvad du kan forvente på det 5* Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa. Hotellet er et voksenhotel, så familieferie bliver der altså ikke tale om. Til gengæld får du optimale betingelser for en luksuriøs og afslappende ferie med ro og fred i fabelagtige omgivelser!

   

  Med 5-stjernede luksusbomber som Cavo Olympo kan det være helt svært at beskrive hotellet med ord (derfor kommer der også nogle billeder længere nede!). For hvor skal man lige starte? Måske med beliggenheden. Cavo Olympo ligger i byen Plaka ved Litochoro. Hotellet har en suveræn placering helt ud til Det Ægæiske Hav og tæt på det smukke Olympus-bjerg. De elegante og luksuriøse værelser på hotellet har derfor enten hav- eller bjergudsigt. Bestemt ikke dårligt!

   

  Fem stjerner er ofte ensbetydende med mange faciliteter, og her er Cavo Olympo ingen undtagelse. Bare for at nævne nogle stykker kan du se frem til bl.a. fitnesscenter, bar, restaurant, spa-center, både indendørs og udendørs pool (bl.a. en usædvanligt flot infinity-pool!) og en privat strand. Og igen kan jeg kun sige: se billederne nederst i artiklen!

   

  Prisen for en hel uge på et dobbeltværelse inkl. morgenmad er 4.826 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.413 kr. pr. person. Jeg har tjekket priserne for hotellet i forskellige måneder. Du finder generelt rigtig pæne priser i både oktober, november og december (ca. 550 kr. pr. nat).

   

  OBS! Dette er et voksen-resort, dvs. ingen børn.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Den Olympiske Riviera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Den Olympiske Riviera

  Vil du gerne flyve til den Olympiske Riviera, er den nærmeste lufthavn Thessaloniki. Og hertil kan du finde billige flybilletter fra København hos Ryanair. Jeg har f.eks. fundet en afgang i oktober fra onsdag d. 16. oktober til onsdag d. 23. oktober til kun 371 kr. De billigste billetter finder du fra oktober til november til mellem 350 kr. og 450 kr.

   

  Fra Jylland findes der desværre ikke tilsvarende billige afgange til Thessaloniki. Som alternativ kan du dog fra Billund flyve til Athen med Ryanair, der har afgange hver tirsdag. Athen ligger lidt længere væk (4 timers kørsel), og det kræver derfor, at du lejer en bil (hvilket under alle omstændigheder er min anbefaling). Skulle flytiderne passe lidt dårligt med den halvlange køretur på 4 timer, kan du evt. arrangere rejsen med en enkelt nat i Athen.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 16.10. – 23.10 – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 02.10. – 09.10.
  • 05.10. – 12.10.
  • 16.10. – 23.10.
  • 23.10. – 30.10.
  • 02.11. – 09.11.
  • 06.11. – 13.11.
  • 13.11. – 20.11.
  • 16.11. – 23.11.
  • 20.11. – 27.11.
  • 04.12. – 11.12.
  • 11.12. – 18.12.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Med en masse smuk natur og mange skønne strande er denne del af Grækenland ideelt lejebilsmateriale! Så det vil bestemt være min anbefaling (hotellet har desuden gratis parkering).

   

  Du kan dog også sagtens klare det meste af turen med offentlig transport. Fra lufthavnen skal du først med lufthavnsbussen X1 ind til togstationen. Busserne kører hver halve time, en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40 – 50 minutter. Fra togstationen afgår der regelmæssigt toge til Litochoro, hvorfra du kan tage de sidste 4 km i taxi (eller gå). Togturen til Litochoro tager ca. 1 time og koster 9 euro (ca. 67 kr.). Du kan finde en oversigt over afgangene på trainose.gr/en. Bare vær obs på, at du ikke kan søge efter afgange specielt lang tid ud i fremtiden. Du kan dog få en god fornemmelse af togtiderne ved f.eks. at tjekke afgangene i næste uge.

   

  Alternativt kan hotellet mod gebyr også stå for lufthavnstransporten.

   

   

  Lejebil

  Min anbefalede løsning vil dog være en lejebil. Sådan én kan du nemlig leje fra kun 268 kr. pr. person for en hel uge.

   

  Bilen nedenfor får kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning ved lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  268 kr.

   

  Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa

  😍

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Luksusferie ved Den Olympiske Riviera: 1 uge på det superlækre 5* Cavo Olympo til kun 2.784 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. frida says:

   hej,
   hvordan kommer man fra lufthavnen i Thessaloniki til hotellet på den letteste og billigste måde?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frida 🙂

    Jeg har skrevet et afsnit om netop transporten til og fra hotellet 😉 Jeg vil personligt anbefale at leje en bil, men der er også andre muligheder.

  2. Tina says:

   Jeg kan ikke finde rejsen til 3. Personer. Vi er ude i afrejse enten d. 3. 4. 5. Eller 6. Maj og så en uge frem. Vi er dybt forelsket i det her sted. Kan du hjælpe med at finde den skarpetste pris til os tre en af de datoer? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,
    Jeg har lige tjekket – I kan evt. tage afsted d. 04.05. – 11.05. Der koster flybilletterne 629 kr. pr. person.
    Ellers kan I tage afsted d. 08.05. – 15.05. til 342 kr.
    Hotellet koster det samme i begge perioder, men jeg kan ikke søge et værelse frem med plads til 3 personer. Så måske I skulle tage direkte kontakt til hotellet og høre om det er muligt med en opredning på et dobbeltværelse eller noget lignende 🙂

    • Tina says:

     Stærkt! Det var nemlig også det med hotellet jeg ikke kunne hitte ud af. Jeg prøver at ringe direkte til dem. Normalt er vi egentlig kun 2 der skal afsted, men når man er 3 synes jeg pludselig det bliver svært at søge på rejser. Men mange tak for dit svar 🙂

  3. Hannah says:

   Hvilke datoer i resten af juni og juli?

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Hannah,

    Du kan sagtens rejse i resten af juni og i juli, men her stiger priserne på flybilletterne. Jeg har kigget på d. 02.07.-09.07.
    Fra København til Thessaloniki kan du komme afsted for 1.200 kr med mellemlanding, direkte koster det 1.500 kr.
    Fra Billund til Athen koster det 1.200 kr.

    Samtidig stiger prisen på hotellet til 3.742 kr. pr. person 🙂

  4. Lea says:

   Dit link til hotellet virker ikke?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lea,
    Jeg har lige tjekket og det hele virker fint hos mig – oplever du stadig problemer? 🙂

  se fly se hotel