• 18 okt 2019

  Luksusferie ved Den Olympiske Riviera: 4 nætter på det superlækre 5* Cavo Olympo fra kun 1.432 kr. inkl. fly og morgenmad

  Så er der i den grad dømt græsk luksusferie for de voksne! Destinationen hedder Den Olympiske Riviera – en 70 km lang og superskøn kyststrækning ved foden af Olympus-bjerget lidt sydvest for Thessaloniki. Her finder du fantastiske strande og flot natur. Og så finder du et enestående lækkert 5* luksushotel ved navn Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa. Er du lidt af et luksusdyr (og hvem er ikke det?), så har du virkelig noget at se frem til. For her snakker vi om et hotel, der formår at levere en imponerende helstøbt luksusoplevelse!

   

  Og jo – eksemplet nedenfor er en vinterrejse, så du kommer ikke til at bruge den ellers superlækre udendørs infinity-pool. Men så er det jo heldigt, at hotellet også har indendørs pool og spafaciliteter. Ved at rejse om vinteren slipper du også for betale så meget 😉

  Luksus-getaway ved Den Olympiske Riviera
  november - juni
  fra1.432 kr.
  København
  Thessaloniki
  Billige fly til Grækenland
  Hotel ved den Olympiske Riviera
  f.eks. det 5* voksenhotel Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa
  1.088 kr.
  Hotel
  1.088 kr.
  Fly
  344 kr.
  Total (pr.person)
  1.432 kr.

  Hotel ved Den Olympiske Riviera

  Service i verdensklasse og luksuriøse rammer – det er kort sagt, hvad du kan forvente på det 5* Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa. Hotellet er et voksenhotel, så familieferie bliver der altså ikke tale om. Til gengæld får du optimale betingelser for en luksuriøs og afslappende ferie med ro og fred i fabelagtige omgivelser!

   

  Med 5-stjernede luksusbomber som Cavo Olympo kan det være helt svært at beskrive hotellet med ord (derfor kommer der også nogle billeder længere nede!). For hvor skal man lige starte? Måske med beliggenheden. Cavo Olympo ligger i byen Plaka ved Litochoro. Hotellet har en suveræn placering helt ud til Det Ægæiske Hav og tæt på det smukke Olympus-bjerg. De elegante og luksuriøse værelser på hotellet har derfor enten hav- eller bjergudsigt. Bestemt ikke dårligt!

   

  Fem stjerner er ofte ensbetydende med mange faciliteter, og her er Cavo Olympo ingen undtagelse. Bare for at nævne nogle stykker kan du se frem til bl.a. fitnesscenter, bar, restaurant, et superlækkert spaområde, både indendørs og udendørs pool (bl.a. en usædvanligt flot infinity-pool) og en privat strand. Og igen kan jeg kun sige: se billederne nederst i artiklen!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra lørdag den 7. december til onsdag den 11. december. På disse datoer er prisen for et dobbeltværelse inkl. morgenmad kun 2.176 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.088 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger meget stabilt mellem 550 og 650 kr. pr. nat fra november og helt til maj.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Den Olympiske Riviera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Den Olympiske Riviera

  Vil du gerne flyve til den Olympiske Riviera, er den nærmeste lufthavn Thessaloniki. Og hertil kan du finde billige flybilletter fra København hos Ryanair hver onsdag og lørdag.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang i december fra lørdag d. 7. til onsdag d. 11. til kun 344 kr. Priserne er generelt billigst fra november til marts (mellem ca. 300 og 600 kr.), men i f.eks. maj og juni kan du lige nu finde afgange fra ca. 700 kr. (du kan faktisk få en hel uge i starten af maj med fly og hotel fra ca. 2.900 kr. pr. person – så kan du også bruge de udendørs pools).

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun have én lille taske med, men du kan billigt tilføje ekstra bagage (læs evt. min korte Ryanair-bagageguide).

   

  Fra Jylland findes der desværre ikke tilsvarende billige afgange til Thessaloniki. Som alternativ kan du dog (fra april til oktober) flyve fra Billund flyve til Athen med Ryanair, der har afgange hver tirsdag. Athen ligger lidt længere væk (4 timers kørsel), og det kræver derfor, at du lejer en bil (hvilket under alle omstændigheder er min anbefaling). Skulle flytiderne passe lidt dårligt med den halvlange køretur på 4 timer, kan du evt. arrangere rejsen med en enkelt nat i Athen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 07.12. – 11.12. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 13.11. – 20.11.
  • 16.11. – 20.11./23.11.
  • 20.11. – 23.11./30.11.
  • 30.11. – 04.12.
  • 07.12. – 11.12.
  • 11.01. – 15.01.
  • 18.01. – 22.01.
  • 18.01. – 22.01.
  • 08.02. – 12.02. – vinterferien (uge 7)
  • 15.02. – 19.02. – vinterferien (uge 8)
  • 11.03. – 18.03.
  • 21.03. – 25.03.
  • 22.04. – 25.04.
  • 06.05. – 13.05.
  • 16.05. – 20.05.
  • 27.05. – 03.06.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Med en masse smuk natur og mange skønne strande er denne del af Grækenland ideelt lejebilsmateriale! Så det vil bestemt være min anbefaling (hotellet har desuden gratis parkering).

   

  Du kan dog også sagtens klare det meste af turen med offentlig transport. Fra lufthavnen skal du først med lufthavnsbussen X1 ind til togstationen. Busserne kører hver halve time, en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter. Fra togstationen afgår der regelmæssigt toge til Litochoro, hvorfra du kan tage de sidste 4 km i taxi (eller gå). Togturen til Litochoro tager ca. 1 time og koster 9 euro (ca. 67 kr.). Du kan finde en oversigt over afgangene på trainose.gr/en. Bare vær obs på, at du ikke kan søge efter afgange specielt lang tid ud i fremtiden. Du kan dog få en god fornemmelse af togtiderne ved f.eks. at tjekke afgangene i næste uge.

   

  Alternativt kan hotellet mod gebyr også stå for lufthavnstransporten.

   

   

  Lejebil

  Min anbefalede løsning vil dog være en lejebil. Sådan én kan du nemlig leje fra kun 176 kr. pr. person i hele rejseperioden.

   

  Bilen nedenfor får kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes og afleveres i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  176 kr.

   

  Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa

  😍

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Luksusferie ved Den Olympiske Riviera: 4 nætter på det superlækre 5* Cavo Olympo fra kun 1.432 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. frida says:

   hej,
   hvordan kommer man fra lufthavnen i Thessaloniki til hotellet på den letteste og billigste måde?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frida 🙂

    Jeg har skrevet et afsnit om netop transporten til og fra hotellet 😉 Jeg vil personligt anbefale at leje en bil, men der er også andre muligheder.

  2. Tina says:

   Jeg kan ikke finde rejsen til 3. Personer. Vi er ude i afrejse enten d. 3. 4. 5. Eller 6. Maj og så en uge frem. Vi er dybt forelsket i det her sted. Kan du hjælpe med at finde den skarpetste pris til os tre en af de datoer? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,
    Jeg har lige tjekket – I kan evt. tage afsted d. 04.05. – 11.05. Der koster flybilletterne 629 kr. pr. person.
    Ellers kan I tage afsted d. 08.05. – 15.05. til 342 kr.
    Hotellet koster det samme i begge perioder, men jeg kan ikke søge et værelse frem med plads til 3 personer. Så måske I skulle tage direkte kontakt til hotellet og høre om det er muligt med en opredning på et dobbeltværelse eller noget lignende 🙂

    • Tina says:

     Stærkt! Det var nemlig også det med hotellet jeg ikke kunne hitte ud af. Jeg prøver at ringe direkte til dem. Normalt er vi egentlig kun 2 der skal afsted, men når man er 3 synes jeg pludselig det bliver svært at søge på rejser. Men mange tak for dit svar 🙂

  3. Hannah says:

   Hvilke datoer i resten af juni og juli?

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Hannah,

    Du kan sagtens rejse i resten af juni og i juli, men her stiger priserne på flybilletterne. Jeg har kigget på d. 02.07.-09.07.
    Fra København til Thessaloniki kan du komme afsted for 1.200 kr med mellemlanding, direkte koster det 1.500 kr.
    Fra Billund til Athen koster det 1.200 kr.

    Samtidig stiger prisen på hotellet til 3.742 kr. pr. person 🙂

  4. Lea says:

   Dit link til hotellet virker ikke?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lea,
    Jeg har lige tjekket og det hele virker fint hos mig – oplever du stadig problemer? 🙂

  se fly se hotel