• 06 okt 2020

  Luksusferie på Cypern: 1 uge på et lækkert 5* hotel ved Ayia Napa fra kun 1.989 kr. inkl. fly og halvpension

  Hvem kunne ikke bruge en luksusferie på Cypern? Vi er, som de fleste nok har lagt mærke til, på vej mod det kolde efterår – og sidder du også og dagdrømmer om at ligge på en strandstol i det hvide sand med det turkisblå vand foran dig og en cocktail i hånden? Så har vi det på samme måde! Jeg har heldigvis fundet et godt og luksuriøst tilbud til dig, der vil planlægge din næste ferie! Turen går til smukke Cypern, som nemt kan kaldes for et af Europas bedste efterårsrejsemål, idet man også i det sene efterår kan forvente temperaturer på over 20 grader! Og sammensætter man Cyperns fantastiske vejr med et hotel i luksusklassen til en vanvittig pris – så har man i hvert fald alt man har brug for til en perfekt ferie.

  1 uges luksusferie på Cypern
  november - marts
  fra1.989 kr.
  København og Billund
  Larnaca
  Hotel i Protaras
  f.eks. det 5* Constantinos Great Beach Hotel
  1.698 kr.
  Billige fly til Larnaca
  291 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  1.698 kr.
  Fly
  291 kr.
  Total (pr.person)
  1.989 kr.

  Billige fly til Cypern

  Der findes stadig rigtig mange billige afgange med WizzAir fra Danmark til Cypern til omkring de 290 – 500 kr. Det er nogle supergode priser, og det bedste ved det hele er, at du kan flyve fra både København og Billund, hvor der er 2 afgange om ugen. Du kan endda finde de billige afgange helt frem til marts 2021.

   

  Fra København finder du afgange på tirsdage og lørdage, og fra Billund finder du afgange på onsdage og søndage.

   

  Jeg har f.eks. taget udgangspunkt i en rejse fra København fra tirsdag den 17. november til tirsdag den 24. november til kun 291 kr. Du rejser med lavprisselskabet WizzAir, hvor du må medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.11. – 24.11. – her er nogle andre datoer med billige flyafgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (Afgange tirsdage og lørdage)

  • 10.11. – 17.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 17.11. – 24.11.
  • 24.11. – 01.12.
  • 12.12. – 19.12.
  • 15.12. – 22.12.
  • 09.01. – 16.01.
  • 12.01. – 19.01.
  • 16.02. – 23.02.
  • Og mange flere

   

  Fra Billund

  (Afgange onsdage og søndage)

  • 04.11. – 11.11.
  • 08.11. – 15.11.
  • 15.11. – 22.11.
  • 22.11. – 29.11.
  • 29.11. – 06.12.
  • 09.12. – 16.12.
  • 13.12. – 20.12.
  • 13.01. – 20.01.
  • 21.02. – 28.02.
  • Og mange flere

   

   


  Læs videre efter annoncen

   

  Hotel i Cypern

  I dag har jeg fundet et helt eksklusivt hotel i skønne Protaras, som kun ligger 45 minutter i bil fra lufthavnen i Larnaca. Hotellet er det luksuriøse 5* Constantinos the Great Beach Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og “Travellers’ Chioce 2020”). Du kan se billeder af hotellet nederst i artiklen.

   

  Det her hotel er virkelig for livsnydere! Constantinos the Great Beach Hotel ligger på sandstranden, hvor du har den flotteste udsigt over det lyseblå middelhav og den hvide finkornede sandstrand. Du er placeret lige ud til vandet, og du har alt, hvad du skal bruge på dette herlige hotel! Constantinos The Great Beach ligger i nærheden af gode restauranter og seværdigheder, hvilket gør det helt ideelt til at få oplevet det bedste af Protaras.

   

  Værelserne på hotellet er indrettet meget elegante og har både aircondition og fladskærms-tv – og nogle værelser har en fantastisk havudsigt! Udover dette har hotellet et væld at gode faciliteter som deres lækre swimmingpools (både indendørs og udendørs), fitnesscenter, bar/lounge og tennisbane.

   

  Jeg har i mit eksempel taget udgangspunkt i en uges ferie fra tirsdag den 17. november til tirsdag den 24. november til 3.395 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.698 kr. pr. person inkl. halvpension. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 400 – 550 kr. pr. nat resten af året.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Cypern, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Info ang. corona

  Cypern er et af de lande, som har allermest styr på corona i hele Europa. Deres smittetal har været meget lavt lige fra starten, og selv efter de åbnede deres grænser, har det ikke ændret sig! Så det er en meget sikker destination at rejse til.

   

  Når man rejser fra Danmark til Cypern, skal man (som reglerne er nu) kunne fremvise en negativ coronatest, der ikke må være mere end tre dage (72 timer) gammel. På coronaprover.dk kan du bestille en tid (op til to uger i fremtiden).

   

  Herudover skal alle rejsende udfylde et elektronisk skema til de cypriotiske sundhedsmyndigheder 24 timer før afrejse til Cypern. Det elektroniske skema findes her.

   

  Jeg anbefaler altid, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk ift. om rejsevejledningerne skulle ændre dig.

   

   

  Constantinus the Great Beach Hotel

   

   

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger i turistbyen Protaras, så der findes mange muligheder for at komme derhen. Det er både muligt i en lejet bil, med offentlig transport eller med taxa. Det koster blot 40 euro med taxa (dvs. 20 euro pr. person – ca. 150 kr.) og så tager turen kun omkring 40-50 minutter.

   

  Hvis du vil spare penge, kan du også tage bus nummer 711. Her skal du først med bussen fra lufthavnen til Larnaca (som koster 2 euro – ca. 15 kr.) og derfra videre til Protaras (ca. 1 euro). Men du skal nok forvente at bruge ca. 2 timer, hvis du vil gøre det på denne måde.

   

  Som nævnt så er hotellet kun ca. 45 minutter i bil fra Larnaca’s lufthavn, så jeg ville helt klart anbefale at nuppe en taxa eller leje en bil. Ved at leje en bil, kan du også komme ud at se, hvad smukke Cypern har at byde på!

  Billig lejebil
  inkl. ubegrænset kilometertal, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  114 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Luksusferie på Cypern: 1 uge på et lækkert 5* hotel ved Ayia Napa fra kun 1.989 kr. inkl. fly og halvpension

  1. Ane says:

   Hej,
   vær obs på, at Wizzair desværre har aflyst i hvert fald én tirsdagsafgang i november. Jeg havde købt en billet med afgang tirsdag 17. november og hjemrejse lørdag den 21., men seks timer efter, at jeg havde betalt den, fik jeg så en mail fra WizzAir om, at afgangen er aflyst. De foreslår alternative afgange, som er mindst 500 kroner dyrere. Og derudover kan billetten kun refunderes mod et gebyr, der er cirka det samme som billetten kostede – så reelt er pengene tabt, selv om jeg selvfølgelig kun gav 328 kr., men alligevel….

   • Anne-marie says:

    Var din afgang d. 17. Nov. fra København eller billund?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Ane

    Tak for din kommentar 🙂

    Det er jeg rigtig ked af at høre. Når flyselskabet aflyser en flyafgang, har du ret til at få pengene refunderet. Nogle agenter tilbyder at søge kompensationen for dig mod et gebyr, hvis det skal gøres inden for få dage. Har du derimod godt tid, bør du kunne få pengene retur uden at betale et gebyr for det.

    “Tænk” har lavet en fin artikel om, hvilke rettigheder man som forbruger har. Den kan du læse her https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/rettigheder-flyrejse-ferie/hvis-flyet-er-aflyst-eller-forsinket

    Skriv endelig, hvis du oplever flere problemer eller har nogle spørgsmål 🙂

    • Ane says:

     Hej igen – tak for info. Linket virker ikke længere … men jeg prøver at finde info på nettet.
     Og tak for et godt site med mange gode tilbud, det har jeg flittigt benyttet mig af 🙂

     • Rejsespejder PK says:

      Hej Ane

      Tak for din kommentar 🙂

      Jeg kan se, at de billige flybilletter med Wizzair er udsolgt på datoerne, jeg har brugt i eksemplet. Hotellet er stadig ledigt på datoerne.

      Tak for dine pæne ord – jeg er glad for, at de rejser jeg skriv om kan inspirere dig 😀

  2. Helle says:

   I vildleder lidt omkring hvornår Coronatest skal udføres. Den må max. være taget 72 timer (3 døgn) før afrejse og ikke “ at man senest 5 dage inden afrejse skal have fortaget en coronatest” som I skriver.
   Derudover skal man udfylde Cyprus Flight Pass indenfor 24 timer før afrejse – uden dette og den negative test kommer man ganske enkelt ikke ind i landet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Tak for at gøre mig opmærksom på det!

    Jeg troede faktisk, at jeg havde rettet det. Men det har været i anden artikel. Det er rettet nu 😉

  3. Dorte Skotte says:

   Hej

   Hvordan er vejret typisk på Cypern i efterårsferien?
   Vh Dorte

  4. Anders says:

   Hejsa. Jeg er interesseret i at vide, hvilke muligheder der er for underholdning og oplevelser i løbet af hele dagen. 🙂

   Vh Anders

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anders,

    Tak for din besked 🙂

    Jeg tænker de fleste kommer til Cypern for at nyde de lækre strande, solen og det turkisblå badevand. Cypern er dog meget mere end bare strand – her er der masser af historie, kultur, lækre madoplevelser og en smuk natur med bjerge og klipper, der er perfekt til både vandreture og en tur på mountainbike.

    På GetYourGuide har jeg fundet forskellige forslag til aktiviteter på Cypern, og i det her tilfælde Ayia Napa. Linket sender jeg lige her https://rejsespejder.dk/go/200914-2/

    Der er forskellige jeep-safari ture, besøg til mindre landsbyer, sejlture med katamaran og mange flere oplevelser.

    Skriv endelig, hvis du har andre spørgsmål 🙂

  se fly se hotel