• 12 sep 2020

  Luksusferie på Cypern: 1 uge på et lækkert 5* hotel i Ayia Napa fra kun 2.043 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvem kunne ikke bruge en luksusferie på Cypern? Vi er, som de fleste nok har lagt mærke til, på vej mod det kolde efterår, og hverdagen har for alvor fundet sin vej tilbage. Sidder du også og dagdrømmer om at ligge på en strandstol i det hvide sand med det turkisblå vand foran dig og en cocktail i hånden? Jeg tror, vi har det meget på samme måde, men heldigvis har jeg fundet et godt og luksuriøst tilbud til dig, der vil planlægge din næste ferie!

   

  Turen går til smukke Cypern, som nemt kan kaldes for et af Europas bedste efterårsrejsemål, idet man også i det sene efterår kan forvente temperaturer på over 20 grader! Og sammensætter man Cyperns fantastiske vejr med et hotel i luksusklassen til en vanvittig pris – så har man i hvert fald alt man har brug for til en perfekt ferie!

  1 uges luksusferie på Cypern
  oktober - marts
  fra2.043 kr.
  København og Billund
  Larnaca
  Hotel i Protaras
  f.eks. det 5* Constantinos Great Beach Hotel
  1.752 kr.
  Billige fly til Larnaca
  291 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  1.752 kr.
  Fly
  291 kr.
  Total (pr.person)
  2.043 kr.

  Billige fly til Cypern

  Der findes stadig rigtig mange billige afgange med WizzAir fra Danmark til Cypern til omkring de 300-500 kr. Det er nogle super priser, og det bedste ved det hele er, at du kan flyve fra både København og Billund, hvor der er 2 afgange om ugen. Du kan endda finde de billige afgange helt frem til marts 2021.

   

  Jeg har f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra København fra lørdag d. 7. november til lørdag d. 14. november til kun 291 kr., men der findes som sagt mange andre billige datoer (se nedenfor).

   

  Hos WizzAir må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (Afgange tirsdage og lørdage)

  • 03.11. – 10.11.
  • 10.11. – 17.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 17.11. – 24.11.
  • 24.11. – 01.12.
  • 12.12. – 19.12.
  • Og mange flere

   

  Fra Billund

  (Afgange onsdage og søndage)

  • 28.10. – 04.11.
  • 04.11. – 11.11.
  • 08.11. – 15.11.
  • 15.11. – 22.11.
  • 18.11. – 04.12.
  • 22.11. – 29.11.
  • 29.11. – 06.12.
  • 09.12. – 16.12.
  • og mange flere

   

   


  Læs videre efter annoncen

   

  Hotel i Cypern

  I dag har jeg fundet et helt ekslusivt hotel i skønne Protaras, som kun ligger 45 minutter i bil fra lufthavnen i Larnaca. Hotellet er det luksuriøse 5* Constantinos the Great Beach Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Det her hotel er virkelig for livsnydere! Constantinos the Great Beach Hotel ligger på sandstranden, hvor du har den flotteste udsigt over det lyseblå middelhav og den hvide finkornede sandstrand. Du er placeret lige ud til vandet, og du har alt, hvad du skal bruge på dette herlige hotel! Constantinos The Great Beach ligger i nærheden af gode restauranter og seværdigheder, hvilket gør det helt ideelt til at få oplevet det bedste af Protaras.

   

  Værelserne på hotellet er indrettet meget elegante og har både aircondition og fladskærms-tv – og nogle værelser har en fantastisk havudsigt! Udover dette har hotellet et væld at gode faciliteter som deres lækre swimmingpools (både indendørs og udendørs), fitnesscenter, bar/lounge og tennisbane.

   

  Jeg har i mit eksempel taget udgangspunkt i en uges ferie fra lørdag d. 7. oktober til lørdag d. 14. oktober til 3.503 kr. for 2 personer, dvs. 1.752 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold ligger i prisklassen 350-600 kr. pr. nat resten af året.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Protaras (eller resten af Cypern), skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Info ang. corona

  Cypern er et af de lande, som har allermest styr på corona i hele Europa. Deres smittetal har været meget lavt lige fra starten, og selv efter de åbnede deres grænser har det ikke ændret sig! Så det er en meget sikker destination at rejse til.

   

  Når man rejser fra Danmark til Cypern, skal man som reglerne er nu kunne fremvise en negativ coronatest, der ikke må være over 3 dage gammel. Dvs. at man senest 5 dage inden afrejse skal have fortaget en coronatest. På coronaprover.dk kan du bestille en tid (op til 2 uger i fremtiden), så det burde ikke være et problem.

   

   

  Constantinus the Great Beach Hotel

   

   

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger i turistbyen Protaras, så der findes mange muligheder for at komme derhen. Det er både muligt i en lejet bil, med offentlig transport eller med taxa. Det koster blot 40 euro med taxa (dvs. 20 euro pr. person – ca. 150 kr.) og så tager turen blot 40-50 minutter.

   

  Hvis du vil spare penge, kan du også tage bus nummer 711. Her skal du først med bussen fra lufthavnen til Larnaca (som koster 2 euro – ca. 15 kr.) og derfra videre til Protaras (ca. 1 euro). Men du skal nok forvente at bruge ca. 2 timer, hvis du vil gøre det på denne måde.

   

  Som nævnt så er hotellet kun ca. 45 minutter i bil fra Larnaca’s lufthavn, så jeg ville helt klart anbefale at nuppe en taxa eller leje en bil. Ved at leje en bil, kan du også komme ud at se, hvad smukke Cypern har at byde på!

  Billig lejebil
  inkl. ubegrænset kilometertal, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  111 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksusferie på Cypern: 1 uge på et lækkert 5* hotel i Ayia Napa fra kun 2.043 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Dorte Skotte says:

   Hej

   Hvordan er vejret typisk på Cypern i efterårsferien?
   Vh Dorte

  2. Anders says:

   Hejsa. Jeg er interesseret i at vide, hvilke muligheder der er for underholdning og oplevelser i løbet af hele dagen. 🙂

   Vh Anders

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anders,

    Tak for din besked 🙂

    Jeg tænker de fleste kommer til Cypern for at nyde de lækre strande, solen og det turkisblå badevand. Cypern er dog meget mere end bare strand – her er der masser af historie, kultur, lækre madoplevelser og en smuk natur med bjerge og klipper, der er perfekt til både vandreture og en tur på mountainbike.

    På GetYourGuide har jeg fundet forskellige forslag til aktiviteter på Cypern, og i det her tilfælde Ayia Napa. Linket sender jeg lige her https://rejsespejder.dk/go/200914-2/

    Der er forskellige jeep-safari ture, besøg til mindre landsbyer, sejlture med katamaran og mange flere oplevelser.

    Skriv endelig, hvis du har andre spørgsmål 🙂

  se fly se hotel