Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 2.799 kr.
Rejse til Cypern med all inclusive
All-inclusive

Rejse til Cypern med all inclusive

1 uge på anmelderrost 3-stjernet med all inclusive-resort inkl. fly

All-inclusive |

Rejse til Cypern med all inclusive

Har du også svært ved at vente på de tocifrede temperaturer? Jep, me too. Hvis du virkelig vil opleve lækkert forårsvejr, så skal du helt klart rejse til Cypern. Cypern har bare the whole package – en bagende sol, forrygende strande og hyggelige byer! Og netop foråret byder ofte på dejligt varmt og solrigt vejr. Samtidig kan du udforske det cypriotiske køkken, der har islæt af både græsk og tyrkisk gastronomi. Og faktisk er der endnu mere at glæde sig til. For i denne artikel har jeg fundet en lækker pakkerejse til Cypern på et anmelderrost resort med all inclusive! 🏝️☀️

Hvis du i øvrigt gerne vil vide, hvordan vejret på Cypern ser ud her i april, så tjek lige denne ottedøgnsprognose 🔥🔥

Vejrudsigt for Cypern

All inclusive på Cypern

april – maj

fra

2.799 kr.

✈️ Fra København

Anmelderrost resort med vandrutsjebaner

☀️ Temperaturer på 25+ i april og maj

🍹 All inclusive

Pakkerejse til Cypern

Rejse til Cypern

Drømmer du om forårssol og varme allerede fra april/maj, så er en rejse til Cypern nok det allerbedste rejsemål i hele Europa. Allerede fra det tidlige forår krydser gennemsnitstemperaturerne på Cypern nemlig den magiske grænse på 20 grader – og så fortsætter temperaturerne ellers bare med at stige i løbet af foråret ☀️

Men nok om vejret på Cypern. Jeg har faktisk fundet en lækker pakkerejse, der både indeholder fly tur/retur, anmelderrost resort og all inclusive. Ja tak!

For at være helt præcis skal du glæde dig til at tjekke ind på det trestjernede Toxotis Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger i byen Protaras ved det populære og charmerende område Fig Tree Bay.

Så drømmer du om en forårsdukkert i Middelhavet, har du den berømte bugt og middelhavsstrande små 500 meter fra hotellet.

Du kan dog også sagtens blive på resortet og nyde det populære all inclusive-hotels eget poolområde. Her er både en hovedpool med solsenge og parasoller og et sekundært poolområde med fire sjove vandrutsjebaner for børn.

Toxotis er i øvrigt et flot og meget moderne trestjernet hotel. Indretningen er enkel, elegant og indbydende, og værelserne er lyse og lækre. Så du skal nok hurtigt falde til.

For at fuldende rejsen mangler vi lige en sidste ting. Yes, you guessed itall inclusive 🍹

Opholdet er med all inclusive. Så du kan glæde dig over, at du aldrig skal have muldvarpen op af lommen, når du frekventerer baren eller restauranten. Det er da dejligt, hva’? 🍔🍟

Rejse til Cypern – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Nazar – et rejsebureau, der er all inclusive-specialister.

Inde på bookingsiden kan du finde adskillige charterrejser fra København til Cypern i både april og maj – til stærkt nedsatte priser!

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i Toxotis Hotel, der koster fra kun 2.799 kr. pr. person (med afgang den 22. april). Men du kan også finde andre spændende rejser derinde.

OBS: Børnepriserne er faktisk virkeligt gode.

Billeder fra hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Rejse til Cypern - hotellet

Oplevelser i Larnaca

Selvom Larnaca måske ikke er den mest kendte ferieby på Cypern, er byen helt klart et superspændende rejsemål med rigtig gode muligheder for at udforske de mange kulturelle, historiske og naturprægede oplevelser, som feriebyen råder over.

Du kan blandt andet tage en tur forbi Lazarus-kirken. Den smukke kirke stammer fra 800-tallet og siges at være stedet, hvor de jordiske rester af den bibelske figur Lazarus fra Betania befinder sig. Ifølge bibelen blev Lazarus genoplivet af Jesus, hvorefter han flygtede til Cypern for at leve resten af sit liv. Det er gratis at besøge kirken. Husk dog at dække skuldre og knæ efter anvisningerne.Lazarus-kirken i Larnaca

Rejse til Cypern med all inclusive


Er du frisk på en lidt længere gåtur (eller en kort tur i taxi), kan du besøge den store saltsø, som ligger vest for Larnaca. Faktisk er der tale om fire store saltsøer, hvoraf tre af dem er forbundne. Om sommeren tørrer søen helt ud, og hvide og lyserøde saltplamager præger landskabet.

I vinterhalvåret bliver området atter til sø, og her kan du spotte flamingoer, da de trækker til lige netop dette område for vinteren.

I dette område finder du også den smukke Hala Sultan Tekke Moské, som også helt klart er et besøg værd!

Larnaca saltsø og Hala Sultan Tekke Moské

Rejse til Cypern med all inclusive


Oplevelser i Ayia Napa og omegn

I Ayia Napa-området, som Protaras er den del af, er der også visse seværdigheder, som jeg vil anbefale dig at slå et smut forbi.

Jeg kan særligt anbefale at tage en tur forbi “Love Bridge”, som du kan se nedenfor. Det er en rigtig populær naturbro.

Tager du turen derhen om aftenen, kan du fra broen se en af de smukkeste solnedgange. Vær dog opmærksom på, at der kommer mange turister til – så du får sandsynligvis ikke lov til at nyde solnedgangen for dig selv.Love Bridge

Rejse til Cypern med all inclusive


Har du lyst til at gå på opdagelse i Nordcyperns spændende historie, vil jeg anbefale, at du tager en tur til Farmagusta. Før den tyrkiske invasion i 1974 var området et stort turistmål, og man forstår virkelig godt hvorfor! Farmagusta byder på alt fra ikoniske katedraler og ruiner til superskønne sandstrande, der leder tankerne hen på mere tropiske rejsemål.

Farmagusta bærer præg af dens komplicerede historie. Når du besøger Farmagusta, må du endelig ikke misse Varosha, også kaldet Farmagusta Ghost Town, som er et forladt turistområde.

Byen fremstår i dag som en forladt spøgelsesby, som leder ned til en smuk sandstrand. Så husk endelig at sætte god tid af til at gå på opdagelse i byen, og snup en forfriskende dukkert i det krystalklare vand ✨🌊

Katedralen i Farmagusta

Rejse til Cypern med all inclusiveVarosha – Farmagusta Ghost Town

Rejse til Cypern med all inclusive

OBS: Ønsker du at opleve Nordcypern, skal du huske at medbringe pas, da du i princippet tager et smut over grænsen til Tyrkiet.

Andre oplevelser på Cypern

Vil du inspireres yderligere, eller kan du godt lide at booke dine ture på forhånd, kan jeg anbefale at tage et kig på GetYourGuide. Her finder du inspiration til mange skønne oplevelser på Cypern.

Du skal også altid være velkommen til at smutte forbi min guide til Cypern.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Cypern med all inclusiveRejse til Cypern med all inclusive

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar