• 24 jan 2023

  Rejse til Cypern: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel i Larnaca fra kun 1.838 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  Foråret herhjemme er ikke altid specielt varmt. Så hvis du leder efter sol og varme i det tidlige forår, er solrige Cypern helt sikkert et af Middelhavets allerbedste rejsemål. Cypern har bare the whole package – en bagende sol, forrygende strande og hyggelige byer! Selv i det tidlige forår og sene efterår er vejret ofte dejligt varmt og solrigt – varmere end f.eks. Mallorca. Samtidig kan du udforske det cypriotiske køkken, der har islæt af både græsk og tyrkisk gastronomi. Og faktisk er der endnu mere at glæde sig til. For i denne artikel har jeg fundet en herlig rejse til Cypern i form af et par flybilletter og et anmelderost hotel midt i Larnaca (og tæt på stranden) – alt sammen til en knivskarp pris! 🏝🏖

  Solferie på Cypern
  februar - oktober
  fra1.838 kr.
  København
  Larnaca
  Fly til Cypern
  fra365 kr.
  Hotel i Cypern
  f.eks. det 3* Rise Street Art Hotel
  fra1.473 kr.
  Totalprisen for 2 personer (7 nætter)
  Hotel
  1.473 kr.
  Fly
  365 kr.
  Total (pr.person)
  1.838 kr.

  Rejse til Cypern – fly

  Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Cypern fra København. Og det er klart billigst at flyve med Wizz Air til Larnaca.

   

  Fra København er der to direkte afgange hver uge. I februar og marts ligger disse afgange på mandage og torsdage. Og fra april til oktober er der direkte afgange på torsdage og søndage.

   

  Priserne svinger naturligvis i løbet af sæsonen. Lige nu finder du de billigste afgange i februar, marts, april og maj (ca. 400 – 900 kr. for de billigste returbilletter). I juli ligger priserne p.t. et godt stykke over 1.500 kr.

   

  Men i foråret kan du i hvert fald komme billigt afsted. I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en rejse fra København fra tirsdag den 28. marts til tirsdag den 4. april. På disse datoer koster billetter kun 365 kr.

   

  Hos Wizz Air må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen.

   

   

  Rejse til Cypern – billige rejsedatoer

  • Februar – marts: mandage og torsdage
  • Marts – oktober: torsdage og søndage

   

   

  Rejse til Cypern – hotel

  Ovenfor har jeg fundet et bud på et hotel i Larnaca (som er den by, du flyver til). Hvis du lejer en bil (hvilket giver dig mulighed for at udforske hele øen), kan du naturligvis finde hotel, hvor du vil.

   

  Hvis du foretrækker at blive i Larnaca, kan du bl.a. finde et godt tilbud på det anmelderoste Rise Street Art Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette trestjernede hotel har en uovertruffen beliggenhed centralt i Larnaca. Og det giver dig altså det bedste fra to verdener!

   

  Med så central en adresse befinder du dig nemlig i hjertet af byen – og kan således gå på opdagelse i Cyperns tredjestørste by med alt, hvad det indebærer af shopping, sightseeing og cafébesøg.

   

  Samtidig har du kun en lille femminutters gåtur ned til den berømte strandpromenade Finikoudes – hvor palmeklædt strand og det azurblå Middelhav venter dig! Ikke nogen dårlig kombi.

   

  Rise Street Art Hotel scorer derfor højt på sin centrale og strandnære beliggenhed. Men selve hotellet er også lidt af en oplevelse. Rise Street Art Hotel er nemlig gået all-in på at skabe en inspirerende hoteloplevelse med farverig street art, finurlige designdetaljer og kunstneriske værelser.

   

  Og på trods af sine tre stjerner leverer Rise Hotel et højt komfortniveau – endda til billige penge.

   

  På de samme datoer som flybilletterne ovenfor (28.03. – 04.04.) koster et topersoners ophold i alt 2.946 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer således kun til 1.473 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cypern, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

   

  Billeder af hotellet

  Der er smæk på farverne på Rise Street Art Hotel

  Rejse til Cypern

   

  Taberen giver en øl i baren 😉

  Rejse til Cypern

   

  Finikoudes Beach ligger tæt på hotellet

  Rejse til Cypern

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det billigste vil være at tage bussen fra lufthavnen til Larnaca centrum. Ankommer du på skæve tidpunkter, kan du også vælge at bestille en lufthavnstaxi direkte til hotellet.

   

  Har du kørekort, og vil du gerne ud at opleve mere af Cypern, bør du bestemt også overveje at leje en bil.

   

   

  Corona i Cypern

  Der er p.t. ingen COVID-19-relaterede indrejserestriktioner for Cypern.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Rejse til Cypern: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel i Larnaca fra kun 1.838 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  se fly se hotel