• 03 Oct 2023

  Rejse til Cypern: 1 uge på et 3* strandhotel fra kun 1.542 kr. p.p. inkl. fly

  Cypern har bare the whole package – en bagende sol, forrygende strande og hyggelige byer! Sommeren på Cypern er ofte hed med temperaturer op omkring 35 grader. Foråret og efteråret byder ofte på dejligt varmt og solrigt vejr. Og selv om vinteren kan du tit nyde et lunt og behageligt klima! Samtidig kan du udforske det cypriotiske køkken, der har islæt af både græsk og tyrkisk gastronomi. Og faktisk er der endnu mere at glæde sig til. For i denne artikel har jeg fundet en billig rejse til Cypern bestående af et par flybilletter og et hotel i den oplevelsesrige strandby Larnarca – alt sammen til en knivskarp pris! 🏝🏖

  Solferie på Cypern
  oktober - marts
  fra1.542 kr.
  København
  Larnaca
  Hotel i Cypern
  f.eks. det 3* Sun Hall Beach Hotel Apartments
  1.145 kr.
  Totalprisen for 2 personer (7 nætter)
  Fly til Cypern
  397 kr.
  Hotel
  1.145 kr.
  Fly
  397 kr.
  Total (pr.person)
  1.542 kr.

  Rejse til Cypern – hotel

  Ovenfor har jeg fundet et bud på et hotel i Larnaca (som er den by, du flyver til). Hvis du lejer en bil (hvilket giver dig mulighed for at udforske hele øen), kan du naturligvis finde hotel, hvor du vil.

   

  Hvis du foretrækker at blive i Larnaca, kan du bl.a. finde et godt tilbud på det trestjernede Sun Hall Beach Hotel Apartments (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette hotel har en uovertruffen beliggenhed, da det ligger i centrum af Larnaca. Hotellet ligger lige ned til den hyggelige strandpromenade, hvor du kan vælge mellem et hav at restauranter, der byder på mad fra alle verdenskøkkener. Hotellet ligger også tæt på et centralt busstoppested, hvorfra du kan tage bussen direkte til andre spændende byer på Cypern bl.a. Ayia Napa.

   

  Derudover ligger hotellet direkte ud til den børnevenlige sandstrand Phinikoudes-stranden, som i november byder på havtemperaturer på op til 24 grader!

   

  Hotellet er altså det perfekte udgangspunkt for en ferie, hvor du gerne vil nyde strandlivet men også gå på opdagelse i Cyperns tredjestørste by med alt, hvad det indebærer af shopping, sightseeing og cafébesøg. Den perfekte kombi!

   

  Sun Hall Beach Hotel Apartments tilbyder lyse og rummelige lejligheder, hvor der er fladskærms-tv, aircondition og gratis wi-fi.

   

  På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 2.289 kr. Det svarer således kun til 1.145 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cypern, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rejse til Cypern

  Rejse til Cypern

  Rejse til Cypern

   

  Phinikoudes-stranden

  Rejse til Cypern

   

   

  Rejse til Cypern – fly

  Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Cypern fra København.

   

  Som regel finder du de billigste afgange hos det ungarske lavprisflyselskab Wizz Air, hvor prisniveauet for de billigste returbilletter ofte ligger på mellem ca. 400 og 1.200 kr.

   

  Wizz Air har til og med oktober direkte afgange tirsdage, torsdage og søndage. Herefter har de fra november til marts direkte afgange torsdage og søndage.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en rejse fra København fra torsdag den 23. november til torsdag den 30. november. På disse datoer koster billetter kun 397 kr.

   

  Hos Wizz Air må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen (billigst at gøre direkte gennem flyselskabet).

   

   

  Rejse til Cypern – billige rejsedatoer

  • 02.11. – 09.11.
  • 09.11. – 16.11.
  • 12.11. – 19.11.
  • 23.11. – 30.11.
  • 03.12. – 10.12.
  • 07.12. – 14.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 11.01. – 18.01.
  • 18.01. – 25.01.
  • 04.02. – 11.02.
  • 01.02. – 08.02.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Da du ankommer sent, kan det være en god idé at bestille en lufthavnstaxi direkte til hotellet.

   

  Har du kørekort, og vil du gerne ud at opleve mere af Cypern, bør du bestemt også overveje at leje en bil.

   

   

  Oplevelser i Larnaca

  Selvom Larnaca måske ikke er den mest kendte ferieby på Cypern, er helt klart et superspændende rejsemål med rigtig gode muligheder for at udforske de mange kulturelle, historiske og naturprægede oplevelser, som feriebyen råder over.

   

  Du kan blandt andet tage en tur forbi Lazarus-kirken. Den smukke kirke stammer fra 800-tallet og siges at være stedet, hvor de jordiske rester af den bibelske figur Lazarus fra Betania befinder sig. Ifølge bibelen blev Lazarus genoplivet af Jesus, hvorefter han flygtede til Cypern for at leve resten af sit liv. Det er gratis at besøge kirken. Husk dog at dække skuldre og knæ efter anvisningerne. Kirken ligger i gåafstand fra hotellet.

   

  Lazarus kirken i Larnaca

  Rejse til Cypern

   

  Er du frisk på en lidt længere gåtur (eller en kort tur i taxa), kan du besøge den store saltsø, som ligger vest for Larnaca. Faktisk er der tale om fire store saltsøer, hvoraf tre af dem er forbundne. Om sommeren tørrer søen helt ud, og hvide og lyserøde saltplamager præger landskabet.

   

  I vinterhalvåret bliver området atter til sø, og her er god mulighed for at spotte flamingoer, da de trækker til lige netop dette område for vinteren. I området finder du også den smukke Hala Sultan Tekke Moské som også helt klart er et besøg værd!

   

  Larnaca saltsø og Hala Sultan Tekke Moské

  Rejse til Cypern

   

  Oplevelser på Cypern

  Hvis du er frisk på at slå et smut forbi Ayia Napa, er der visse seværdigheder, som jeg vil anbefale dig at slå et smut forbi.

   

  Jeg kan særligt anbefale at tage en tur forbi “Love Bridge”, som du kan se nedenfor. Det er en rigtig populær bro, og tager du turen derhen om aftenen, kan du fra broen se en af de smukkeste solnedgange. Vær dog opmærksom på, at der kommer mange turister til – så du får sandsynligvis ikke lov til at nyde solnedgangen for dig selv.

   

  Love bridge 

   

  Har du lyst til at gå på opdagelse i Nordcyperns spændende historie, anbefaler jeg, at du tager en tur til Farmagusta. Før den tyrkiske invasion i 1974 var området et stort turistmål, og man forstår virkelig godt hvorfor! Farmagusta byder på alt fra ikoniske katedraler og ruiner til superskønne sandstrande, der leder tankerne hen på mere tropiske rejsemål.

   

  Farmagusta bærer præg af dens komplicerede historie. Når du besøger Farmagusta, må du endelig ikke misse Varosha, også kaldet Farmagusta Ghost Town, som er et forladt turistområde. Byen fremstår i dag som en forladt spøgelsesby, som leder ned til en smuk sandstrand. Så husk endelig at sætte god tid af til at gå på opdagelse i byen, og snup en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.

   

  Katedralen i Farmagusta

   

  Varosha – Farmagusta Ghost Town

   

  OBS: Ønsker du at opleve Nordcypern, skal du huske at medbringe pas, da du i princippet tager et smut over grænsen til Tyrkiet. 

   

   

  Oplevelser på Cypern – Get Your Guide

  Vil du inspireres yderligere, eller kan du godt lide at booke dine ture på forhånd, kan jeg anbefale at tage et kig på GetYourGuide. Her finder du inspiration til mange skønne oplevelser på din ferie.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Rejse til Cypern: 1 uge på et 3* strandhotel fra kun 1.542 kr. p.p. inkl. fly

  1. Laura says:

   De priser er UDEN baggage, skal man lige huske at fortælle. Kun med en lille håndtaske i flyet, ellers bliver prisen alene for 5 personer 17.000,- for fly! Så dyrt og overhovedet ikke et tilbud.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Laura 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan godt se, at jeg mangler lidt info ift. bagage – det plejer jeg altid at skrive, men har misset det her.

    Wizz Air har de samme bagageregler som stort set alle andre (lavpris)flyselskaber – bl.a. Ryanair, Norwegian, SAS, easyJet osv.

    Som du ganske rigtigt skriver, må man som udgangspunkt gratis medbringe en taske (40 x 30 x 20 cm), der skal placeres under sædet foran en.

    Dog burde det ikke være særligt dyrt at tilføje ekstra bagage.

    Hvis du ønsker ekstra bagage, anbefaler jeg altid, at man gør det direkte gennem flyselskabet. Hvis du inde på Momondo vælger Wizz Air, kan du i deres bookingproces tilføje 10 kg indtjekket bagage for kun 195 kr. pr. vej (20 kg koster 310 kr. pr. vej) 😉

    Du kan se et screenshot her: https://ibb.co/mz8wLny

  se fly se hotel
  Webview: false