• 16 sep 2020

  Superbillig efterårsferie til Cypern: 1 uge på hotel i Proparas fra kun 846 kr. inkl. fly og morgenmad

  Regn, blæst og de første snefnug i løbet af det danske efterår – nej tak, så foretrækker jeg sydligere himmelstrøg og sol. Så hvis du trænger til et efterår med sol og sommer, skal du helt klart læse med her. Jeg har nemlig fundet en usædvanligt god pris på en rejse i efteråret til Cypern. Her venter der temperaturer omkring 20 grader, masser af solskin og ikke mindst fantastiske strande.

   

  Der er vildt billige afgange fra både Billund og København, og de billige flybilletter strækker sig helt frem til marts 2021!

  Billig rejse til Cypern
  oktober-marts
  fra846 kr.
  København og Billund
  Larnaca
  Billige fly til Cypern
  fra291 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Cypern
  f.eks. Captain Karas Holidays Apartments
  fra555 kr.
  Hotel
  555 kr.
  Fly
  291 kr.
  Total (pr.person)
  846 kr.

  Billige fly til Cypern

  Jeg har skrevet om dem før – I know. Men der findes altså stadig rigtig mange billige afgange til Cypern. De billigste ligger lige i underkanten af 300 kr. Og det bedste er, at du kan flyve fra både København og Billund.

   

  Du flyver med WizzAir direkte til Larnaca. Jeg har f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra København fra tirsdag d. 3. november til tirsdag d. 10. november til kun 291 kr. Fra Billund har jeg taget udgangspunkt i billetter fra onsdag d. 4. november til onsdag d. 11. november. Men der findes som sagt rigtig mange andre billige datoer (se nedenfor). Desværre ser det ud til, at de billige flybilletter i uge 42 er væk, så her er billetterne dyre (3.000+ kr.).

   

  Hos WizzAir må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (direkte afgange tirsdage og lørdage)

  • 27.10. – 03.11.
  • 31.10. – 07.11.
  • 05.11. – 12.11.
  • 07.11. – 14.11.
  • 10.11. – 17.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 17.11. – 24.11.
  • 21.11. – 28.11.
  • 24.11. – 01.12.
  • 28.11. – 05.12.
  • 01.12. – 08.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  (direkte afgange onsdage og lørdage)

  • 28.10. – 04.11.
  • 01.11. – 08.11.
  • 04.11. – 11.11.
  • 08.11. – 15.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 22.11. – 29.11.
  • 25.11. – 02.11.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Hotel i Cypern

  En gang imellem, når flybilletterne er så billige som i dette tilfælde, er det sjovt at se, hvor billig en rejse man egentlig kan sammensætte (hvor standarden selvfølgelig stadig er i orden). Så det har jeg givet mig i kast med her.

   

  I dette eksempel har jeg fundet et hotel, der ligger i byen Protaras. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra stranden samt restauranter, barer og butikker. Der er tale om Captain Karas Holiday Apartments (4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor). Hotellejlighederne har balkon med udsigt over haven eller Middelhavet. Alle lejligheder har tekøkken, aircondition og eget badeværelse. Hotellet har desuden egen restaurant, hvor du kan købe snacks og forskellige måltider.

   

  Du kan altså selv bestemme, om du vil nyde solen fra hotellets egen swimmingpool, eller om du vil ned til stranden få minutter fra hotellet. Det er i hvert fald lækkert med begge muligheder – og måske lidt variation i mellem de to 😉

   

  Tidligere gæster er meget tilfredse med stedet, og især beliggenheden og de rummelige lejligheder får fine anmeldelser. Captain Karas Holiday Apartments har altså både en god beliggenhed, fine værelser – og så er prisen endda mere end overkommelig! Det er jo win-win-win 😀

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra tirsdag d. 3. november til tirsdag den 1o. november til 1.110 kr. Dvs. kun 555 kr. pr. person ved en rejse for 2. Priserne ligger rimelig stabilt for resten af året, så der er altså masser af datoer at tage af.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Protaras (eller resten af Cypern), skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Hvis du hellere vil bo et andet sted på Cypern, vil en lejebil være en god idé.

   

   

  Lejebil

  Er du typen, der bare gerne vil ligge på stranden og udelukkende gå på opdagelse i Protaras, har du ikke brug for en lejebil. Men vil du derimod gerne udforske resten af Cypern eller bo et andet sted på øen, så kan du med fordel booke en lejebil – de er også superbillige lige for tiden 😉

   

  lejebiler

   

   

  Transport til hotellet

  Hvis ikke du er interesseret i at leje en bil, kan du komme til hotellet med en taxa for ca. 40 euro (dvs. 20 euro pr. person – ca. 150 kr.). Turen tager omkring 40-50 minutter.

   

  Hvis du vil spare penge, kan du også tage bus nummer 711. Her skal du først med bussen fra lufthavnen til Larnaca (som koster 2 euro – ca. 15 kr.) og derfra videre til Protaras (ca. 1 euro). Men du skal nok forvente at bruge ca. 2 timer, hvis du vil gøre det på denne måde.

   

  Som nævnt er hotellet kun ca. 45 minutter i bil fra Larnacas lufthavn, så jeg ville helt klart anbefale at nuppe en taxa eller leje en bil. Hvis du flyver fra Billund, ankommer du desuden meget sent. Og i det tilfælde vil det næppe være muligt at komme til Protaras med offentlig transport.

   

   

  Info ang. corona i Cypern

  Cypern er et af de lande, som har allermest styr på corona i hele Europa. Deres smittetal har været meget lavt lige fra starten, og selv efter de åbnede deres grænser, har det ikke ændret sig! Så det er en meget sikker destination at rejse til.

   

  Når man rejser fra Danmark til Cypern, skal man (som reglerne er nu) kunne fremvise en negativ coronatest, der ikke må være mere end tre dage (72 timer) gammel. På coronaprover.dk kan du bestille en tid (op til to uger i fremtiden).

   

   

  Captain Karas Holidays Apartments

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Superbillig efterårsferie til Cypern: 1 uge på hotel i Proparas fra kun 846 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Lucas kamper says:

   I skriver at man kan bestille en billig efterårsferie men der er ingen datoer så tidligt i oktober.. ‍♂️

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Lucas

    Desværre er de billige billetter i efterårsferien allerede booket, men jeg har også set mere generelt på billetterne til en ferie henover efteråret.
    Det har ikke været meningen, at jeg har ville skabe forvirring, så tror jeg omformulerer sådan et tilbud til næste gang 🙂

  2. Trine says:

   Hej Rejsespejder
   1000 tak for dig ♥️ Jeg følger med hver dag
   Hvis jeg køber flybilletter til Cypern fx i dag og landet så er lukker ned når jeg skal af sted i november. . .hvordan og hvorledes så med refusion af billet prisen ?
   Med venlig hilsen
   Trine

  3. Lene Høiby says:

   Der er jo ikke så meget at rejse til Cypern for i november måned, da de lukker sæsonen ned der. Iøvrigt er Protaras total død pga corona. Dælme ikke meget der har åbent i den by. Lige kommet hjem derfra.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Lene
    Tak for din kommentar. Der er både fordele og ulemper ved at rejse udenfor sæsonen, og ofte er det et spørgsmål om smag og behov. Når du rejser udenfor sæsonen, så undgår du masseturismen, og har mere fred og ro. Omvendt er temperaturen ikke så høj. Udover dette, så kan du finde nogle meget billige rejser, som jeg har gjort her i mit tilbud. I sidste ende er det helt op til en selv, hvornår man gerne vil rejse 🙂

  4. Tanja says:

   Hej Rejsespejder

   Ift Corona er det så testresultatet der ikke må være mere end 72 timer gammelt, eller er det selve tidspunktet for hvornår man fik taget testen? Jeg synes når jeg læser hos Spies mv at de skriver det som om det er tidspunktet for hvornår testen er taget der ikke må være mere end 72 timer gammelt, men du skriver det som om det er testresultatet der ikke må være mere end 72 timer gammelt?

   • Rejsespejder_ak says:

    Hej Tanja
    Ifølge Udenrigsministeriet, så skal du kunne fremvise en negativ covid-19 test, som er under 72 timer gammel inden du rejser til Cypern. 🙂

  5. Julie says:

   Jeg købte flybilletter da du satte det på første gang, men nu kan jeg se Wizz får mega hug alle steder for at være nogle snydere med check in, håndbagage osv … Har du erfaringer med dette fly selskab så man kan undgå overraskelser ?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Julie
    Dårlige anmeldelser i rejsebranchen skal altid tages med et gram salt. Selv verdens bedste flyselskab – Emirates – får dårlige anmeldelser inde på f.eks. Trustpilot. WizzAir er et lavprisselskab, så man skal selvfølgelig ikke forvente den hel store oplevelse. Men jeg har selv fløjet med dem en del gange, og det har altid været ganske udmærket. 🙂

  6. Malthe says:

   Det ligner da et kanon tilbud, men jeg kan ikke finde priser der passer på hotel eller fly for d. 26/7-2/8 fra Billund 🙂

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Malthe
    Jeg kan godt se at flypriserne er steget til omkring de 1.700 for de pågældende dage, men du kan sagtens stadig finde nogle billige hoteller, og komme på en uges ferie til Cypern for omkring 2.500 pr. person, som er meget billigt her i sommerferien 😀

  7. Suzan says:

   De billigste flypriserne jeg kan finde ligger på over 1000 kr og det er uden håndbagage

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Suzan 🙂

    Nu skriver du intet om hvornår (eller fra hvilken lufthavn). I august og september er der stadig mange datoer med billetter til langt under 1.000 kr. I juli er priserne generelt noget højere. I slutningen af juli kan du fra den 31. juli til 8. august dog finde billetter til under 500 kr. fra CPH 😉

    Link her: https://rejsespejder.dk/go/200629/

    Ift. bagage er alle billetterne uden indtjekket bagage 🙂

  se fly se hotel