• 24 jul 2016

  Luksus i Thailand: 9 dage på et fremragende 4* resort til kun 3.994 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_235861150

  Thailands største ø byder på nogle af Sydøstasiens smukkeste strande og med en gennemsnitstemperatur på 28 grader i februar er Phuket det perfekte vinterrejsemål. Så hvis du leder efter en rejse til pefekte hvide sandstrande, udsøgt varmt himmelblåt vand og uberørte skove, kunne det her være noget for dig!

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* resort ”Chanalai Garden Resort” (4 ud af 5 på TripAdvisorog ”Certificate of Excellence”) til kun 1.038 kr. pr. person ved en rejse for to (9 dage). Resortet ligger direkte ved Kata Beach i Phuket og har udsigt over Andamanhavet. Chanalai Garden Resort byder på to store pools, et spa-område og fitnescenter.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-24 16_01_05-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse (2 personer)

   

  Hvis du kan give lidt mere en 4.000 kr. for hotel og fly kan du også bo på et af de mange 5* resorts i Phuket. F.eks. det fremragende Avista Phuket Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.495 kr. pr. person inkl. morgenmad.

  2016-07-24 16_01_40-Capture5* HOTELLER I PHUKET

   

  Der findes selvfølgelig også mange budget-hoteller i Phuket, som vil gøre rejsen endnu billigere (i pincippet kan du rejse til lidt over 3.000 kr. inkl. fly og hotel). For at få et overblik kan du følge nedenstående link.HOTELLER I PHUKET

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Bangkok eller Phuket. Du flyver fra København med et af verdens absolut bedste flyselskaber, Cathay Pacific (et af kun 7 ”SKYTRAX 5* Airlines” i verden) til kun 2.956 kr. I prisen er der også inkluderet 20 kg bagage pr. person (udover håndbagagen).

  De billigste billetter finder du fra september til oktober. Men også i højsæsonen november til marts findes der billige billetter, hvis du er tidligt ud. Priserne ligger omkring 3.500 kr.

  2016-07-24 16_02_10-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.038 kr.

  Fly

  2.956 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.994 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: f.eks. 05.09. – 14.09.2016
  • Rejselængde: 9 dage (8 nætter)
  • Flyselskab: Cathay Pacific
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 4* Chanalai Garden Resort
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til hotellet

  Den nemmeste måde at komme til hotellet er med taxa. Turen koster ca. 600 Baht (ca. 112 kr.).

   

  Khao Lak

  Hvis Phuket er ikke lige din smag og du til en mere rolige ferie, kan jeg anbefale at tage turen til Khao Lak. Dette ferieområde ligger ca. 1 times kørsel fra Phuket, men på trods af den korte afstand til Thailands mest kendte ferieby, er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du mere ro, strandene er ikke lige så befolkede og der er langt færre hoteller, hvilket gør Khao Lak til det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe af ved stranden og nyde den smukke natur rundt omkring dig.

  Et oversigt over hoteller i Khao Lak finder du her

  HOTELLER I KHAO LAK

   

  Phuket i september/oktober

  Regnsæsonen i Phuket er fra juni til slutningen af oktober. Men det betyder ikke, at man ikke kan rejse til området. Tværtimod – som utallige rejseblogs og rejsesider har skrevet før mig, er en rejse til Phuket i lavsæsonen et hit og bliver også mere og mere populært! For det første sparer du masser af penge. Desuden betyder regnsæsonen ikke, at det regner 24 timer i træk (hvis det overhovedet regner), og det kan slet ikke sammenlignes med regnvejr i Danmark. Hvis det regner, så regner det kraftigt i korte perioder (mest om for- eller eftermiddagen) og så skinner solen resten af dagen. Der er selvfølgelig aldrig garanti for vejret (heller ikke i tørsæsonen), men hvis du vil væk fra det danske efterårsvejr og nyde lækre luksushoteller til meget få penge, så kan en tur i september eller oktober varmt anbefales. Og som skrevet ovenfor – der findes også meget billige fly i tørsæsonen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Luksus i Thailand: 9 dage på et fremragende 4* resort til kun 3.994 kr. inkl. fly

  1. Nadia luplau says:

   Hey

   Jeg er vil vildt gerne til Thailand,  men jeg vil gerne ud og opleve noget. Ud og se på ruiner,  dykke/snorkle og se regnskoven og dens dyr.

   Men hvorden finder jeg nemmest guider?  

   Hilsen Nadia luplau 

   • Rejsespejder says:

    Hej Nadia,

    Hvis du vil se lidt af det hele, anbefaler jeg at flyve til Bangkok og så tage til en af de mange rejsebureauer dernede, som så kan arrangere det hele for dig.

  2. Luise Niemann says:

   Hejsa,

   kan man på en måde søge på en anden dato end den der er lagt op?

   mange venlige hilsner,

   Luise T Niemann

   • Rejsespejder says:

    Hej Luise,

    sagtens! Du skal blot gå inde på linket (f.eks. "Se fly-tilbud her") og så ændre datoerne. Som jeg skrev i artiklen findes der fly til denne pris (eller kun lidt flere penge) hele året (undtaget jul/nytår). Hotellerne bliver selvfølgelig lidt dyrere når man rammer højsæsonen (januar-marts).

  3. Khaleesi says:

   Har været i Thailand 2 gange i september. Der kommer Ca 1 daglig skylle og det er til tider lidt overskyet, men det er ikke noget der har generet os på vores ferier. Skyllerne varer sjældent særlig længe, så man tager sig en drink og venter til den er væk.

   Et stort plus er at det ikke er ulideligt varmt og heller ikke helt overrendt f andre turister.

  4. Ergjan says:

   Hej. 

    

   Vi overvejer at rejse hertil i midten af oktober, men vi er dog bekymret for vejret, da det siges at det regner meget i denne periode. Ved du noget mht. til det? 

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Ergjan,

    jeg har skrevet lidt om det i artiklen. Se under "Phuket i september og oktober". Og så har også Khaleesi skrevet – de rejste også i september og som mange mange andre, som faktisk har været i Thailand i regnsææsonen elskede det! Det er også min erfaring – har selv været der to gange om efteråret og jeg kan kun anbefale det.