• 14 jul 2017

  Luksus og strandferie i smukke Halkidiki: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.532 kr. inkl. fly og morgenmad

  Vi kender alle til Kreta, Rhodos, Athen osv., men hvad med Halkidiki regionen? Regionen er kendt for at være den perfekte kombination af uspolerede landskaber, strand som du ikke kan finde andre steder i Grækenland, det smukkeste græske lys, farver og dufte. Det er en oplevelse for alle sanserne at besøge fantastiske Halkidiki. Derudover er der noget til alle lyster både til dem, der bare vil have solferie samt dem der vil være sporty, da du både kan dykke og prøve jeep safari. Der er fantastiske smagsoplevelser i det græske køkken, oplevelser med unikke klostre, der er på UNESCOs verdensarvsliste samt gammel græsk kultur. Halkidiki er bare en fantastisk rejsedestination og med temperaturer på 22 grader er det en god idé til efterårsferien.

  Luksusferie til Halkidiki
  august - oktober
  2.532 kr.
  København
  Thessaloniki
  5* Pomegranate Wellness Spa Resort
  inkl. morgenmad
  1.885 kr.
  Ryanair fly
  inkl. håndbagage
  647 kr.
  Hotel
  1.885 kr.
  Fly
  647 kr.
  Total (pr.person)
  2.532 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fantastiske 5* Pomegranate Wellness Spa resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”), der ligger i Nea Moudania i Halkidiki regionen. Det skønne resort ligger kun 3 minutter fra stranden, har et fantastisk pool-område samt spa-faciliteter med blandt andet sauna, diverse behandlinger samt dampbad. Derudover er der en skøn restaurant på området der serverer både græsk og middelhavs delikatesser samt barer med diverse cocktails, drinks og varme drikkevarer. Til de sportsinteresseret tilbyder hotellet fitnesscenter, billiard, tennisbane samt beachvolley. Hvis du tænker at medbringe børn er der også gode faciliteter til dem, blandt andet børnepool og kids-club. Du kan lige nu bo på dette fantastiske resort til kun 1.885 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2 – dvs. at værelset koster 3.770 kr. for hele ugen.

  Hvis du er interesseret i enkeltværelser, så kan du se hele listen her.

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige fly fra København til Thessaloniki. Du flyver med Ryanair, hvor der er 10 kg. håndbagage inkluderet i prisen. Jeg har fundet billige billetter fra august – frem til oktober og koster fra 600 kr. F.eks. har jeg fundet en billige afgang d. 11.10. – 18.10. til kun 647 kr. – bemærk, at det er fra onsdag til onsdag i efterårsferien.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.10. – 18.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.09. – 27.09.
  • 23.09. – 30.09.
  • 30.09. – 07.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 07.10. – 14.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • 21.10. – 28.10.
  • og flere

   

  Transport til hotellet

  Du kan vælge at leje en bil, og på den måde køre fra lufthavnen til hotellet. På rentalcars.com kan du f.eks. leje en bil til kun 755 kr. for hele ugen. Du kan også tage bussen fra lufthavnen til hotellet. En billet koster omkring 7 Euro (52 kr.) og kan købes i bussen. Du kan finde busplan her.

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Luksus og strandferie i smukke Halkidiki: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.532 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Ilyas says:

   Hvis man bruger dit eksempel med at rejse den 9/8 til 16/8 koster værelset 3000 kr per nat. Hvordan kan det være?

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Ilyas,
    jeg kan godt se at hotellet stiger helt vildt i pris til denne afgang – grunden til at jeg havde skrevet datoerne med er fordi der er billige flybilletter den dag, men hvis du gerne vil afsted i august kan du evt undersøge et andet hotel 🙂

  2. Daniel says:

   Kan du få denne rejse den 5/6 august

   • Rejsespejder_CS says:

    Du kan prøve at følge fly-linket til momondo og ændre til de datoer der passer dig og se om der også findes billige flybilletter der, men desværre stiger hotellet helt vildt i prisen i august så kan du evt lede efter et andet hotel 🙂

  3. Simon Maansen says:

   Hvis du benytter dit eksempel med afrejse d. 09/08-16/08 så koster værelset 3000kr pr. Nat

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Simon,
    jeg kan godt se at hotellet stiger helt vildt i pris til denne afgang – grunden til at jeg havde skrevet august-datoerne med er fordi der er billige flybilletter den dag, men hvis du gerne vil afsted i august kan du evt undersøge et andet hotel – disse datoer er slettet fra artiklen igen

  se fly se hotel