• 18 sep 2015

  Luksus-krydstogt: 14 dage fra Barcelona til Miami til kun 8.949 kr. inkl. fly, all-inclusive mm.

  rsz_jade-header-02

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på et transatlantisk luksus-krydstogt. Turen starter i Hamburg, hvor du flyver til Barcelona. Herfra sejler du på det 5* krydstogtsskib ”Norwegian Jade” til Madeira videre til Caribien og afslutter rejsen i Miami. I prisen er der inkluderet bl.a.: fuld forplejning, all-inclusive drikkevare pakke (sodavand og alkoholiske drikkevarer), fly til Barcelona og fra Miami (inkl. bagage), transport til/fra lufthavnen.

  Norwegian Jade er bygget i 2006, og skibet er medlem af Norwegian Cruise Lines Jewel-klasse, som også tæller søsterskibene Norwegian Jewel og Norwegian Gem.

  Skibet byder på et hav af faciliteter ombord. Nyd blandt andet 2 swimmingpools, børnepool, adskillige jacuzzis, tennisbane, løbebane, basketball- og volleyballbane, bibliotek, spa og fitnesscenter.

  Oplev spektakulære Broadway-inspireret shows om aftenen eller nyd et lækkert måltid i en af de 19 restauranter, der tilbyder et varierende udvalg af gastronomi fra hele verden. Spil på rouletten i skibets kæmpe casino eller dans natten lang på skibets diskotek. Mulighederne er uendelige på denne perle af et krydstogtskib.

  Jeg har fundet rejsen på den tyske version af siden Travelbird til kun 1.199 Euro (8.949 kr.) for en indvendig kahyt. En udvendig kahyt kan du få for kun 1.299 Euro (9.690 kr.) og en balkon-kahyt til 1.499 Euro (11.182 kr.).

  rsz_cruise5

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenfor

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  BOOK KRYDSTOGTET HER

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 420 kr. for de 14 dage.

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur koster 680 kr.

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *