27 jul 2017

Luksus i Hua Hin: 8 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.998 kr. inkl. fly, bagage, transfer og morgenmad

Drømmer du om at rejse lidt længere syd på end til de typiske charterdestinationer, men samtidig har et ønske om bekvemheden ved at bestille hele rejsen via en samlet pakkeløsning? Så har jeg fundet det rette tilbud til dig. Turen går til Hua Hin i Thailand, hvor du skal bo på et skønt 4* hotel og med i prisen er der både inkluderet fly, bagage, mad ombord på flyet, transfer fra lufthavnen til hotellet og overdådig morgenmadsbuffet. Hua Hin er en charmerende by med lange strande, smuk natur og hvis du er til fart over feltet, så kan du besøge ”Vana Nava Hua Hin Water Jungle” – et kæmpe vandland.

Ferie i Hua Hin
06.09. - 15.09. (september - marts)
4.998 kr.
København (og Billund)
Bangkok
Hua Hin på 4* Novotel
inkl. fly, bagage, transfer og morgenmad
4.998 kr.
Vælg København og d. 06.09. eller 20.09.

I dag har jeg fundet et super fedt tilbud på bravotours.dk – her rejser du til Thailand med Thai Airways, der tager sig godt af dig under den direkte flyvetur. Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok vil du blive kørt direkte til hotellet i Hua Hin. Du skal bo på det dejlige 4* Novotel Hua Hin Cha-Am Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ Choice 2017”). Selve hotellet ligger i rolige omgivelser ved Cha Am – men vil du opleve lidt af livlige Hua Hin er der gratis shuttle-bus 5 gange om dagen fra hotellet til Hua Hin centrum.

Hotellet har et stort poolområde med både liggestole, vandrutsjebane og spa. Der er desuden også et døgnåbent fitnesscenter, gratis WiFi og muligheder for diverse aktiviteter for børn. Med dette tilbud får du 7 nætter på et superiorværelse med balkon og havudsigt til kun 4.998 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2. Tilbuddet er med afrejse fra København d. 06.09. – 15.09. og du kan også rejse til samme pris d. 20.09. – 29.09. Hvis du foretrækker halv- eller helpension kan dette også tilkøbes.

Når du booker rejsen via bravotours.dk skal du selv indtaste rejsedato og afrejselufthavn. Med dette eksempel rejser du fra København d. 06.09. – 15.09. Det er muligt at finde rejsedatoer helt frem til marts – men her stiger priserne også betydeligt. Det er også muligt at rejse fra Billund, her stiger priserne dog også. Så det er bare med at lege lidt med datoerne inde på bravotours, så du kan finde den rejse, der passer dig bedst.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Luksus i Hua Hin: 8 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.998 kr. inkl. fly, bagage, transfer og morgenmad

 1. Nicole says:

  Er der ikke regntid i den periode i Hua hin?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Nicole,
   Du kan læse lidt mere om vejret her. Jeg har selv rejst i Thailand i september måned, og der er regn – men det er ikke som vi kender regnvejr her hjemmefra. Det jeg oplevede var kraftige regnskyl i korte periode (ca. 30 min.) 1-2 gange om dagen – men det er stadig varmt og dejligt 🙂

 2. Ahmad says:

  Hej Rejsespejder

  Skal på bryllupsrejse i december og skal giftes d. 21-12/2017.
  Og har ikke råd til at betale en formue for en rejse, så jeg tænkte om rejsespejder kunne hjælpe mig med at finde en billig rejse med fly og hotel i december måned fra d. 22 december og op efter.

  Vil virkelig sætte stor pris på det, er også villig til at betale dig,
  På forhånd tak
  Mvh Ahmad

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Ahmad,
   Når I gerne vil afsted hen over jul (og nok også nytår), så stiger priserne desværre bare meget, fordi det er en rigtig populær rejseperiode. Lige nu har jeg ikke fundet nogle rejser hen over jul og nytår, men du kan tro, at jeg holder øje hver dag og jeg skal nok opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂 Du kan evt. indstille en rejsealarm på Rejsespejder app’en – så får du en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

Se tilbud her