• 18 dec 2018

  Luksus i Hua Hin: 11 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 7.998 kr. inkl. direkte fly med Thai Airways og morgenmad

  Drømmer du om at rejse lidt længere syd på end til de typiske charterdestinationer, men samtidig har et ønske om bekvemheden ved at bestille hele rejsen via en samlet pakkeløsning? Så har jeg fundet det rette tilbud til dig. Turen går til Hua Hin i Thailand, hvor du skal bo på et skønt 4* hotel og med i prisen er der både inkluderet direkte fly med Thai Airways, bagage, mad ombord på flyet og en overdådig morgenmadsbuffet. Hua Hin er en charmerende by med lange strande, smuk natur og hvis du er til fart over feltet, så kan du besøge ”Vana Nava Hua Hin Water Jungle” – et kæmpe vandland.

  Ferie i Hua Hin
  januar - oktober 2019
  fra7.998 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Bangkok
  Luksusrejse til Hua Hin
  inkl. 4* hotel, fly, bagage og morgenmad
  fra7.998 kr.
  Jeg har fundet rejsen endnu billigere i april, hvor du kan komme afsted til bare 7.998 kr.

  Pakkerejse til Hua Hin

  I dag har jeg fundet et super fedt tilbud til fantastiske Hua Hin – her rejser du med Thai Airways (der lige er blevet kåret til World’s Best Economy Class Airline), der tager sig godt af dig under den direkte flyvetur. Du skal bo på det dejlige 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selve hotellet ligger i rolige omgivelser ved Cha Am – men vil du opleve lidt af livlige Hua Hin er der en shuttle-bus, der kører 5 gange om dagen fra hotellet til Hua Hin centrum til ca. 10 kr.

   

  Hotellet har et stort poolområde med både liggestole, vandrutsjebane og spa. Der er desuden også et døgnåbent fitnesscenter, gratis WiFi og muligheder for diverse aktiviteter for børn. Med dette tilbud får du 11 nætter på et superiorværelse med balkon og havudsigt fra kun 7.998 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2. Tilbuddet med dette eksempel er med afrejse fra København d. 19.04. – 02.05. (henover påskeferien). Hvis du foretrækker halv- eller helpension kan dette også tilkøbes.

   

  Det er muligt at finde rejsedatoer fra januar – oktober med afrejse fra både København, Billund og Aalborg med priser fra 7.998 – 10.300 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – du kan købe billetter ved bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Turen koster ca. 60 kr. pr. person, tager 3-4 timer og bussen er udstyret med aircondition og gode sæder. Vær dog opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi det sidste stykke til hotellet.

   

  Du kan også booke transfer under købet af din pakkerejse til Hua Hin. Her koster bustransfer for 2 personer tur/retur 780 kr.

   

  Visum til Thailand

  Visumfri i op til 30 dage for turistrejser.

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres på, hvilke vacciner, du skal bruge i Thailand, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksus i Hua Hin: 11 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 7.998 kr. inkl. direkte fly med Thai Airways og morgenmad

  1. Nicole says:

   Er der ikke regntid i den periode i Hua hin?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nicole,
    Du kan læse lidt mere om vejret her. Jeg har selv rejst i Thailand i september måned, og der er regn – men det er ikke som vi kender regnvejr her hjemmefra. Det jeg oplevede var kraftige regnskyl i korte periode (ca. 30 min.) 1-2 gange om dagen – men det er stadig varmt og dejligt 🙂

  2. Ahmad says:

   Hej Rejsespejder

   Skal på bryllupsrejse i december og skal giftes d. 21-12/2017.
   Og har ikke råd til at betale en formue for en rejse, så jeg tænkte om rejsespejder kunne hjælpe mig med at finde en billig rejse med fly og hotel i december måned fra d. 22 december og op efter.

   Vil virkelig sætte stor pris på det, er også villig til at betale dig,
   På forhånd tak
   Mvh Ahmad

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ahmad,
    Når I gerne vil afsted hen over jul (og nok også nytår), så stiger priserne desværre bare meget, fordi det er en rigtig populær rejseperiode. Lige nu har jeg ikke fundet nogle rejser hen over jul og nytår, men du kan tro, at jeg holder øje hver dag og jeg skal nok opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂 Du kan evt. indstille en rejsealarm på Rejsespejder app’en – så får du en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

  Se tilbud her