• 21 okt 2019

  Luksus i Hua Hin: 10 dage på et superlækkert 4* resort fra kun 5.967 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Drømmer du om at rejse lidt længere sydpå end til de klassiske charterdestinationer, men ønsker du stadig bekvemmeligheden ved at bestille hele rejsen som en samlet pakkeløsning? Så har jeg fundet det rette tilbud til dig! Turen går til Hua Hin i Thailand, hvor du skal bo på et utroligt skønt 4* resort. Hele pakken inkluderer både fly, bagage, forplejning ombord på flyet og et ophold på et 4* Novotel-strandresort med en overdådig morgenmadsbuffet. Hua Hin er en charmerende by med lange strande og smuk natur. Og hvis du er til fart over feltet, kan du altid besøge ”Vana Nava Hua Hin Water Jungle” – et kæmpe vandland.

  Ferie i Hua Hin
  november - oktober
  fra5.967 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Bangkok
  Luksusrejse til Hua Hin
  inkl. 4* resort, fly, bagage og morgenmad
  fra5.967 kr.

  Pakkerejse til Hua Hin

  I dag har jeg fundet et superfedt Bravotours-tilbud til fantastiske Hua Hin! Du skal bo på det anmelderroste 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award). Selve hotellet ligger i rolige omgivelser ved Cha Am – men vil du opleve lidt af livlige Hua Hin er der en shuttlebus, der kører fem gange dagligt fra hotellet til Hua Hin centrum til ca. 10 kr.

   

  Hotellet har et stort, indbydende poolområde med både liggestole, vandrutsjebane og spa – alt sammen med den smukkeste udsigt over havet. Herudover er der også et døgnåbent fitnesscenter, gratis wi-fi og muligheder for diverse aktiviteter for børn.

   

  Med dette tilbud har du selv mulighed for i vidt omfang at skræddersy rejsen, som du vil. Der er f.eks. mange afrejsedatoer at vælge mellem (fra både København, Billund og Aalborg), du kan ofte vælge mellem flere forskellige antal nætter, og så har du mulighed for at opgradere til all inclusive. I dette eksempel har jeg fundet et 8-nætters ophold på et superiorværelse med balkon og havudsigt fra København den 30. april til den 9. maj til kun 5.967 kr. pr. person inkl. morgenmad (i alt 11.934 kr.). Vær obs på, at Bravotours kalder tilbuddet 10 dage. Her medregner de transporten – så i realiteten får du 8 nætter og 9 dage.

   

  Det er muligt at finde rejsedatoer fra november til oktober med afrejse fra både København, Billund og Aalborg. Priserne varierer naturligvis, alt efter hvilken lufthavn du flyver fra, hvilken måned du rejser i og hvor mange nætter du vælger. København er dog generelt den billigste lufthavn (fra ca. 5.500 kr. pr. person), mens Billund kun er en anelse dyrere. Fra Aalborg kommer du til at betale lidt mere (fra ca. 8.000 kr. pr. person). Det kommer nok heller ikke som nogen stor overraskelse, at højsæsonmånederne (januar, februar og marts) er de dyreste måneder.

   

  I øvrigt har hotellet også værelser med plads til 2 voksne og op til 3 børn – så der er gode muligheder for at rejse som familie.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – du kan købe billetter ved bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Turen koster ca. 60 kr. pr. person, tager 3-4 timer og bussen er udstyret med aircondition og gode sæder. Vær dog opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi det sidste stykke til hotellet.

   

  Du kan også booke transfer under købet af din pakkerejse til Hua Hin. Her koster bustransfer for 2 personer tur/retur 1.482 kr.

   

   

  Visum til Thailand

  Visumfri i op til 30 dage for turistrejser.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres på, hvilke vacciner, du skal bruge i Thailand, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksus i Hua Hin: 10 dage på et superlækkert 4* resort fra kun 5.967 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  1. Stine says:

   Hej rejsespejder – kan det passe man ikk kan søge på rejser i februar 2020 endnu ? Det er uge 7,8,9 ville gerne finde en billige rejse til et varm sted for to voksne og et barn ? Er det ikk vigtigt man ude tidligt ? Det skal være 14 dage – er hel ny i det her med selv at søge rejser mvh Stine

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,
    det passer nok meget fint. De fleste charterbureauer udkommer med deres vinterprogram først i marts/april. Og hvis du selv vil arrangere rejsen (f.eks. med fly fra momondo), så har du den udfordring, at du kun kan søge 1 år frem.
    Men især, hvis du selv vil sammensætte rejsen, vil jeg anbefale at vente lidt endnu. Der plejer at komme gode udsalg på flybilletter til den kommende vintersæson omkring maj/juni. Og jeg holder selvfølgelig øje og skriver om det her på hjemmesiden, hvis jeg falder over noget godt 🙂 .

  2. Mads says:

   Hej

   Hvilke datoer er det i marts-måned fra København?

   Tak på forhånd 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Det kan du se ved at klikke dig ind på tilbuddet og vælge marts i datofeltet 🙂

    Jeg har taget et screenshot her (du kan rejse på alle datoer markeret med et mørkegråt felt): https://ibb.co/hDJr0xV

  3. Ahmad says:

   Hej Rejsespejder

   Skal på bryllupsrejse i december og skal giftes d. 21-12/2017.
   Og har ikke råd til at betale en formue for en rejse, så jeg tænkte om rejsespejder kunne hjælpe mig med at finde en billig rejse med fly og hotel i december måned fra d. 22 december og op efter.

   Vil virkelig sætte stor pris på det, er også villig til at betale dig,
   På forhånd tak
   Mvh Ahmad

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ahmad,
    Når I gerne vil afsted hen over jul (og nok også nytår), så stiger priserne desværre bare meget, fordi det er en rigtig populær rejseperiode. Lige nu har jeg ikke fundet nogle rejser hen over jul og nytår, men du kan tro, at jeg holder øje hver dag og jeg skal nok opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂 Du kan evt. indstille en rejsealarm på Rejsespejder app’en – så får du en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

  4. Nicole says:

   Er der ikke regntid i den periode i Hua hin?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nicole,
    Du kan læse lidt mere om vejret her. Jeg har selv rejst i Thailand i september måned, og der er regn – men det er ikke som vi kender regnvejr her hjemmefra. Det jeg oplevede var kraftige regnskyl i korte periode (ca. 30 min.) 1-2 gange om dagen – men det er stadig varmt og dejligt 🙂

  Se tilbud her