• 13 jan 2020

  Luksuriøs familieferie i Thailand: 7 nætter på et 5* hotel ved Hua Hin fra kun 5.495 kr. inkl. Emirates-fly, morgenmad og privat transfer

  Tropisk familieferie er ofte både dyrt og utroligt bøvlet. Flybilletter, hotel og transport til en hel familie involverer hurtigt en masse planlægning og logistik. At booke drømmeferien til hele familien behøver dog ikke være så kompliceret igen. I dag har jeg nemlig fundet en helstøbt luksuspakkerejse til familier, der drømmer om strandferie i Thailand! Udover at tilbuddet inkluderer alt lige fra fly og luksushotel til transport og morgenmad – så formår denne rejse også at ramme det perfekte kompromis mellem børnevenlighed og voksenferie!

  Familievenlig strandferie i Thailand
  fra5.495 kr.
  København
  Bangkok
  Luksusrejse til Hua Hin for hele familien
  inkl. 7 nætter på 5* hotel, Emirates-fly, privat transfer og morgenmad
  fra5.495 kr.

  Pakkerejse til Thailand

  Tilbuddet ovenfor, som jeg har fundet hos Emirates Holidays, kan nok bedst beskrives som en komplet familieferie i luksussegmentet. Flyveturen tur/retur til Bangkok varetages af verdens måske bedste flyselskab – Emirates. Når I så ankommer til Bangkok, er der allerede taget hånd om transporten til og fra hotellet, som foregår med privat minibus. Sidst, men slet ikke mindst, kommer I til at bo på det 5* Evason Hua Hin (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence)!

   

  Evason Hua Hin drives af ejerne bag hotelkæden Six Senses. Og hvis du kender bare lidt til Six Senses, ved du sikkert allerede, at dette er en gedigen blåstempling af hotellet. Derfor er det heller ikke så underligt, at Evason Hua Hin får så mange fantastiske anmeldelser på bl.a. TripAdvisor.

   

  Hotellet ligger direkte ved Thailandbugten i en lille landsby, Pranburi, ca. 20 km syd for Hua Hin. Den skønne havudsigt og hotellets frodige have med lotusdamme danner de perfekte rammer for en fantastisk afslappende ferie. Særligt de voksne vil nok også sætte stor pris på hotellets prisbelønnede Six Senses Spa, der tilbyder et omfattende udvalg af diverse behandlinger.

   

  Ro og afslapning er dog nok ikke lige det, børnene har lyst til at høre. Familiens yngre medlemmer (og aktive voksne) kan til gengæld glæde sig til et stort og superlækkert poolområde (med børnepool) ved stranden og muligheden for at give den gas med en masse forskellige aktiviteter som bueskydning, tennis og beachvolley. Hotellet arrangerer også udflugter til bl.a. nationalparkerne Kuiburi (vilde elefanter) og Sam Roi Yod, bådture til mangroven, heldagsture til Bangkok og andre spændende udflugter. Man kan også altid hoppe på den gratis shuttlebus, der kører til den lokale strand og charmerende fiskerby Khao Kalok.

   

  Alt i alt et virkelig lækkert miks af afslapning og underholdning!

   

  I forhold til værelser inkluderer det billigste tilbud et ophold i et af resortets lækre studiolejligheder med stor terrasse og udendørs daybed. Skal I lige et niveau op på selvforkælelsesskalaen, kan I også opgradere til en Evason Pool Villa (for kun +700 kr. pr. person!). Her får I en superflot villa på mellem 90 og 110 kvadratmeter – med aflukket terrasse, hvor I har privat pool, udendørs bruser og udendørs badekar!

   

  OBS: Hvis du i øvrigt synes, at syv nætter er lige i underkanten, kan du også booke tilbuddet med 14 nætter for kun 1.000 kr. ekstra pr. person!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Hos Emirates Holidays har I som altid mulighed for at skræddersy rejsen, som I vil. I kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter I ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. For at give en idé om et prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler – og i dette tilfælde har de fire tilbudseksempler:

   

  • 2 voksne + 2 børn, 7 nætter i juni i studiolejlighed fra kun 5.495 kr. pr. person
  • 2 voksne + 2 børn, 7 nætter i juni i Pool Villa fra kun 6.195 kr. pr. person
  • 2 voksne + 2 børn, 14 nætter i juni i studiolejlighed fra kun 6.495 kr. pr. person
  • 2 voksne + 2 børn, 14 nætter i juni i Pool Villa fra kun 7.895 kr. pr. person

   

  Eksemplerne inkluderer både hotelophold, morgenmad, Emirates-fly tur/retur, bagage og privat transfer til og fra Bangkok Lufthavn. Det er i øvrigt også muligt at booke rejsen med halvpension eller all inclusive.

   

  Du kan booke rejsen online, men Emirates Holidays er også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS: Tilbuddet skal bookes senest fredag den 31. januar!

   

   

  Billeder og video fra Evason Hua Hin

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksuriøs familieferie i Thailand: 7 nætter på et 5* hotel ved Hua Hin fra kun 5.495 kr. inkl. Emirates-fly, morgenmad og privat transfer

  1. Nina says:

   Hvordan vil prisen være, hvis vi er to voksne og et barn ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nina 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Det afhænger bl.a. af, hvornår I rejser, hvor mange nætter I ønsker, hvor gammelt barnet er osv. Jeg vil nok anbefale jer at ringe til Emirates Holidays – så skal de nok hjælpe med at skræddersy et tilbud til jer og komme med en helt konkret pris 😉

  2. Maria Ekholm says:

   Ser fint ut och billigt för en hel familj.
   Men om man är ensam som åker har ni lika billiga erbjudande?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maria 🙂

    Tak for din besked 🙂

    Dette tilbud er i høj grad rettet mod familier. Men Som jeg skriver i artiklen, er Emirates Holidays rigtig gode til at hjælpe med at skræddersy rejser til folks behov. Hvis jeg var dig, ville jeg derfor nok høre dem, om de har tilbud, der passer bedre til solorejsende 😉

    I øvrigt vil jeg dog sige, at solorejser næsten altid bliver dyrere. Det er svært at gøre noget ved.