• 22 jul 2019

  Luksuriøs drømmeferie til Mauritius: 8 dage på et superlækkert 5* beach resort fra kun 10.995 kr. med Emirates-fly og morgenmad

  Så er det i den grad blevet tid til en rejse, der står højt på rigtig manges bucket list! Destinationen hedder eksotiske Mauritius, hotellet er et luksuriøst 5* beach resort, og flyveturen frem og tilbage foregår ombord på et Emirates-fly! Kan det blive bedre? Det tror jeg faktisk ikke. Det er nemlig sjældent, at man finder lige så helstøbte luksuspakkerejser til frodige trope-øer som denne. Så hvis Mauritius endelig skal streges fra din bucket list, så kan du lige nu gøre det med manér!

  Drømmerejse til Mauritius
  juli til maj
  fra10.995 kr.
  København
  Mauritius
  7 nætter på Mauritius
  inkl. 5* beach resort, Emirates-fly og morgenmad
  fra10.995 kr.

  All inclusive-rejse til Mauritius

  Mauritius er en af verdens absolutte topdestinationer. Den lille ø-stat øst for Madagaskar besidder nemlig en nærmest overjordisk skønhed. Tilsæt så et luksuriøst og særdeles anmelderrost 5* beach resort og flybilletter hos et af verdens allerbedste flyselskaber – og du er rigtig godt kørende! Heldigvis er det lige netop sådan et tilbud, jeg har fundet i dag.

   

  Men nu til sagen! Hotellet du kommer til at bo på er det 5* Outrigger Mauritius Beach Resort. Og det allerførste, jeg vil fremhæve ved resortet, er dets beliggenhed direkte på stranden i naturreservatet Bel Ombre på øens sydlige kyst. Et mindre billedgalleri følger længere nede – og jeg skal på forhånd advare om stærke billeder!

   

  Den hawaiianske Outrigger-kæde prøver at kombinere bæredygtighed og luksus. Så selvom Outrigger Mauritius Beach Resort er præget af femstjernet luksus og elegance, så formår resortet samtidig at skabe en utroligt hyggelig og afslappet atmosfære. Og selvom stranden (som er privat og derfor kun forbeholdt hotellets gæster) kun ligger et stenkast væk, har resortet på ingen måde valgt at nedprioritere poolområdet. På den front byder Outrigger nemlig på hele fire imponerende swimmingpools (heraf et børnebassin). Og vil du gerne rigtig fokæle dig selv, så tilbyder resortets Navasana Spa både aromaterapi, massage og gratis yogatimer. Herudover er der også mulighed for kitesurfing-lektioner, vandsport, tennis og volleyballbaner og ture i båd med glasbund.

   

  Under dit ophold bliver du indlogeret på et deluxe-værelse med Ocean View. Så du kan glæde dig til en smuk udsigt til Det Indiske Ocean fra dit hotelværelse. Værelserne er desuden store og elegante og har egen balkon eller terrasse. Opholdet er også som udgangspunkt inklusive morgenmad, men hvis du gerne vil opgradere til halvpension eller all inclusive, er det naturligvis også muligt. Halvpension kan du få fra kun 750 kr. pr. person, mens all inclusive kan tilkøbes fra kun 4.455 kr. pr. person.

   

   

  Pris og bestilling

  Emirates Holidays laver som regel altid to tilbudseksempler med rejsens frapris. Det ene er et familietilbud for 2 voksne og 2 børn, og det andet er et tilbud for 2 voksne. Fraprisen for familietilbuddet er 9.300 kr. pr. person, mens fraprisen for 2 voksne er 10.995 kr. pr. person.

   

  Du kan booke rejsen online eller klare reservationen per telefon. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor. Jeg vil nok som udgangspunkt anbefale at ringe til dem.

   

  Sidst, men ikke mindst, vil jeg også kort nævne, at du faktisk har mulighed for at kombinere ferien med et par dage i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Det kunne da også være fedt!

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest torsdag den 25. juli!

   

   

  Oplevelser på Mauritius

  Mauritius kan byde ind med rigtig meget! F.eks. guidede vandreture til naturreservater, udflugter til Chamarel- eller Tamarindvandfaldene, vandreture til Le Morne-bjerget, catamaran cruises og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig.

  Ture og aktiviteter

   

  Outrigger Mauritius Beach Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Luksuriøs drømmeferie til Mauritius: 8 dage på et superlækkert 5* beach resort fra kun 10.995 kr. med Emirates-fly og morgenmad

  1. Zunja Bakmoesdaal says:

   Min søn og hans kæreste skal giftes 16. maj 2020 og ønsker sig en bryllupsrejse til et eksotisk sted, herunder Mauritius. Håber der bliver billige rejsedatoer også til næste år. Har du andre eksotiske steder, du kan foreslå?
   Mvh
   Zunja Bakmoesdaal

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Zunja 🙂

    Først og fremmest tillykke med din søns kommende bryllup 🙂

    Man kan kun finde flybilletter maks. et år ud i fremtiden, så I er i god tid (hvilket også er en god idé). Jeg vil helt sikkert også til næste år holde øje med eksotiske rejser a la den her. Udover Mauritius er der jo en række andre destinationer i samme kategori. Bl.a. Seychellerne, Maldiverne, Bali, Phuket, Fiji, Tahiti osv.

  2. Lene Kirchheiner says:

   Vil gerne have tilbud på rejser med all inklusiv prisen højest 4000

  3. Elena Hermansen says:

   Hej.
   Vildt lækkert tilbud
   Men kan det passe man ikke kan booke to voksne og tre børn? Alder 10, 8 og 0.
   Jeg kan ligeledes ikke få andre ledige datoer end frem til d. 04.09

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Elena 🙂

    Jeg ved, at Emirates Holidays laver skræddersyede ferietilbud til mange af deres rejser. Så jeg vil da anbefale dig at ringe til dem og høre 😉 Men ellers kan jeg finde en masse billige rejser, hvis du vælger onsdag som afrejsedag og torsdag som hjemrejsedag 🙂

  4. Susanne says:

   Vil det være muligt at bestille hotel kun ?
   Vi skal på krydstogt i nov og har lavet vores billet om så vi får 3 ekstra dage på Mauritius, men vi mangler hotel.

   Vh Susanne

  5. ida says:

   hej. det ser vildt lækkert ud. men hvilke datoer gælder det? har netop forsøgt at følge dit link, men kommer ind et sted hvor man selv skal indtaste rejsemål, datoer m.v. og der er prisen 20.900kr ca pr person. VH 🙂

  Se tilbud her