• 08 jun 2019

  Luksuriøs all inclusive-ferie til Mauritius: 8 dage på et lækkert 4* beach resort fra kun 9.315 kr. med Emirates-fly og all inclusive

  Så er det i den grad blevet tid til en rejse, der står højt på rigtig manges bucket list! Destinationen hedder eksotiske Mauritius, hotellet er et luksuriøst 4* all inclusive-resort, og flyveturen frem og tilbage foregår ombord på et Emirates-fly! Kan det blive bedre? Det tror jeg faktisk ikke. Det er nemlig sjældent, at man finder lige så helstøbte luksuspakkerejser til frodige trope-øer som denne. At du flyver med Emirates og har all inclusive, burde i virkeligheden resultere i en markant dyrere rejse – men jeg vil da på ingen måde klage!

  Drømmerejse til Mauritius med all inclusive
  august til april
  fra9.315 kr.
  København
  Mauritius
  7 nætter på Mauritius
  inkl. 4* beach resort, all inclusive og Emirates-fly
  9.315 kr.

  All inclusive-rejse til Mauritius

  Mauritius er en af verdens absolutte topdestinationer. Den lille ø-stat øst for Madagaskar besidder nemlig en nærmest overjordisk skønhed. Tilsæt så et lækkert 4* beach resort med all inclusive og flybilletter hos et af verdens allerbedste flyselskaber – og du er rigtig godt kørende! Denne superlækre pakke er ikke desto mindre lige præcis, hvad jeg har fundet i dag.

   

  Men nu til sagen! Hotellet du kommer til at bo på er det 4* Maritim Crystals Beach Resort. Og det allerførste, jeg vil fremhæve ved resortet, er dets beliggenhed direkte på Belle Mare-stranden. Belle Mare er kendt som Mauritius’ allersmukkeste strand – en titel som virkelig har en særlig betydning på en ø spækket med paradisstrande! Et mindre billedgalleri følger længere nede – og jeg skal på forhånd advare om stærke billeder!

   

  Hotelbygningerne er moderne og bygget i en lokal cabana-stil, der er med til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Selvom stranden kun ligger et (meget kort) stenkast væk, har man på ingen måde valgt at nedprioritere poolområdet. På den front byder Maritim Crystals nemlig på to store, indbydende swimmingpools, børnebassin og spabad.

   

  En ting, som jeg endnu ikke har haft lejlighed til at nævne, er værelserne. Tilbuddet inkluderer nemlig en gratis opgradering til et superior-værelse med havudsigt. Så du kan også glæde dig til en smuk udsigt til Det Indiske Ocean fra dit hotelværelse. Værelserne er desuden store og elegante og har egen balkon eller terrasse.

   

  Sidst, men slet ikke mindst, er tilbuddet jo med all inclusive. Og på Maritim Crystals Beach Resort kan du vælge og vrage mellem fire forskellige restauranter og flere barer. Så selv hvis du er en smule kræsen, går det nok alligevel.

   

   

  Pris og bestilling

  Ligesom sidst, da jeg skrev om Emirates Holidays’ Dubai-tilbud, er jeg faktisk igen imponeret over deres pris. I dette tilbud starter prisen for 7 dage fra kun 9.315 kr. pr. person for en familierejse med 2 voksne og 2 børn. Rejser I 2 voksne, er fraprisen kun 11.780 kr. pr. person. Men der findes rigtige mange datoer til denne pris i august og september og også senere hen i efteråret og vinteren kan tilbuddet findes til en meget god pris (se nedenfor). Og det er vel at mærke inklusive Emirates-fly tur/retur til Mauritius (med bagage), 8 dage på et lækkert 4* beach resort og all inclusive!

   

  Faktisk vil jeg kalde det for et sindssygt tilbud. Jeg har selv været på Mauritius og kender deres all inclusive-priser på luksus-resorts. Så jeg prøvede for sjov at se, hvad hotellet koster på trivago. Og det er betydeligt dyrere. Det er faktisk så dyrt, at det bliver ualmindeligt svært at lave rejsen billigere selv. På de datoer jeg testede (4. til 11. september), koster et superior-værelse med havudsigt og all inclusive lidt over 30.000 kr. (for 2 personer)! Det vil sige, at du faktisk kan få pakketilbuddet med Emirates-fly til knap 8.000 kr. mindre! Som sagt, sindssygt!

   

  Eksempel fra Expedia

   

  I modsætning til sidst kan du godt booke dette tilbud online. Det er også muligt at rejse i flere (eller færre) dage. Hvis du synes, at deres bookingsystem er en smule forvirrende, kan du også sagtens ringe til dem. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest onsdag den 12. juni!

   

   

  Oplevelser på Mauritius

  Mauritius kan byde ind med rigtig meget! F.eks. guidede vandreture til naturreservater, udflugter til Chamarel- eller Tamarindvandfaldene, vandreture til Le Morne-bjerget, catamaran cruises og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Maritim Crystals Beach Resort

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Luksuriøs all inclusive-ferie til Mauritius: 8 dage på et lækkert 4* beach resort fra kun 9.315 kr. med Emirates-fly og all inclusive

  1. Zunja Bakmoesdaal says:

   Min søn og hans kæreste skal giftes 16. maj 2020 og ønsker sig en bryllupsrejse til et eksotisk sted, herunder Mauritius. Håber der bliver billige rejsedatoer også til næste år. Har du andre eksotiske steder, du kan foreslå?
   Mvh
   Zunja Bakmoesdaal

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Zunja 🙂

    Først og fremmest tillykke med din søns kommende bryllup 🙂

    Man kan kun finde flybilletter maks. et år ud i fremtiden, så I er i god tid (hvilket også er en god idé). Jeg vil helt sikkert også til næste år holde øje med eksotiske rejser a la den her. Udover Mauritius er der jo en række andre destinationer i samme kategori. Bl.a. Seychellerne, Maldiverne, Bali, Phuket, Fiji, Tahiti osv.

  2. Lene Kirchheiner says:

   Vil gerne have tilbud på rejser med all inklusiv prisen højest 4000

  3. Elena Hermansen says:

   Hej.
   Vildt lækkert tilbud
   Men kan det passe man ikke kan booke to voksne og tre børn? Alder 10, 8 og 0.
   Jeg kan ligeledes ikke få andre ledige datoer end frem til d. 04.09

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Elena 🙂

    Jeg ved, at Emirates Holidays laver skræddersyede ferietilbud til mange af deres rejser. Så jeg vil da anbefale dig at ringe til dem og høre 😉 Men ellers kan jeg finde en masse billige rejser, hvis du vælger onsdag som afrejsedag og torsdag som hjemrejsedag 🙂

  4. Susanne says:

   Vil det være muligt at bestille hotel kun ?
   Vi skal på krydstogt i nov og har lavet vores billet om så vi får 3 ekstra dage på Mauritius, men vi mangler hotel.

   Vh Susanne

  5. ida says:

   hej. det ser vildt lækkert ud. men hvilke datoer gælder det? har netop forsøgt at følge dit link, men kommer ind et sted hvor man selv skal indtaste rejsemål, datoer m.v. og der er prisen 20.900kr ca pr person. VH 🙂

  Se tilbud her