• 19 sep 2018

  Sensommer på Sardinien: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.517 kr. inkl. fly

  Går du rundt og savner solen og de varme sommertemperaturer, så er Italiens smukke middelhavsø Sardinien klar med en hjælpende hånd! Her byder september og oktober nemlig på et lækkert sydeuropæisk sensommervejr, som du kan nyde på en af øens mange fabelagtige strande! Og så gør det heller ikke noget, at højsæsonen efterhånden er ovre. Det betyder blot, at der er færre turister og billige priser!

  Sensommer på Sardinien
  26.09. - 03.10. og 03.10. - 10.10.
  1.517 kr.
  København
  Sardinien
  Hotel på Sardinien
  f.eks. det billige 4* Badus
  919 kr.
  OBS! Prisen falder, så snart du kommer ind på booking.com
  Der er faktisk plads til 4 personer 😉
  Billige fly til Sardinien
  inkl. 5 kg håndbagage
  598 kr.
  Hotel
  919 kr.
  Fly
  598 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.517 kr.

  Hotel på Sardinien

  På Sardinien har jeg fundet det charmerende og budgetvenlige 4* lejlighedshotel Badus (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i et skønt naturområde ved feriebyen Badesi på Sardiniens vestkyst – kun 3 km fra stranden. Badus byder bl.a. på en udendørs swimmingpool, restaurant, legeplads, bowlingbane, gratis wi-fi og fri parkering. Så du har et utal af muligheder for sjov og ballade! Og hvis du har børn med, vil Badus uden tvivl være et hit.

   

  Tidligere gæster (heriblandt et par danskere) storroser hotellet. Især poolområdet, personalet og de naturskønne omgivelser får rigtig pæne ord med på vejen!

   

  Prisen for 1 uge på det 4* Hotel Badus er 1.838 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 919 kr. pr. person. Hvis I rejser fire personer, vil prisen pr. person ende på kun 460 kr.! Vær dog opmærksom på, at der kommer et rengøringsgebyr på 50 euro (373 kr.) oveni – dvs. 187 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer. Vil du gerne selv finde et hotel på Sardinien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Sardinien

  I dag har jeg fundet billige afbudsbilletter fra København til Sardinien. Derfor kan du for bare 598 kr. pr. person få tur/retur-billetter hos TUI fra den 26.09. – 03.10. Og fra den 03.10. – 10.10. kan du booke billetter til 698 kr. pr. person. Hos TUI må du som udgangspunkt medbringe 5 kg håndbagage, og indchecket bagage kan tilkøbes for 400 kr. tur/retur.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Min helt klare anbefaling vil være at leje en bil. Det er klart det nemmeste og superbilligt. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge til kun 148 kr. pr. person! Og så har du den ultimative frihed til at udforske den smukke italienske middelhavsø under hele din ferie.

   

  Bilen får desuden en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal i øvrigt være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  148 kr.

  Det er også muligt at komme fra Alghero Lufthavn til Badesi med offentlig transport, men der er tilsyneladende kun én afgang om dagen. Hvis du vil med bus, skal du derfor bruge en enkelt nat i Alghero i hver ende af ferien.

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel