• 06 feb 2018

  Lastminute afbudsrejser ned til varmen i vinterferien: f.eks. 1 uge på et lækkert 3* hotel i Alanya til kun 1.996 kr. inkl. fly

  Vinterferien venter lige rundt om hjørnet – fedt! Noget, der til gengæld er knapt så fedt, er vejret i Danmark lige nu. Med temperaturer et godt stykke under frysepunktet bliver du konfronteret med en bidende kulde, så snart du bare overvejer at bevæge dig udendørs. Heldigvis er vejrsituationen andre steder i Europa ikke helt lige så grel som herhjemme. F.eks. i Alanya, Tyrkiet, hvor vejrudsigten lige nu melder sol og 21 grader! Hvis det lyder lokkende, så har jeg her sammensat en liste over vinterferiens bedste afbudsrejser til Sydeuropa!

  Ned til varmen
  uge 7 og 8
  1.996 kr.

  Den billige

  1 uge på et 3* Royal Palm i Alanya
  inkl. fly
  1.996 kr.
  Der er både afgange i uge 7 og uge 8 🙂

  Travelmarket kan du lige nu finde et superbilligt tilbud på det 3* Royal Palm (4 ud af 5 på TripAdvisor) i vinterferien – både uge 7 og 8. Royal Palm (tidl. Akya) er et lejlighedshotel i Alanya, der ligger ved Kleopatrastranden. Hotellet har haft besøg af en del danskere, som på TripAdvisor er meget begejstret for bl.a. hotellets beliggenhed og høje serviceniveau.

  Du kan finde tilbuddet både fra København og fra Billund. Det er billigst at booke rejsen fra Billund, hvor du den 11.02. – 18.02. kan finde rejsen til 2 personer til 3.992 kr., hvilket svarer til 1.996 kr. pr. person. Fra København kan du finde rejsen fra den 09.02. – 16.02. til 2.696 kr. pr. person.

   

  All inclusive

  1 uge på det 3* Grand Atilla i Alanya
  med fly, hotel og all inclusive
  2.696 kr.

  Foretrækker du all inclusive-rejser, kan du finde et lækkert tilbud på det 3* Grand Atilla Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Også her er der mulighed for at rejse i både uge 7 og 8. Grand Atilla Hotel ligger i Alanya i Oba-området – kun 50 meter til stranden. Hotellet får fine anmeldelser på TripAdvisor, og igen har tidligere danske gæster generelt været meget tilfredse med deres oplevelse.

  Du kan finde tilbuddet både fra København og fra Billund. Det er klart billigst at booke rejsen fra Billund, hvor du den 11.02. – 18.02. kan finde rejsen til 2 personer til 5.392 kr. med all inclusive, hvilket svarer til 2.696 kr. pr. person. Fra København kan du finde rejsen fra den 09.02. – 16.02. til 3.596 kr. pr. person.

   

  Den luksuriøse

  1 uge på det 5* Side Star Resort
  med fly, 5* hotel og all inclusive
  3.346 kr.

  Betyder antallet af hotelstjerner meget for dig, så har jeg selvfølgelig også fundet et godt tilbud i luksusklassen! Du kan nemlig finde det 5* Side Star Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) med all inclusive  til en knivskarp pris. Side Star Resort har en herlig beliggenhed i et roligt område og kan prale af en smuk udsigt over havet. Hotellet ligger lidt uden for det centrale Side, men du kan stadig finde både butikker og restauranter i den lille by Gündogdu. Dolmus-busser til Side stopper desuden lige uden foran hotellet. Også her har vi med et meget anmelderrost hotel at gøre, og flere danskere roser hotellet for at være et afslappende resort med god mad og upåklagelig service.

  Du kan finde tilbuddet både fra København og fra Billund i uge 7 og 8. Det er klart billigst at booke rejsen fra Billund, hvor du den 11.02. – 18.02. kan finde rejsen til 2 personer til 6.692 kr. med all inclusive, hvilket svarer til 3.346 kr. pr. person. Fra København kan du finde rejsen fra den 09.02. – 16.02. til 4.198 kr. pr. person.

   

  Portugal

  1 uge på et 3* hotel på Madeira
  inkl. fly, hotel og morgenmad
  4.199 kr.

  Hvis ikke lige Tyrkiet er din kop te, findes der naturligvis også alternativer – f.eks. Portugals fantastiske ø, Madeira! Her kan du hos Suncharter finde et fint tilbud på det 3* Do Carmo (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Do Carmo er et charmerende hotel beliggende centralt i Funchal, der er den største by på Madeira. Tidligere gæster roser særligt den centrale beliggenhed og den hyggelige atmosfære.

  Med Suncharter rejser du fra Aalborg, og du kan finde denne rejse til 2 personer i uge 7 fra den 10.02. – 18.02. til 8.398 kr. – dvs. 4.199 kr. pr. person. I uge 8 er rejsen på nuværende tidspunkt 300 kr. dyrere pr. person.

   

  Fuerteventura

  1 uge på Fuerteventura på et 3* hotel
  inkl. fly
  4.498 kr.

  Spanien og De Kanariske Øer er uden tvivl en af vinterens absolutte favoritdestinationer. Selvom vi her bevæger os lidt op i pris, har jeg fundet et rigtig fint tilbud på det 3* Tao Apartments hos Sun Tours. Hotellet byder på fine lejligheder i den sydlige del af øen – tæt på sandstrand og det smukke Altanterhav.

  Du kan finde tilbuddet både fra Aalborg og København – endda til samme pris og på de samme datoer. Både fra København og Aalborg kan du således rejse fra den 12.02. – 19.02. til 8.996 kr., hvilket svarer til 4.498 kr. pr. person.

   

  Søg selv videre

  Vil du gerne selv søge efter de bedste og billigste afbudsrejser i vinterferien, vil jeg klart anbefale dig at kigge forbi Travelmarket. I feltet til venstre kan du selv præcisere din søgning yderligere.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *