• 23 nov 2015

  Lastminute: 1 uge i Hurghada på et lækkert 5* hotel til kun 1.789 kr. med all-inclusive og fly

  012

  Er du den spontane type? Så har jeg fundet et super tilbud til dig! Rejsen går til den smukke ferieby Hurghada i Egypten. Hurghada et det perfekte feriested med en gennemsnitstemperatur på 28⁰ C i november og 9 soltimer om dagen. Desuden er Hurghada også kendt for at have nogle af verdens smukkeste dykker- og snorkleområder.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 5* Sunrise Holidays Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.391 kr. pr. person ved en rejse for 2 (2.087 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets lækre forplejning og den gode service. Hotellet byder på en privatstrand med lagune samt en lille ø. Der findes desuden et dykkercenter, en helseklub samt udendørs swimmingpool med udsigt over Det Røde Hav. Værelserne byder på egen balkon eller terrasse med udsigt over havet eller poolen, og omfatter aircondition. satellit-tv, minibar samt eget badeværelse med badekar. Nogle af værelserne har desuden et opholdsområde med sofaer.

  Feriestedet byder på et fitnesscenter, en sauna samt massagebehandlinger, og du kan spille beachvolley og bordtennis eller windsurfe. Der tilbydes regelmæssigt underholdning, og der findes en døgnåben reception, som kan arrangere biludlejning.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  22

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Flyet

  StarTour.dk kan du lige nu få meget billige fly til Hurghada. F.eks. fra Billund fra d. 26. til d. 3. december til kun 398 kr. (tur/retur). Der findes også masser af andre afgange til denne pris eller til kun lidt flere penge.

  223

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel med all-inclusive

  1.391 kr.

  Fly

  398 kr.

  TOTAL (per person)

  1.789 kr.

   

  • Fra: Billund eller København
  • Rejsedatoer: 26.11. – 03.12.2015 (og andre datoer i november, december og januar)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Hurghada, Egypten
  • Hotel: Sunrise Holidays Resor
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Transport til lufthavn

  Hotellet ligger ca. 14 km fra lufthavnen, derfor anbefaler jeg, at du tager en taxa. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person. Ellers kan du booke  transfer gennem hoppa.com. Tur/retur-biletter koster 90 kr. Burg rabatkoden "HIPHOPPA" for at spare 15%.

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 164 kr.). Desuden skal dit pas være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *