• 18 jun 2017

  Last-minute til Sardinien: 1 uge i paradis med lejlighed og fly til kun 1.133 kr.

  Jeg har mange yndlings feriedestinationer, men Sardinien har bare en særlig plads i mit hjerte. Her kommer du virkelig til en paradis-ø med de mest fantastiske strande, azurblåt hav og med mulighed for at opleve koralrev og farvestrålende fisk med en snorkel- eller dykkertur eller tag på en vandretur, der blandt andet kan tage dig på eventyr i underjordiske grotter. Så er du klar til en uge til Europas Caribien, så skal du helt sikkert pakke tasken og komme afsted!

   

  Hotel

  Jeg har fundet et skønt sted på airbnb.dk, hvor du kan bo mens du udforsker Sardinien. Her får du en lejlighed, hvor der er plads til op til 4 personer. Lejligheden ligger i Badesi kun 2 km. fra stranden, 350 meter til centrum af byen og ved lejligheden er der et skønt poolområde, hvor du kan slappe af og nyde det gode vejr. En lejlighed i 7 nætter koster 2.139 kr., dvs. 535 kr. pr. person ved en rejse for 4 eller 1.070 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE TILBUD HER

   

  Er du på udkig efter et hotel, så kan du se en samlet liste på trivago.dk. Her kan du også finde en liste over hoteller, der tilbyder enkeltværelser.

  HOTELLER PÅ SARDINIEN

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde billige sommerfly til Sardinen. F.eks. fra Billund fra d. 21.06. – 28.06. til kun 598 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have mere bagage med koster det 400 kr. t/r). Alternativt kan du også tage afsted fra d. 28.06. – 05.07., hvor prisen lige nu ligger på 1.148 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  Ved en rejse for 4

  Hotel 535 kr.
  Fly 598 kr.
  TOTAL (per person) 1.133 kr.

   

  Ved en rejse for 2

  Hotel 1.070 kr.
  Fly 598 kr.
  TOTAL (per person) 1.668 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 88 km. til Badesi. Jeg anbefaler, at du lejer en bil på Sardinien, da der er så meget at se på øen og den offentlige transport er ikke særlig god. Hvis du dog ikke ønsker/har mulighed for at leje en bil, kører der busser til Badesi – det ser dog ud til, at den kun kører 2 gange dagligt.

   

  Lejebil

  Sardinien byder på så meget, at du næsten ikke kan undvære en lejebil og som sagt er det offentlige transportsystem ikke særlig godt på Sardinien. På holidaycars.com kan du leje bil, du kan f.eks. få hele ugen til kun 1.593 kr., dvs. 398 kr. pr. person ved en rejse for 4 eller 797 kr. ved en rejse for 2. Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring for at se om de dækker den). Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Last-minute til Sardinien: 1 uge i paradis med lejlighed og fly til kun 1.133 kr.

  1. Dijana says:

   En lille udfordring 🙂

   start juli; spa hotel til 2, med fitness og behandlinger, tæt på strand, 10 dage

   helst Italien,Grækenland,Spanien,Portugal,Bali Frankrig. Budget ; 15000kr for os begge 2

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dijana,

    Mit bedste bud ville være den her rejse – så skal I bare lige selv tilpasse det med de datoer I vil afsted osv. 🙂 Men ellers skal jeg nok holde et skarpt øje med lignende tilbud og opdatere bloggen løbende 🙂

  2. Sofie says:

   Hej. Vi er to søstre på hhv. 25 og 22 år, som gerne vil finde en skøn og billig (vi er begge på SU) rejse d.24 juni til 1. juli. Vil vi vil helst ikke Sunny beach, men er rimelig åben for alle mulige andre steder. Bare der er sol, varme, evt. pool, men gerne strand. Vi har et max budget på 2200,- pr person inkl. fly og hotel. 
   Vi har ikke rigtigt prøvet at samle sådan nogle rejser selv og synes ikke rejserne på afbudsrejser.dk er så billige igen. Kan du mon hjælpe os? Kh Sofie

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sofie,

    Jeg har ikke fundet noget lige præcis med afgang d. 24.06. – hvis I kan rejse d. 23.06. er der f.eks. denne her eller den her. Jeg holder selvfølgelig et skarpt øje og holder bloggen opdateret løbende, så jeg skal nok prøve at finde alle de gode og billige rejser 🙂

  3. Mathilde Lærke Hansen says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg vil rigtig gerne ud og rejse to personer fra d. 23/06 til d. 25, 26 eller 27/06. 

   Jeg har kigget på din side hver dag de sidste 2 måneder for at finde noget, men kan bare ikke finde noget der passer. Er ikke kræsen. Vil bare gerne finde noget som ikke er Danmark 😀 – men sol er altid lækker.

   Hvis du har tid, ville det være så dejligt, hvis du kunne hjælpe! 🙂 

   Håber på svar.

   knus fra Mathilde