• 15 jun 2017

  Last-minute til Cypern: 1 uge med en skøn lejlighed og fly til kun 1.362 kr.

  Så har jeg fundet et super lækkert sommerferie-tilbud til dig! Turen går til smukke Cypern, hvor du har en hel uge, hvor der både er plads til afslapning på de lækre strande med det dejligste badevand, chill ved poolen og hvis du er til gåture og natur, så kan du nyde godt af de 8 nationalparker, der findes på øen. Så er der vist ikke så meget andet at gøre end at smide badetøjet og solcremen i en taske og komme afsted!

   

  I dag har jeg kigget lidt på airbnb.dk og fundet et super lækkert tilbud på et dejligt sted i kystbyen Mazotos nær Larnaca. Her får du en dejlig lejlighed, hvor du kan bo i 7 nætter for 1.726 kr., dvs. 863 kr. pr. person ved en rejse for 2. Stedet ligger i gåafstand fra stranden og har et skønt poolområde. Hvis du er interesseret i at se hele oversigten over airbnbs muligheder, så kan du se mere her, hvor du også kan sætte dine søgekriterier alt efter om du rejser alene, 2 eller flere sammen.

  SE TILBUD HER

   

  Hvis du heller vil bo på et “rigtigt” hotel kan du på trivago.dk kan du se en liste over de mange muligheder.

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Cypern i dag. Du kan f.eks. rejse fra Billund d. 19.06. – 26.06. til kun 499 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have mere bagage med koster det 250 kr. t/r med spies). Det er også muligt at rejse på andre datoer i juni og august med priser mellem 499 – 1498 kr. fra Billund og Aalborg.

  SE FLY-TILBUD HER

   

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 19.06. – 26.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Hotel 863 kr.
  Fly 499 kr.
  TOTAL (per person) 1.362 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 17 km. til Mazotos fra lufthavnen, så hvis du ikke kører selv, så kan du enten tage en taxa eller benytte dig af offentlig transport. Hvis du vil med bussen, så kan du tage linje 418 eller 429 til ”Meneuo” og derfra videre med bus linje 407 derfra til Mazotos – turen tager i alt 1,5 time og koster omkring 10 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af Cypern på egen hånd, så kunne det være en oplagt mulighed at leje en bil noget af tiden, eller måske hele ugen. På rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler og finde det perfekte bil til dig. Husk de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Last-minute til Cypern: 1 uge med en skøn lejlighed og fly til kun 1.362 kr.

  1. Jeannie says:

   Kan man få dette med all-inclusive? Og hvad vil prisen være? Kan det lade sig gøre at rejse to par i uge 27, også få 2 værelser? 

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Jeannie, Det er muligt at rejse fra d. 30.06. – 07.07. som er fra slutningen af uge 26 ind i uge 27, med afgang fra Aalborg.
    Her koster flybilletten 1.498 kr per person,
    Du kan se hoteller på cypern som tilbyder all-inclusive her