• 27 apr 2016

  Last-minute til Aruba: Billige fly til Oranjestad med Thomson Airways til kun 2.105 kr.

  rsz_barbados-84562_1280

  Så er det igen tid til et lille caribisk paradis. Og denne gang går turen til Aruba. Øen som tilhører De Nederlandske Antiller og ligger i et lækkert naboskab med Curaçao og Bonaire, byder på et ægte caribisk ferieparadis, som med sikkerhed kan imponere enhver. Besøg den hyggelige hovedstad Oranjestad og oplev den hollandsk/caribiske af smuk arkitektur og ligeså smukke farver. Eller tag på jeep-tur i nationalparken Arikok og se natur som er helt unik. Er du en vandhund er der alle muligheder for snorkling, dykning eller måske windsurfing. Og så kommer man jo heller ikke udenom alle de bjergtagende hvide sandstrande, som pryder den caribiske ø. Sidst men ikke mindst, så findes der en madkultur som har fat i alle verdenshjørner, alt lige fra afrikansk til italiensk.

   

  Idag har jeg fundet nogle super billige last-minute fly til Aruba!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly fra London til Aruba. Du flyver med Thomson Airways og billetten koster kun 2.105 kr. (inkl. håndbagage). Billetten jeg har fundet er fra d. 3 til d. 17 maj, men der findes også andre datoer til kun lidt flere penge (se nedenfor).

  flyaruba

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes nogle andre datoer til samme pris eller kun lidt højere på tirsdage, som du kan se her:

  • 10.05. – 24.05.
  • 17.05. – 24.05.
  • 17.05. – 31.05.
  • 24.05. – 07.06.
  • 31.05. – 14.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • 14.06. – 21.06.
  • 21.06. – 28.06.

  Bare for at sammenligne, så koster billetter fra Danmark til Aruba næsten 8.000 kr. i samme periode!

   

  Hotel

  Her kan du f.eks. bo på det dejlige 3* lejlighedshotel White Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 255 kr. pr. nat pr. person, hvis i rejser 2. Tidligere gæster roser især stedet for dets rolige og gode beliggenhed og meget værdi for pengene.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_hotelaruba

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

   

  Fly til London

  Heldigvis er det rigtig billigt at komme til London. Jeg har fundet et fly fra København som på udturen lander i London Gatwick (som er den lufthavn du skal til Aruba fra) og som på hjemrejsen lander i Luton lufthavn. Her er det meget let at tage bussen fra London Gatwick til Luton med National Express som tager omkring 2 timer og koster cirka 20 pund (ca. 192 kr.).

  dklondon

  Du skal lidt ned af listen og finde denne afgang, som lander i London Gatwick 08.25 d. 3. maj og som flyver hjem fra Luton lufthavn d. 18. maj kl. 14.25 (alternativt 18.55 til samme pris). Flyet finder du på side 4.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du flyve fra Jylland, vil jeg anbefale at flyve fra Hamborg, da billetterne her er klar billigt. Kig efter denne billet, så passer det med billetten fra London til Aruba. Her lander du på samme måde i London Gatwick og på hjemturen skal du med National Express til Luton lufthavn.

  hamblondon

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *