• 13 jun 2017

  Last-minute: 5 dage i Alanya på et lækkert 4* hotel til kun 1.884 kr. inkl. all-inclusive, transfer og fly

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, der strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, der nærmest giver garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Alanya byder både på lækre strande, gode restauranter og masser af dans i de sene aftentimer. Er du klar til at rejse på lørdag og allerede ved at pakke tasken, så er denne rejse lige noget for dig!

   

  sunweb.dk har jeg i dag fundet dette virkelig billige tilbud til Alanya i 5 dage. Du skal bo på det super lækre 4* hotel Kleopatra Ramira (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet byder både på skønt poolområde med 2 udendørspool og børnepool, lækker restaurant og barområde, spa- og fitnessfaciliteter og privat strand. Hotellet ligger i hjertet af Alanya og tæt på Alanya-haverne, Arkæologisk museum og Alanya Aquapark. Tidligere gæster beskriver hotellet til at have en fantastisk stemning, flotte værelser og lækker mad.

  SE REJSE-TILBUD HER

   

  Med dette tilbud rejser du fra d. 17. til d. 22. juni og der er fly, all-inclusive og transport includeret i prisen. Vil du rejse senere i juni, juli eller august så ligger priserne omkring 4.000 kr. for en uge. Hos Sunweb er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det kun 75 kr. oveni.

   

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Last-minute: 5 dage i Alanya på et lækkert 4* hotel til kun 1.884 kr. inkl. all-inclusive, transfer og fly

  1. Emilie says:

   Du skriver, at omkring priserne ligger til omkring 4000 per snude i juli, det synes jeg bare ikke rigtigt, at jeg kan finde, i hvert fald ikke med all inclusive?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Emilie,

    Du kan f.eks. tage afsted med afrejse d. 27.07. eller d. 30.07. til omkring 4.000 kr. 🙂