• 15 jun 2017

  Last-minute: 1 uge på Korfu på et lækkert 3* hotel til kun 1.466 kr. inkl. fly

  Her kommer lige endnu et skønt last-minute tilbud og denne gang går turen til den græske ø Korfu. Korfu er den perfekte destination, hvis du vil kombinere solferie med kulturelle oplevelser og aktiviteter. Når du kommer til Korfu kan du gå en tur rundt i Korfu by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan også se drypstenshuler, olivenlunde og måske endda tage på en dykker-tur og opleve livet under havets overflade omkring øen. Som altid når man besøger Grækenland eller de græske øer burde man tage på taverna og smage de græske specialiteter – det er smagsoplevelser uden lige og der er altid en super hyggelig stemning.

   

  suncharter.dk har jeg fundet et super tilbud. Du bor på det hyggelige 3* Saint Nicholas hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), der ligger omgivet af et smukt grønt landskab i byen Gouvia. Hotellet ligger dejligt centralt med kun 600 meter ned til Gouvia centrum, 7 km væk fra Korfu by og kun 800 meter til stranden. Hotellet har et hyggeligt poolområde samt en lille bar og restaurant. Lejlighederne er også udstyret med et lille tekøkken. Gouvia er en hyggelig ferieby med et lille udvalg af godt restauranter og butikker. Derudover er der Korfu by tæt på, hvor du finder et større udvalg af både restauranter og shopping muligheder.

  Tilbuddet er med afrejse fra Aalborg d. 18.06. – 25.06. og hvis du rejser 3 personer, så kan du komme afsted til kun 1.466 kr. pr. person. Der er også mulighed for afrejse d. 25.06. til 2.366 kr. pr. person og i juli fra 3.166 kr. pr. person ved en rejse for 3. Du kan også rejse som gruppe på op til 5 personer, så der er rig mulighed for at tage afsted f.eks. 2 voksne og 3 børn.

  SE REJSE-TILBUD HER

  Hvis du rejser 2, så koster det 1.799 kr. pr. person inkl. hotel, fly og 5 kg. håndbagage (20 kg. ekstra bagage koster 199 kr. t/r).

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er der 11 km til hotellet – jeg vil enten anbefale at tage en taxi (150 – 190 kr. for hele turen) eller leje en bil. Der er desværre ingen mulighed for offentlig transport.

   

  Lejebil

  Jeg vil anbefale at leje en bil så du har mulighed for at opleve øen og de spændende oplevelser øen har at byde på – også dem, der ikke ligger lige ved siden af Gouvia. På rentalcars.com kan du leje bil hele ugen for 1.234 kr., dvs. 617 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hotel indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Last-minute: 1 uge på Korfu på et lækkert 3* hotel til kun 1.466 kr. inkl. fly

  1. Camille says:

   Hej – vil man kunne rejse 2 voksne og 4 børn fordelt på 2 værelser?

   vh Camille

   • Rejsespejder says:

    Ja det kan man :). Bare bestille 2 værelser (1 voksen og 2 børn og 1 vks. med 2 børn).