• 12 jul 2019

  Sommerferie på Korfu: 1 uge på et hyggeligt 3* hotel til kun 2.948 kr. inkl. fly

  Sommeren 2019 har virkelig budt på et superhøjt prisniveau, så her får du lige et rigtig billigt tilbud til den græske ø Korfu til under 3.000 kr.! Korfu er den perfekte destination, hvis du vil kombinere solferie med kulturelle oplevelser og aktiviteter. Når du kommer til Korfu, kan du gå en tur rundt i Korfu by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan også se drypstenshuler, olivenlunde og måske endda tage på en dykkertur og opleve livet under havets overflade omkring øen. Som altid når man besøger Grækenland eller de græske øer, bør du helt sikkert også tage på taverna og smage på de græske specialiteter – det er smagsoplevelser uden lige, og stemingen er altid i top!

  Strand og sol på Korfu
  juli, august
  2.905 kr.
  København
  Korfu
  Billige fly til Korfu
  inkl. håndbagage
  1.589 kr.
  Hotel på Korfu
  f.eks. det anmelderroste 3* Olive Grove Resort
  1.316 kr.
  Hotel
  1.316 kr.
  Fly
  1.589 kr.
  Total (pr.person)
  2.905 kr.

  Billige fly til Korfu

  Fly her i juli er bare megadyre. Jeg er dog lige faldet over en enkelt afgang fra København Lufthavn til Korfu fra den 26. juli til den 2. august til kun 1.589 kr. hos Aegean Airlines. Herudover kan du i skolernes sommerferie også finde en række andre afgange til mellem 1.999 kr. og 2.498 kr. Selvom det er en del penge for flybilletter, så er hotelpriserne på Korfu faktisk ganske rimelige. Derfor kan du stadig sammensætte en rejse til en rigtig fin pris, som jeg har gjort det i dette eksempel. Hos Aegian Airlines må du som udgangspunkt medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.07. – 22.07.
  • 19.07. – 27.07.
  • 26.07. – 02.08.
  • 29.07. – 05.08.
  • 02.08. – 10.08.
  • 04.08. – 11.08.

   

   

  Hotel på Korfu

  De fleste græske øer har et fornuftigt udvalg af hoteller, og det samme gælder Korfu. Jeg har i dette eksempel fundet det anmelderroste 3* Olive Grove Resort.

   

  Hotellet ligger i Kavos – tæt på centrum og kun 100 meter fra stranden. Værelserne er forholdsvis simple, men ganske pæne og rene. Herudover er der også udendørs poolmråde med en solterrasse og liggestole. Olive Grove Resort har også sin egen lille restaurant. Kavos har i øvrigt et livligt by- og aftenliv, så hvis du er til den slags, vil du elske byen.

   

  Prisen for et dobbeltværelse fra den 26. juli til den 2. august er kun 2.632 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.316 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel på øen, skal du også være mere end velkommen til det.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer ret sent til Korfu. Derfor kan du blive nødt til at tage en taxi (til ca. 250 kr. pr. person) eller booke en shuttle på skyscanner til kun 126 kr.

   

   

  Lejebil

  Du kan også vælge at leje en bil. Denne løsning vil især være en god idé, hvis du har planer om at se lidt mere af Korfu på din rejse. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  940 kr.

   

   

  Billeder fra Korfu

  Porto Timoni i det nordlige Korfu

   

  Strand ved byen Kassiopi

   

  Cape Drastis

   

   

  Oplevelser på Korfu

  Hvad siger du til ø-hop til Paxos og antipaxos, sejltur til Den Blå Lagune eller udflugt til Sarandë i Albanien? Det er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til på Korfu! Så kig endelig udvalget igennem herunder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sommerferie på Korfu: 1 uge på et hyggeligt 3* hotel til kun 2.948 kr. inkl. fly

  1. Krystian says:

   Hejsa!

   Du skriver der skulle være billige rejser den 15.07.2019, men kan simpelthen ikke finde frem til det.. kan du hjælpe 🙂 ?

   Med venlig hilsen
   Krystian S

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Krystian 🙂

    Fandt du mon ud af det?

    Ellers vil jeg anbefale dig at holde øje med afbudsrejser. Jeg tjekker selv afbudsrejser hver dag, og de bedste tilbud lægger jeg op på denne side: https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

    Så den bør du bestemt holde øje med. Hvis du scroller lidt ned på siden, kan du også læse en artikel, hvor jeg kommer med lidt tips og tricks til at finde den bedste/billigste afbudsrejse 😉

  2. Camille says:

   Hej – vil man kunne rejse 2 voksne og 4 børn fordelt på 2 værelser?

   vh Camille

   • Rejsespejder says:

    Ja det kan man :). Bare bestille 2 værelser (1 voksen og 2 børn og 1 vks. med 2 børn).

  se fly se hotel