• 31 maj 2019

  Lastminute til Korfu: 1 uge på et hyggeligt 3* hotel til kun 868 kr. inkl. fly

  Her får du lige et superbilligt lastminute-tilbud, hvor turen går til den græske ø Korfu. Korfu er den perfekte destination, hvis du vil kombinere solferie med kulturelle oplevelser og aktiviteter. Når du kommer til Korfu, kan du gå en tur rundt i Korfu by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan også se drypstenshuler, olivenlunde og måske endda tage på en dykkertur og opleve livet under havets overflade omkring øen. Som altid når man besøger Grækenland eller de græske øer, bør du helt sikkert også tage på taverna og smage på de græske specialiteter – det er smagsoplevelser uden lige, og stemingen er altid i top!

  Strand og sol på Korfu
  juni
  868 kr.
  København
  Korfu
  Billige fly til Korfu
  inkl. 6 kg håndbagage
  299 kr.
  Hotel på Korfu
  f.eks. det anmelderroste 3* Olive Grove Resort
  569 kr.
  Hotel
  569 kr.
  Fly
  299 kr.
  Total (pr.person)
  868 kr.

  Billige fly til Korfu

  Leder du efter en rejse her i juni, så kan du altså komme superbilligt til græske Korfu! Lige nu kan du f.eks. finde en række billige Spies-billetter med afgang fra København til under 300 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang nu på søndag (fra den 2. juni til den 9. juni) til 299 kr. Herudover kan du i skrivende stund også finde billetter de to efterfølgende søndage (den 9. juni og den 16. juni) til 299 kr. Og søndag den 23. juni koster billetterne kun 599 kr. Så faktisk kan du rejse billigt i hele juni!

   

  Spies inkluderer som udgangspunkt 6 kg håndbagage i deres billetter, men du kan tilføje 14 kg indchecket bagage tur/retur for bare 250 kr. ekstra.

   

  OBS! Spies har et lidt irriterende bookingsystem, hvis du spørger mig. Systemet “forhåndsreserverer” nemlig billetterne, hvis nogen klikker sig ind på dem. Men bare fordi man har klikket sig ind på tilbuddet, ender man jo ikke nødvendigvis med at købe det. Derfor melder deres system nogle gange udsolgt, selvom der måske stadig er ledige billetter. Så hvis systemet melder udsolgt, kan du vente lidt og prøve igen senere.

   

   

  Hotel på Korfu

  De fleste græske øer har et fornuftigt udvalg af hoteller, og det samme gælder Korfu. Hvis du er frisk på den kommende søndagsafgang, kan du evt. supplerer flybilletterne med et hotelophold på det anmelderroste 3* Olive Grove Resort.

   

  Hotellet ligger i Kavos – tæt på centrum og kun 100 meter fra stranden. Værelserne er forholdsvis simple, men ganske pæne og rene. Herudover er der også udendørs poolmråde med en solterrasse og liggestole. Olive Grove Resort har også sin egen lille restaurant. Kavos har et livligt by- og aftenliv, så hvis du er til den slags, vil du elske byen.

   

  Prisen for et dobbeltværelse fra den 2. juni til den 9. juni er kun 1.138 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 569 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel på øen, skal du også være mere end velkommen til det.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer ret sent til Korfu, og netop om søndagen er der ikke lige så mange busafgange som i hverdagene. Derfor kan du blive nødt til at tage en taxi (til ca. 250 kr. pr. person) eller booke en shuttle på skyscanner til kun 126 kr.

   

   

  Lejebil

  Du kan også vælge at leje en bil. Denne løsning vil især være en god idé, hvis du har planer om at se lidt mere af Korfu på din rejse. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  346 kr.

   

   

  Billeder fra Korfu

  Porto Timoni i det nordlige Korfu

   

  Strand ved byen Kassiopi

   

  Cape Drastis

   

   

  Oplevelser på Korfu

  Hvad siger du til ø-hop til Paxos og antipaxos, sejltur til Den Blå Lagune eller udflugt til Sarandë i Albanien? Det er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til på Korfu! Så kig endelig udvalget igennem herunder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute til Korfu: 1 uge på et hyggeligt 3* hotel til kun 868 kr. inkl. fly

  1. Camille says:

   Hej – vil man kunne rejse 2 voksne og 4 børn fordelt på 2 værelser?

   vh Camille

   • Rejsespejder says:

    Ja det kan man :). Bare bestille 2 værelser (1 voksen og 2 børn og 1 vks. med 2 børn).

  se fly se hotel