• 04 apr 2019

  Sommerferie på Korfu: 1 uge på et hyggeligt og anmelderrost 3* hotel fra kun 1.819 kr. inkl. fly og transport

  På en skala fra 1 til 10, hvor lækkert kunne det lige være med en græsk ø-ferie i sommerferien? Vi er pænt højt oppe på skalaen, hvis du spørger mig! Og i dag er jeg faldet over en pakkerejse, der netop sender dig en uge til en smuk, solrig ø i det græske øhav! For at være helt præcis går turen til Korfu – den nordligste af de Ioniske Øer vest for det græske fastland. Korfu er en himmelsk blanding af smukke landskaber, sydeuropæisk sol og fejende flotte middelhavsstrande – med andre ord en perfekt feriecocktail i juni og juli!

  Sommerferie på Korfu
  juni og juli
  fra1.819 kr.
  København
  Korfu
  1 uges solferie på Korfu
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  fra1.819 kr.
  Afgange til under 4.000 kr. i hele juli!

  Pakkerejse til Korfu

  Hvis du gerne vil stresse mindst muligt over sommerferien, så er en pakkeløsning som den ovenfor det perfekte valg! Her får du en hel uge på det anmelderroste 3* hotel Artemis, fly tur/retur fra København og transport mellem lufthavn og hotel.

   

  Artemis er ikke et hotel i luksusklassen, men hotellet besidder den velkendte græske charme og en afslappende atmosfære. Artemis ligger i byen Dassia – i gåafstand til både stranden og centrum. Herudover har hotellet også et fint udendørs poolområde med liggestole, en grøn have med palmer og ganske fine og rene værelser.

   

  Adskillige danskere har besøgt hotel Artemis, og mange af dem roser stedet til skyerne. Særligt den imødekommende service og afslappende atmosfære får mange pæne ord med på vejen.

   

  Rejsen findes i juni og juli, og det er muligt at flyve fra København. Den billigste rejse finder du med afgang den 7. juni til kun 1.819 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og til denne pris får du som sagt både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen i én booking. Udover den billige afgang i juni kan du i skrivende stund også finde afgange i hele juli til under 4.000 kr.!

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Billeder fra Korfu

   

  Porto Timoni i det nordlige Korfu

   

  Strand ved byen Kassiopi

   

  Cape Drastis

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her