• 03 mar 2020

  Solferie på skønne Korfu: 1 uge på et charmerende 4* hotel fra kun 1.829 kr. inkl. fly

  Trænger du også til ferie, varme, afslapning, kvalitetstid, nye oplevelser eller bare til at komme væk? Uanset hvad din undskyldning er, kan du godt finde kufferten frem. I dag er jeg nemlig faldet over en pakkerejse, der sender dig en uge til en smuk og solrig ø i det græske øhav! For at være helt præcis går turen til Korfu. Korfu er en god blanding af smukke landskaber, sydeuropæisk sol og fejende flotte middelhavsstrande. Og så er øen populær hos de danske turister pga. det behagelige klima, den lækre græske mad og den venlige befolkning. Du får altså den perfekte feriecocktail samlet i én pakkerejse!

  Sol og strand på Korfu
  maj - juli
  fra1.829 kr.
  Billund
  Korfu
  1 uges solferie på Korfu
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.829 kr.

  Pakkerejse til Korfu

  Hvis du gerne vil stresse mindst muligt over planlægningen af din næste ferie, så er en pakkeløsning som den ovenfor det perfekte valg! Her får du en hel uge på det 4* hotel Bostonia Village (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) og fly tur/retur.

   

  Bostonia Village har en idyllisk og charmerende atmosfære. Her finder du et fint udendørs poolområde med liggestole og en grøn have med palmer. Værelserne er moderne indrettet og indeholder køkken, så du selv har mulighed for at lave mad. Hotellet ligger i byen Acharavi omgivet af flot natur og smuk bjergudsigt med kun 250 meter til stranden.

   

  Rejsen findes fra maj til juli, hvor det er muligt at flyve fra Billund. De billigste priser finder du i øjeblikket i maj. Jeg har f.eks. fundet en afgang fredag den 22. maj til fredag den 29. maj til kun 1.829 kr. pr. person ved en rejse for 2. Udover den billige afgang i maj kan du i skrivende stund også finde afgange i juni fra 2.199 kr. pr. person og i juli fra 4.639 kr. pr. person.

   

  OBS: Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for to personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Korfu

  Porto Timoni i det nordlige Korfu

   

  Strand ved byen Kassiopi

   

  Cape Drastis

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her