• 25 maj 2017

  Last-minute: 1 uge i Alanya på et skønt 3* hotel til 702 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til kun 1.400 kr.

  Er tasken allerede pakket og kigger du efter de allerbilligste tilbudsrejser på nettet? Hvis du er klar til at rejse de næste par dage kan du komme utrolig billigt afsted til skønne og varme Alanya, hvor du blandt andet kan du besøge den smukke Cleopatra strand og spise lækker tyrkisk mad.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super billige 3* Orient Suite Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Lad jer ikke skræmme af den billige pris – Orient Hotel har nogle virkelig gode anbefalinger fra tidligere besøgende, en skøn pool, 800 meter til stranden og 2 km til centrum. Jeg har taget udgangspunkt i datoerne d. 28.05. – 04.06., hvor du kan bo i 7 nætter for kun 204 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  All-inclusive

  Hvis du vil have et all-inclusive-ophold, så findes der også mulighed for det! F.eks. på det lækre 3,5* hotel Oba Time Hotel (4 ud af 5 på tripadvisor og "Certificate of Excellence"), hvor du kan bo i 7 nætter til kun 902 kr pr. person med all-inclusive ved en rejse for 2. Det er jo næsten billigere end at blive hjemme!

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  I dag har jeg fundet super billge last-minute-flybilletter til Alanya. Rejsen er fra København d. 28.05. – 04.06. Flybilletterne er til Antalya, og nedenfor har jeg beskrevet, hvordan du kommer fra Antalya til Alanya. Udover denne billige billet kan du også flyve fra Aalborg d. 27.06 – 03.06. eller fra Billund d. 28.06. – 04.06. til kun 599. Husk hotelpriser kan stige og falde en smule alt afhængig af datoerne.

  obs! Når du trykker dig ind på Bravotours hjemmeside via de links jeg har lavet, så skal du selv vælge den afgang fra København og på datoen d. 28.05.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA AALBORG

  FLY FRA BILLUND

   

  3* Hotel

  204 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (per person)

  702 kr.

   

  4* Hotel (all-inclusive)

  902 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (per person)

  1.400 kr.

   

  Transport til/fra lufthavn

  Jeg vil anbefale, at du kigger forbi skyscanner.dk for at booke transfer – her kan du finde transfer til ca. 130 kr. pr. person t/r.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *