• 08 jun 2017

  La Tomatina festival: 2 nætter i Valencia til kun 1.461 kr. inkl. fly, hotel, lejebil og festivalpakke

  Kunne du tænke dig at prøve noget helt skørt og meget anderledes? Hvis du sidder og nikker og tænker ”ja tak!”, så skal du tage på denne smuttur til Valencia og Buñol. Her foregår der nemlig noget sjovt i slutningen af august – en gammel tradition, festivalen La Tomatina. Her mødes en masse mennesker i byen og kaster over 120 tons tomater efter hinanden i nogle timer. Det siges, at traditionen har sin oprindelse fra den sidste onsdag i august 1945, hvor en pludselig hændelse med “tomatkastning” udviklede sig og siden blev til en tradition. Det er noget af et tilløbsstykke, eftersom mere end 45.000 mennesker hvert år besøger festivalen. I år afholdes den d. 30.08. og du skal da med!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det centrale hostel Central Station Valencia (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det ligger dejligt centralt i Valencia og du kan bo på et dobbeltværelse med eget bad til kun 809 kr., dvs. 405 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du er interesseret i hoteller med enkeltværelser, så kan du se listen her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange hoteller i Valencia – du kan danne dig et overblik her, så du kan finde lige præcis det hotel, der passer dig bedst.

  HOTELLER I VALENCIA

   

  Fly

  Jeg har fundet billetter til Spanien på momondo.dk. Du flyver f.eks. fra Billund til Alicante d. 29.08. – 31.08. til kun 697 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Du kan også flyve fra København, her ligger prisen på ca. 1.000 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Transport

  Når du lander i Alicante, så er der 2 måder at komme til Valencia – du kan enten leje en bil eller benytte dig af offentlig transport.

  Hvis du vil leje en bil, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi rentalcars.com – her kan du f.eks. leje en bil til 318 kr., dvs. 159 kr. pr. person ved en rejse for 2 – og selvfølgelig endnu billigere, hvis I er flere der deler bilen. Fra Valencia til Buñol er der lidt over 30 minutters kørsel. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Har du ikke mod på selv at køre, kan du vælge at tage en bus ved navn C-6 fra lufthavnen og ind til togstationen i Alicante (cirka 3,85 €). Herfra kan du hoppe på et tog til Valencia hvor du kan få en tur/retur billet til omkring 30€ (ca. 223 kr.) alt efter hvilken afgang du vælger. Bemærk dog, at det ikke er muligt at booke toget så tidligt, så det skal du vente med til du nærmer dig afgang. Du kan bestille billetterne her.

  Efter en hyggelig dag i Valencia, som forresten er en meget spændende by, tager du til rejsens egentlige formål, La Tomatina! Fra Valencias Sant Isidre-station kan du tage S-toget C6 til Buñol. Turen tager 45 minutter og koster 12 Euro for en tur/retur-billet (ca. 89 kr.). Du skal købe billetterne ved togstationen i Valencia. Toget kører hver 30. minut, men vær opmærksom på, at togene bliver fuldstændig fyldt op denne dag, så kom i god tid! Jeg vil anbefale at tage det første tog ca. kl. 06.35. Du kan se alle afgange her.

   

  Festival-pakke

  På grund af, at der har været alt for mange mennesker til festivalen årene før, har man besluttet at begrænse antallet af gæster. Og man skal købe festivals pakker gennem forskellige rejsearrangører. F.eks. kan du bestille en pakke med armbånd til festivalen, svømmebriller (du kan være sikker på, at du får brug for dem), 1 værdikupon til sangria eller øl, og adgang til FunZone ved festivalen til 27 Euro (200 kr.) og du kan bestille den her.

   

  Fly 697 kr.
  Lejebil 159 kr.
  Hotel 405 kr.
  Festivalpakke 200 kr.
  TOTAL (per person) 1.461 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til La Tomatina festival: 2 nætter i Valencia til kun 1.461 kr. inkl. fly, hotel, lejebil og festivalpakke

  1. Jannie Marti says:

   Kære rejsespejder

    

   jeg kigger tit dine super gode billige rejsetrip og min kæreste og jeg var en uge på Rhodos, Kolimbia Delfinia Hotel and Resort. Det var mere end fremragende. Så dejligt, 1. Klasses mad dejligt stort med drinks udvalget og så var der øl, vin og vand. Og hver aften stod der en startet hvis man ville. 

   Dejligt hotel, superduper for familie, dejlig pool også for  børn. Og barnlige sjæle så der var underholdning   Der var virkelig valuta for pengene.  10 skoret

   der kommerjeg gerne igen

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jannie,

    Hvor er det bare fedt at høre! Tusind tak fordi du tager dig tiden til at komme med feedback – det er jeg bare rigtig glad for at høre! 🙂