24 aug 2016

Korfu: 1 uge på et meget lækkert lejlighedshotel til kun 1.721 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_311629718

Korfu er blandt de mest frodige af de græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og feriestemning for alle pengene. Er man mere til det kulturelle, byder øen på en græsk/venetiansk arkitektur og historie, som vil imponere enhver. Snyd dig ikke for en tur til øens største by, Korfu By, hvor du kan nyde den hyggeligt stemning mens du spiser en græsk salat på den lokale restaurant. Vil du på eventyr, kan du leje en bil og tage på opdagelse i drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet det meget lækre lejlighedshotel Rising Sun Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har ”kun” 2 stjerner, men det er en af de gange, hvor jeg vil sige, at det har absolut ingen betydning, fordi hotellet er lækre og har bedre faciliteter end de fleste 3* hoteller på Korfu. Og det kan man også læse fra anmeldelser på TripAdvisor, som alle er meget positive.

Hotel Rising Sun byder på swimmingpool og poolbar omgivet af frodige planter samt boliger med egen balkon med panoramaudsigt over Det Ioniske Hav. Der er desuden gratis WiFi overalt på hotellet. I feriebyen Benitses, som ligger ca. 1 kilometer fra hotellet findes der mange butikker og lækre restauranter.

Hotellet byder på forskellige størelser lejligheder. Rejser du i en grupper af 3 eller 4 personer betaler du kun 723 kr. pr. person. Ved en rejse for to personer koster det 1.085 kr. pr. person. Det er et medlemstilbud fra Booking.com, dvs. at du skal have en brugerkonto (gratis) hos Booking.com.

Du kan læse mere om hotellet her

2016-08-24 16_58_15-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Der findes rigtig mange andre hoteller på Korfu – til endnu lavere priser. Vil du selv kigge lidt efter hoteller på Korfu, kan du få et overblik her

2016-08-24 17_05_58-CaptureHOTELLER PÅ KORFU

 

Fly

StarTour.dk kan du lige nu få billige fly til Korfu. Du findes to afgange fra enten København eller Billund til kun 998 kr.

2016-08-24 16_53_42-CaptureSE FLY-TILBUD HER

Rejsedatoer (Billund og København)

  • 26.08. – 02.09.
  • 02.09. – 09.09.

 

Hotel Konstantina

Hotel v/ 3 el 4. pers.

723 kr.

Fly

998 kr.

TOTAL (per person)

1.721 kr.

 

Hotel v/ 2 personer

1.085 kr.

Fly

998 kr.

TOTAL (per person)

2.083 kr.

 

 

Lejebil

Vil du leje en bil på Kos kan du kigge forbi Rentalcars.dk.

 

Transport til hotellet

Rising Sun Apartments

Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Tur/retur koster ca. 150 kr. pr. person. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *