• 27 jun 2016

  Korfu: 1 uge på et meget lækkert lejlighedshotel til kun 1.495 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_311629718

  Korfu er blandt de mest frodige af de græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og feriestemning for alle pengene. Er man mere til det kulturelle, byder øen på en græsk/venetiansk arkitektur og historie, som vil imponere enhver. Snyd dig ikke for en tur til øens største by, Korfu By, hvor du kan nyde den hyggeligt stemning mens du spiser en græsk salat på den lokale restaurant. Vil du på eventyr, kan du leje en bil og tage på opdagelse i drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du få det meget lækre lejlighedshotel Rising Sun Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 897 kr. pr. person ved en rejse for 4 (4 personer lejlighed). Hotellet har ”kun” 2 stjerner, men det er en af de gange, hvor jeg vil sige, at det har ingen betydning, fordi hotellet er lækre og har bedre faciliteter end de fleste 3* hoteller på Korfu. Og det kan man også læse fra anmeldelser på TripAdvisor, som alle er meget positive.

  Hotel Rising Sun byder på swimmingpool og poolbar omgivet af frodige planter samt boliger med egen balkon med panoramaudsigt over Det Ioniske Hav. Der er desuden gratis WiFi overalt på hotellet. I feriebyen Benitses, som ligger ca. 1 kilometer fra hotellet findes der mange butikker og lækre restauranter.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-27 06_59_00-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Hvis man kun er to personer, anbefaler jeg det meget lækre 3* hotel Konstantina (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). På trivago.dk kan du få en uges ophold til kun 1.292 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger i den populære ferieby Kavos, kun 100 m fra en af ​​de smukkeste sandstrande på øen. Hotel Konstantina byder på en swimmingpool med poolbar og gratis wifi. Tidligere gæster roser hotellets beliggenhed og nærheden til stranden og den gode service.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-27 07_15_25-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv kigge lidt efter hoteller på Korfu, kan du få et overblik her

  HOTELLER PÅ KORFU

   

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu få billige fly til Korfu. Du rejser fra København fra d. 1. til d. 8. juli til kun 598 kr. Men skynd dig, der er kun få pladser tilbage!

  2016-06-27 07_17_51-Capture

  ** OPDATERING ** Desværre er de billige flybilletter fra StarTour allerede udsolgt. Men jeg har fundet billetter fra Sunweb til kun lidt flere penge (se linket nedenfor)

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Rising Sun Apartments

  Hotel  (v/4 pers.)

  897 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.495 kr.

   

  Hotel Konstantina

  Hotel

  1.292 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.890 kr.

   

   

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Kos kan du kigge forbi Rentalcars.dk.

   

  Transport til hotellet

  Rising Sun Apartments

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Tur/retur koster ca. 150 kr. pr. person. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

  Hotel Konstantina

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Tur/retur koster ca. 200 kr. pr. person. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Korfu: 1 uge på et meget lækkert lejlighedshotel til kun 1.495 kr. inkl. fly

  1. Patrick Simonsen says:

   Hej Rejsespejder! 

   Laver i nogensinde rejser for 6 personer?
   Vi er en familie som meget gerne vil af sted, men vi er lidt flere end 2 🙂

    

  2. Line Bie says:

   Hej 🙂
   Hvor er det bare en god side! Vi følger fast med på FB, og håber på at vi med din hjælp finder vores første familie rejse 🙂

   Vi har ikke de store krav, dog skal der tages lidt hensyn vores datter på halvandet år (tænker på flyvturen ikke skal være så lang igen) – Vi ønsker afrejse weekenden uge 29 og hjemrejse weekenden uge 30.

   Er det bare at holde øje, og have en pakket kuffert klar, eller ved du allerede nu der kunne være noegt for os?

   Hilsen Simon og Line

    

  3. Jeppe s says:

   Hej.

   Super fint hjemmeside du/i har.

   jeg har virkelig brug for hjælp. det er første gang jeg nogensinde spekulere om hvad en rejse koster.. Min bedre halvdel vil virkelig gerne komme hjem fra og tage på ferie men iår har vi bare et anderledes budget..

   Vi er klar til at afrejse torsdag den 7/7 om aftenen. og skal senest være hjemme søndag den 17/7

    

   har du nogle ideer eller forslag? eneste krav er sol og en pool… pris ca . 1.500 pr person,

   tusind tak

  4. Thomas Bredsgaard says:

   Hejsa, 

   vi er en familie på 5, 

   2 voksne og tre børn på henholdsvis 2,4 og 6 år.. 

   Vi efterlyser noget all inclusiv med afrejse mandag . 4 juli i en uge. 

    

   Bh 

   thomas 

  5. Karina Olsen says:

   Der er ikke nogen de datoer du skriver ØV

  6. Heidi Kristensen says:

    

   hej er det samlet pris for en rejse? Eller skal man booke hotel for sig selv og flyver for sig selv? Og hvordan ser man hvornår man kan komme afsted? Jeg mangler en rejse til 2 voksne og 3 børn til uge 28. Fra ca den 10 juli og en uge frem. Mvh Heidi 

  7. Valentina Rene says:

   Hej…venlig …hjælp mig finde rejse for 4 voksne og 1 børn (7år) fra 16/07 på 2 uge!!!.stor tak!

  8. Gitte says:

   Hvornår er disse rejser fra? Synes ikke jeg kan finde en dato. Skal bruge en rejse for 2 voksne mellem d. 6/7 og 16/7? ☺️

  9. Ditte says:

   Hej, 

   Tak for en super side! Du hjælper virkelig mange til en fantastisk og billig ferie – tak!

   Regner du med at lægge rejser op til Korfu/Grækenland/syden, med afrejse midt juli? Jeg har selv prøvet at finde rejser, men har svært ved at vurdere, hvor billigt man ville kunne gøre det – og hvornår man skal slå til, når det sikkert er højsæson.

   Endnu engang mange tak!

   • Rejsespejder says:

    Hej Ditte,
    det er lidt svært at sige, men jeg forventer at der også kommer lignende tilbud (lidt dyrere) senere hen i juli. Jeg holder selvfølgelig øje og skriver så snart jeg finder noget. Men generelt vil jeg sige at der er penge at spare, hvis man venter til ca. 5-2 dage før afrejsedatoen.