• 21 feb 2019

  Kanonbillige fly til USA: tur/retur til New York fra kun 986 kr.!

  Billetpriserne på fly til New York har siden januar mildt sagt været ekstremt billige. Men det, som jeg har fundet i dag, er virkelig vanvittigt! Du kan nemlig booke tur/retur-billetter til en af verdens fedeste storbyer på den anden side af Atlanten til under 1.000 kr.! Det vil sige, at det faktisk lige nu er dyrere at flyve mellem Aalborg og København end mellem København og New York. Og det er ikke kun prisen, der er imponerende – det samme er antallet af billige billetter. Du kan nemlig vælge og vrage mellem en masse forskellige afgange til langt under 2.000 kr.!

   

  **OPDATERING 22.02.** De allerbilligste billetter ser ud til at være udsolgt nu – men der er fortsat rigtig mange superbillige afgange.

  Superbillige fly til New York
  marts - juni
  fra986 kr.
  København (og Billund og Aalborg)
  New York
  Billige fly til New York
  2 forskellige muligheder
  Med layover i Toronto
  Med 1 kort mellemlanding hver vej

  Billige fly til New York

  Som du kan se ovenfor, har du overordnet set to forskellige muligheder, når du skal finde flybilletter til din næste New York-rejse.

   

  Den øverste afgang (26.03. – 02.04.) til kun 986 kr. indeholder en lang layover i Toronto på udrejsen. Du får altså ekstremt billige tur/retur-fly og muligheden for et kort visit i den canadiske storby Toronto, men billetterne kræver også en “ekstra” overnatning. Disse billetter finder du især i marts og starten af april.

   

  Den nederste afgang (14.03. – 19.03.) til 1.236 kr. repræsenterer et lækkert kompromis mellem pris og flytider. Disse billetter er et par hundrede kroner dyrere, men du kan til gengæld nøjes med en enkelt kort mellemlanding på ca. 1,5 time hver vej.

   

  Fælles for begge afgange er, at priserne er meget, meget lave. Hvor du i sidste ende synes, at du får mest værdi for pengene, er helt op til dig selv. Men uanset hvilken afgang du vælger, får du altså et par kanonbillige flybilletter! Som det er tilfældet med næsten alle fly til USA, indeholder disse billetter som udgangspunkt kun håndbagage.

   

  Du bør også være opmærksom på, at du faktisk kan vælge imellem rigtig mange forskellige afgange med forskellige flytider – så kig endelig søgeresultaterne på travelmarket igennem og find de billetter, du synes bedst om.

   

  Begge eksempler ovenfor er i øvrigt fra København, og du finder uden tvivl de billigste afgange fra hovedstaden. Det er dog også muligt at finde billige fly fra Billund (fra ca. 1.600 kr. hos KLM) og Aalborg (fra ca. 2.000 kr.). Men så længe at København-priserne befinder sig på dette superlave niveau, vil hovedstaden nok være den billigste løsning for de fleste.

   

  Eksempler på billige afgange

  • 14.03. – 18.03./19.03.
  • 19.03. – 27.03.
  • 20.03. – 24.03.
  • 22.03. – 28.03.
  • 26.03. – 02.04.
  • 27.03. – 04.04.
  • 02.04. – 07.04.
  • 03.04. – 08.04.
  • 03.05. – 08.05.
  • 06.05. – 13.05.
  • 15.05. – 21.05.
  • 29.05. – 03.06.
  • 05.06. – 11.06.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller i New York

  Hoteller er som udgangspunkt ret dyre i New York (men nu har du jo også sparet masser af penge på flybilletterne!). Især hoteller med adresse på Manhattan kan være et dyrt bekendtskab. Hvis du leder efter value-for-money, kan det nok bedre betale sig at kigge efter hoteller i Queens eller Brooklyn. I sidste ende er det dog et spørgsmål om smag og behag.

  Hoteller i New York

   

  Hvis du gerne vil læse lidt mere om New York som rejsedestination, så kig endelig forbi min guide om storbyferie i New York. Her kan du også læse om transport til og fra lufthavnene.

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her