• 10 aug 2018

  Find roen på græske Kalymnos: 1 uge på et flot 3* hotel til kun 1.313 kr. inkl. fly

  Drømmer du om en af Grækenlands skønne solskinsøer, men orker du ikke alle de turistede steder som Kreta, Rhodos og Kos? Så er Kalymnos et supergodt bud! Denne lidt oversete nabo-ø til Kos kan du ikke flyve til fra Danmark. Til gengæld kan du finde billige fly til Kos og så sejle videre til Kalymnos. På denne måde kan du tilføje en ny, græsk ø til listen og slippe for de mest turistede steder. Så gør dig klar til en afslappet ferie i smukke omgivelser på Kalymnos!

  Afslappet ferie på smukke Kalymnos
  august - september
  1.313 kr.
  Billund og København
  Kalymnos
  Hotel på Kalymnos
  f.eks. det anmelderroste H Hotel Ambiance
  914 kr.
  Billige fly til Kos
  inkl. 5 kg håndbagage
  399 kr.
  Hotel
  914 kr.
  Fly
  399 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.313 kr.

  Hotel på Kalymnos

  Jeg har på trivago.dk fundet et hotel, der passer helt perfekt til en ø-ferie med fokus på afslapning – det 3* H Hotel Ambiance (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 30 meter fra stranden og tilbyder superhyggelige værelser med balkon og aircondition. Hotel Ambiance har desuden en lille bar/cafe, hvor du kan nyde den skønneste udsigt over havet (og selvfølgelig også forfriskende drinks og lette anretninger).

   

  Tidligere gæster roser i stor stil hotellet for renlighed, beliggenhed og den fantastiske udsigt.

   

  Prisen for en hel uge på H Hotel Ambiance er 1.827 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 914 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kalymnos, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Kos

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde billige flybilletter til Kos. Der er tilmed billige afgange fra både Billund og København. Jeg har f.eks. fundet billetter fra Billund den 16.08. – 23.08. til kun 399 kr. hos Spies. Billetterne er som udgangspunkt inklusive 6 kg håndbagage. Vil du gerne have 14 kg indchecket bagage med, koster det 250 kr. oveni.

   

  Du kan finde billetter til mellem 399 og 999 kr. på forskellige datoer i august. Der er også afgange i september, men de er i skrivendes stund en del dyrere. Hvis du gerne vil rejse i september, vil mit råd derfor være at vente og holde øje med, hvordan priserne udvikler sig. Mit bud er nemlig, at de vil falde i pris.

   

  Hvis du vil have det fulde overblik over de billige afgange, skal du blot klikke på fly-linket ovenfor. Hotelpriserne kan i øvrigt variere en del afhængig af rejsedatoerne.

   

   

  Transport til Kalymnos

  Du ankommer som sagt til Kos Lufthavn. Herfra skal du først med en bus til byen Mastichari. Busstoppestedet ligger ca. 50 m fra terminalbygningen, og billetter kan købes hos chaufføren for 3,20 euro (ca. 24 kr.). Der er mange daglige afgange, og du kan finde ruteplanen her.

   

  Fra Mastichari kan du så sejle til Kalymnos. Igen er der flere daglige afgange. Der er endda to forskellige redderier, som opererer på ruten mellem Kos og Kalymnos. Du kan finde ruteplanerne her og her. Priserne ligger omkring 7,5 euro (ca. 56 kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel