• 10 okt 2019

  Juletur til Bruxelles: 3 dage på et centralt 4* hotel fra kun 866 kr. inkl. fly

  Julen nærmer sig med hastige skridt – og så er det da meget rart at få planlagt sin årlige juletur, så hvad siger du til en juletur til Bruxelles? Bruxelles er en skøn by, der helt sikkert kan gøre dig glad, hvad end du elsker gastronomi, shopping, sightseeing eller julemarkeder! Belgien er kendt for sin øl og chokolade, og her skuffer hovedstaden ikke – i byens gader finder du små skønne chokoladebutikker og hyggelige værtshuse, der nok skal få dig til at gå derfra med et smil på læben. Bruxelles’ gader og butikkernes vinduespartier er pyntet smukt op til jul og hele byen emmer af god stemning – så hiv et par dage ud af kalenderen og julehyg dig i Bruxelles med julemarkeder, shopping og fantastiske madoplevelser.

  Jul i Bruxelles
  november og december
  fra866 kr.
  København
  Bruxelles
  Billige fly til Bruxelles
  224 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Bruxelles
  f.eks. 4* Marivaux Hotel
  642 kr.
  Hotel
  642 kr.
  Fly
  224 kr.
  Total (pr.person)
  866 kr.

  Billige julefly til Bruxelles

  For at komme til Bruxelles, har du brug for nogle billige julefly, og dem kan du faktisk finde en del af fra København i den periode, hvor julemarkedet i Bruxelles holder åbent (23.11. – 05.01). Priserne på billetterne ligger i skrivende stund mellem ca. 200 – 270 kr. fra november til januar.

   

  I eksemplet har jeg fundet en billig afgang, hvor du flyver med Ryanair fra København fra lørdag den 7. december til mandag den 9. december til kun 224 kr. Med denne tur får du 3 dage i Bruxelles. Du kan også finde billige weekendafgange, men flytiderne er så skæve, at du nærmest kun får 1 dag i Bruxelles. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund – her ligger priserne fra 600-800 kr. inkl. håndbagage. Vær opmærksom på, at hvis du flyver fra Billund, lander du i Bruxelles Lufthavn (fra København lander du i Charleroi Lufthavn).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.12. – 09.12. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (afgange alle dage undtagen tirsdag og onsdag)

  • 29.11. – 01.12. – WE
  • 30.11. – 02.12.
  • 05.12. – 07.12.
  • 06.12. – 08.12. – WE
  • 12.12. – 14.12.
  • 13.12. – 15.12. – WE
  • 14.12. – 16.12.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 28.11. – 30.11.
  • 05.12. – 07.12.
  • 06.12. – 08.12. – WE
  • 07.12. – 09.12.
  • 12.12. – 14.12.
  • 13.12. – 15.12. – WE
  • 14.12. – 16.12.
  • 03.01. – 05.01. – WE


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Bruxelles

  I Bruxelles kan du finde et væld af hoteller – alt fra budget til luksus. Til din juletur i Bruxelles har jeg fundet det lækre 4* Marivaux Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  På hotellet kan du se frem til at bo på et værelse, der af tidligere besøgende er blevet rost rigtig meget. Derudover er der på hotellet et fitnesscenter, døgnåbent reception og wi-fi. Hotellet har en skøn central placering midt i Bruxelles med kun 12 minutters gang til Grand-Place, 5 minutter til butiksgaden Rue Neuve og offentlig transport tæt på. Med andre ord, så får du en perfekt beliggenhed, hvor du er tæt på det hele!

   

  Af tidligere besøgende bliver hotellet særligt rost for beliggenheden, det venlige personale, værelserne og hygiejnen.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 7. december til mandag den 9. december til 1.286 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 642 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 620 – 650 kr. pr. nat i november, december og januar.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

   

   

  Julemarked i Bruxelles

  Og nu kommer vi til det vigtigste af det hele – nemlig det skønne julemarked! I midten af byen finder du nemlig Sainte Catherine kirken, hvor byens store julemarked bliver afholdt – også kaldt Winter Wonders – Plaisirs d’Hiver. Julemarkedet holder som sagt åbent fra d. 29.11. – 05.01. Selve området er så hyggeligt, og den har i den grad fået gas med diverse julepynt og lyskæder – der er virkelig pyntet fint op. Udover julepynt, kan du også opleve cirka 200 boder, lysshow, se markedet oppe fra pariserhjulet eller give den gas på skøjtebanen. De perfekte rammer for at komme i julestemning!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du f.eks. tage en shuttlebus (Brussels City Shuttle) direkte til Bruxelles – turen koster ca. 140 kr. Fra Bruxelles station kan du fra ”Gare Du Midi” tage sporvognen (linje 3,4 eller 32) til ”Rogier”, hvorfra du har omkring 400 meter til hotellet.

   

   

  Oplevelser i Bruxelles

  Er julemarkedet ikke din top te, har du også andre muligheder i Bruxelles. Klikker du på linket nedenfor, vil du få et godt overblik over disse muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Juletur til Bruxelles: 3 dage på et centralt 4* hotel fra kun 866 kr. inkl. fly

  1. Inge Nielsen says:

   jeg vil høre lidt om omkring den rejse til Bruxelles jule turen da jeg overvejer at opleve den sammen med min kæreste jeg har ikke helt styr på hvor jeg booger rejsen henne og de 866 kr er det med både fly og hotel i de 3 dag.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inge 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Prisen er det beløb, som i hver især skal betale for flybilletter og hotel i 3 dage (altså 2 nætter). Vær dog opmærksom på, at priserne ændrer sig løbende. I skrivende stund kan jeg se, at flybilletterne faktisk er faldet lidt i pris, men hotellet er blevet lidt dyrere. 🙂

    Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

  se fly se hotel