Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.156 kr.
Bruxelles_jul_slider
Weekendophold

Julerejse til Bruxelles: 3 nætter på 3* hotel i hjertet af Bruxelles fra kun 1.156 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Julerejse til Bruxelles: 3 nætter på 3* hotel i hjertet af Bruxelles fra kun 1.156 kr. p.p. inkl. fly

Julen nærmer sig med hastige skridt! Der går ikke længe før, handelsgader og butiksfacader begynder at blive pyntet op til jul – så det kunne da være meget rart at få planlagt sin årlige juletur! Hvad siger du f.eks. til en julerejse til Bruxelles? Den belgiske hovedstad er en vidunderlig by, der helt sikkert kan gøre dig glad, uanset om du elsker gastronomi, shopping, arkitektur eller julemarkeder! Belgien er kendt for sin øl og chokolade, og her skuffer hovedstaden ikke – i byens gader finder du små skønne chokoladebutikker og hyggelige værtshuse, der nok skal få dig til at gå derfra med et smil på læben. Bruxelles’ gader og butikkernes vinduespartier er pyntet smukt op til jul og hele byen emmer af god stemning – så hiv et par dage ud af kalenderen og nyd julehyggen i Bruxelles med julemarkeder, shopping og fantastiske madoplevelser! 🇧🇪🎄

Jul i Bruxelles

november og december

fra

1.156 kr.

Billund ✈ Bruxelles

Fly til Bruxelles

145 kr.

Hotel i Bruxelles

1.011 kr.

Hotel

1.011 kr.

Fly

145 kr.

Total (pr. person):

1.156 kr.

Julerejse til Bruxelles – fly

Før du kan opleve julestemningen i Bruxelles, får du brug for nogle fly i juleperioden. Og heldigvis er det virkeligt billigt at flyve fra Danmark til Bruxelles fra især Billund.

Fra Billund er det Ryanair, som tilbyder Ryanair de billigste flybilletter. Der er direkte afgange hver onsdag og søndag i både november og december, og priserne ligger næsten altid et sted mellem 150 og 400 kr. for tur/retur-billetter.

Fra København har du desværre ikke mulighed for at flyve med lavprisflyselskaber. Derfor er det noget dyrere at flyve fra København, da det kun er dyre flyselskaber som SAS og Air Brussels Airlines, der flyver direkte. Prisniveauet starter derfor ofte fra 1.400+ kr. i juleperioden. Så hvis du gerne vil spare lidt på pengepungen, kan det godt svare sig at enten køre eller tage toget til Billund.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg f.eks. lavet et rejseeksempel fra Billund fra søndag den 11. december til onsdag den 14. december. På disse datoer koster flybilletter kun 145 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

OBS: Byens julemarked løber fra fredag den 25. november til søndag den 1. januar

  • Alle onsdage og søndage i november og december

Julerejse til Bruxelles – hotel

Der er mange muligheder ift. hoteller i Bruxelles. Denne gang faldt jeg over det trestjernede easyHotel Brussels City Centre (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hvis du kender easy-kæden, så ved du, at du her får et lavprishotel. Men det kan også sagtens gå an, hvis hotellet ellers får gode anmeldelser og ligger centralt. Og det gør easyHotel Brussels City Centre.

Hotellet har en misundelsesværdig central beliggenhed i den belgiske hovedstad. Faktisk ligger det små 350 meter fra en af Belgiens allermest populære shoppinggader, Rue Nueve. Elsker du shopping, vil du helt sikkert elske Rue Nueve! Herudover har du kun 600 meters gåtur til den fabelagtige Grand Place.

Værelserne er også rigtig fine og indrettet i lyse farver med blandt andet aircondition, wi-fi og fladskærms-tv. Og selvom der ikke er alverdens kvadratmeter at rutte med, har du alt, hvad du har brug for til en forlænget weekendtur i Bruxelles.

Et topersoners ophold fra søndag den 11. december til onsdag den 14. december koster i alt 2.021 kr. Det svarer således til kun 1.011 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

Julerejse til Bruxelles Julerejse til Bruxelles

Julemarked i Bruxelles

Og nu kommer vi til det vigtigste af det hele – nemlig det skønne julemarked!

Det årlige julemarked i Bruxelles afholdes som regel i området mellem Grand Place, Rue de la Bourse, Place Sainte-Catherine og Marché aux Poissons. Så disse steder skal du i hvert fald forbi, mens du er der.

Udover en masse hyggelig julepynt kan du også opleve cirka 200 boder, lyd- og lysshow på Grand-Place, se markedet oppe fra et pariserhjul eller give den gas på den opstillede skøjtebane. Kort sagt de perfekte rammer for at komme i julestemning!

Julemarkedet – også kaldet Winter Wonders (Plaisirs d’Hiver på fransk) – løber som sagt af stablen fra fredag den 26. november til søndag den 2. januar.

Du kan læse mere om julemarkedet i Bruxelles og se flere billeder på www.plaisirsdhiver.be/en.

Julerejse til Bruxelles Julerejse til Bruxelles Julerejse til Bruxelles

Julerejse til Bruxelles – transport

Fra lufthavnen (Charleroi) kan du f.eks. tage en shuttlebus til Bruxelles. Bussernes ruteplan er tilrettelagt efter flyenes ankomsttider, og billetter kan bookes på www.flibco.com/en.

Oplevelser i Bruxelles

Er julemarkedet ikke din top te, har du også andre muligheder i Bruxelles. Klikker du på linket nedenfor, vil du få et godt overblik over disse muligheder.

Ture og aktiviteter

Corona og Belgien

Der er ingen rejserestriktioner ved indrejse i Belgien.

Som altid vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Bruxelles: 3 nætter på 3* hotel i hjertet af Bruxelles fra kun 1.156 kr. p.p. inkl. flyJulerejse til Bruxelles: 3 nætter på 3* hotel i hjertet af Bruxelles fra kun 1.156 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud