Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Få afgange ⏳ fra 4.977 kr.
Le-Morne-Brabant-Mauritius-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Julerejse til Mauritius: 12 dage med hotel og fly fra kun 4.977 kr. p.p.

Pakkerejser |

Julerejse til Mauritius: 12 dage med hotel og fly fra kun 4.977 kr. p.p.

Julerejse til MAURITIUS for under 5.000 kr. pr. person! Jo, den god nok. Selvom det kan være svært at tro, har jeg i dag fundet et par urimeligt billige flybilletter til Mauritius henover jul. Smid så et budgetvenligt hotel oveni, og du har pludseligt en megabillig rejse til et af de lækreste rejsemål i hele Det Indiske Ocean! Der kun meget få billige flybilletter til Mauritius henover jul, så det gælder om at slå til hurtigt, hvis du vil fejre jul i på Mauritius’ tropiske sandstrande! 🏝🎄

**OPDATERING 15.11.** Rejsen kan stadig bookes, men prisen er desværre steget.

Julerejse til Mauritius

13.12. – 25.12.

4.977 kr.

København og Billund ✈ Mauritius

Fly til Mauritius

Fra Billund

Hotel

1.546 kr.

Fly

3.431 kr.

Total (pr. person):

4.977 kr.

Julerejse til Mauritius – fly

Dyr destination plus dyre rejsedatoer plejer at være lig med voldsomt dyre flybilletter. Og på langt de fleste datoer henover jul er det skam også tilfældet for Mauritius.

Men efter at have kigget nærmere på udvalget af afgange hos Lufthansa har jeg fundet enkelte flybilletter til Mauritius henover jul fra under 3.500 kr. Det er virkelig et scoop!

Fra 13. december til 25. december kan du fra både Billund og København finde returbilletter til Mauritius fra ca. 3.400 kr.!

Som du kan se i flyboksen ovenfor, har du kun to meget korte mellemlandinger hver vej.

Fordi du flyver med Lufthansa, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Hvis du vil have ekstra kilo med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe indtjekket bagage på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

Juleresje til Mauritius – hotel

At bo på hotel henover jul er – ligesom at flyve henover jul – sædvanligvis ret dyrt. Men man kan godt finde hoteller på Mauritius til gode priser.

Denne gang er jeg gået med et hotel i den meget budgetvenlige afdeling. Du kan også sagtens finde bedre hoteller (til flere penge). Men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at se, hvor billig en julerejse man egentligt kunne lave. Og selvom der er tale om et budgethotel, får det rigtig fine anmeldelser og er udstyret med alle de basale faciliteter.

Helt konkret har jeg fundet et billigt tilbud på det trestjernede Residence Padma (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og 8,4 ud af 10 på booking.com). Hotellet ligger i Flic-en-Flac, og du har kun ca. 750 meter ned til byens strand. Den skal du nok blive glad for!

Værelserne er ganske simple, men har både aircondition, wi-fi og eget badeværelse. Og vælger du et deluxe-værelse, får du også fornøjelsen af en jacuzzi på badeværelset. Som prikken over i’et har Residence Padma også et lille udendørs poolområde.

Alt i alt får du altså et budgetvenligt hotel med alle de fornødne faciliteter.

Prisen er nok alligevel det allermest attraktive ved hotellet. Den er nemlig skarp! Fra onsdag den 14. december til søndag den 25. december koster et topersoners værelse i alt 3.092 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 1.546 kr. pr. person ved en rejse for to.

Vil du gerne selv finde et hotel på Mauritius, skal du som sagt også være velkommen til det.

Julerejse til Mauritius

Julerejse til Mauritius

Julerejse til Mauritius

Julerejse til Mauritius – billeder

Julerejse til Mauritius

Julerejse til Mauritius

Julerejse til Mauritius

Oplevelser på Mauritius

Hvis du gerne vil ud og tage del i aktiviteter eller se nogen seværdigheder under dit ophold på Mauritius, anbefaler jeg at tage et kig på GetYourGuide’s hjemmeside. Den finder du lige her nedenfor.

Pas, visum og corona

Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Ift. corona ophævede Mauritius alle Covid-19-relaterede indrejseregler fra den 1. juli 2022.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på mauritiusnow.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Mauritius: 12 dage med hotel og fly fra kun 4.977 kr. p.p.Julerejse til Mauritius: 12 dage med hotel og fly fra kun 4.977 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud