• 29 jul 2016

  Japan: tur/retur til Tokyo til kun 2.776 kr. inkl. bagage – f.eks. 7 dage med hotel og fly til kun 3.832 kr.

  rsz_shutterstock_284673842

  Er du til storbyferie og har du allerede set samtlige af Europas metropoler fra ende til anden? Så kan du idag få lidt inspiration til, hvordan du kan krydse en af Asiens mest moderne storbyer af listen , nemlig Tokyo. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse hertil vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

  Idag har jeg fundet noget super billige fly til Japans hovedstad!

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Tokyo. Du flyver med et af verdens bedste flyselskaber Cathay Pacific (inkl. 20 kg bagage). Fra København findes der billetter til kun 2.776 kr. Der findes billetter til denne pris fra november 2016 indtil maj 2017, altid med afrejse/retur på en tirsdag.

  2016-07-29 17_25_17-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

   

  Hotel

  Tokyo har nogle af verdens højeste kvadratmeterpriser og dette afspejler sig også i hotelpriserne. Så selv de mindste værelser, som vi europæere ellers kender fra budget-hoteller er ret dyre, især i Tokyos indre by. Japanerne har derfor været nødt til at være lidt kreative, for at kunne tilbyde overnatning til overkommelige priser. Resultatet er såkaldte "kapselhoteller". Her får du som navnet antyder, en kapsel at overnatte i. Kapselhoteller forbindes med Japan, lige som sushi gør, og er absolut noget der skal opleves!

   trivago.dk har jeg fundet det meget godt anmeldte kapselhotel "Tokyo Kiba" (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.056 kr. pr. person, ved en rejse for 2, i 6 nætter. Hotellet ligger i bydelen Koto, kun 3 minutters gang fra Kiba metrostation. Desuden findes der en sauna og gratis wifi på hotellet. Sammen med de billige fly kan du så få en storbyferie i Tokyo til kun 3.832 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Læs mere om hotellet her.

  2016-07-29 17_23_32-CaptureSE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

  Vil du rejse alene, kan du få samme tilbud til 1.213 kr. for en seng.

   

  Du kan herunder selv gå på opdagelse i det forskellige hoteller som findes i Tokyo.

  HOTELLER TOKYO

   

  Pas og visum

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *