• 23 jan 2017

  Italien: Pisa og Cinque Terre i 4 dage med alle hoteller og fly til kun 1.061 kr.

  Italien har mange fantastiske byer, men du skal passe på du ikke glemmer nogle af de skjulte perler som gemmer sig i landet. To absolutte highlights – Pisa og Cinque Terre. Alle kender Det Skæve Tårn i Pisa, og det er ikke uden grund. Den unikke seværdighed er bestemt turen værd!. Desuden er Pisa kendt for sin smukke arkitektur og sin vidtgående historie. Lidt over en times kørsel fra Pisa ligger et andet highlight – Cinque Terre, som er et af verdens smukkeste kystområder med sine romantiske og billedskønne havnebyer.

  Som altid med rundrejser er det kun et eksempel og man kan opbygge rejsen helt efter sine egne behov.

   

  Cinque Terre

  Efter du er landet i Pisa kan du nemt og hurtigt enten tage toget eller leje en bil og køre til Riomaggiore. Denne farverige by, som klatrer langs bjergvæggene med udsigt over havet er den mest typiske og uspolerede af de fem byer, som danner distriktet Cinque Terre.. Det tager ca. 1,5 time i bil og 2 timer med tog. Jeg har f.eks. fundet det charmerende hotel Sottocoperta (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger midt i byen og kun 100 meter fra vandet. Du kan bo på et dobbeltværelse i 2 nætter for kun 1.041 kr. hvilket bliver til 520 kr. pr. person. Du kan desværre ikke få et enkeltværelse på dette hotel, men der er mulighed for dette andre steder i byen.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Pisa

  Efter et dejligt ophold ved det smukke kystområde tager du tilbage Pisa og nå at opleve den hyggelige by. Byen er berømt for det legendariske skæve tårn, der er en af Europas mest ikoniske bygninger, men Pisa byder på meget mere end det. Spændende museer, arkitektur og lækre restauranter kan du finde overalt i byen. Der findes mange forskellige hoteller i Pisa – jeg har f.eks. fundet det dejlige Hotel Moderno (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger godt placeret i byens centrum og kun 20 minutters gang til Det Skæve Tårn.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  På momondo.dk kan du lige nu finde billige billetter til Pisa med afgang fra Billund. Jeg har f.eks. fundet flybilletter til kun 409 kr. tur/retur fra d. 26.03. – 29.03. De billigste billetter er fra marts til april og herefter stiger prisenerne lidt. Det er ikke muligt at flyve før slut-marts, da sæsonen først åbner der. Priserne fra København svinger ret meget, men prisniveauet er mellem 800 – 1.200 kr. tur/retur til Pisa. Du kan flyve direkte med Norwegian. Kig forbi Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik over de datoer, som passer dig bedst.

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Eksempler på rejsedatoer

  • 26.03. – 29.03.
  • 02.04. – 05.04.
  • 23.04. – 26.04.
  • 30.04. – 03.05.
  • 21.05. – 24.05.
  • 11.05. – 14.05.
  • 20.06. – 27.06.
  • og andre

   

  Hotel i Riomaggiore

  520 kr.

  Hotel i Pisa

  132 kr.

  Fly

  409 kr.

  TOTAL (per person)

  1.061 kr.

   

  Fra: Billund

  Rejsedatoer: marts – juni

  Rejselængde: 4 dage

  Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage)

  Til: Pisa/Cinque Terre

   

  Transport til/fra Cinque Terre

  Der kører tog mellem Pisa og de fem byer i Cinque Terre. Turen koster 10,40 Euro (77 kr.). Du kan bestille billetterne direkte fra det italienske togselskab Trenitalia her.

   

  Lejebil

  Rentalcars.com kan du få meget billige lejebiler med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring om den evt. dækker den udgift).

   

  LEJEBIL

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *