• 17 feb 2020

  Forlænget weekend i Istanbul: 3 nætter på et centralt og anmelderrost 4* hotel fra kun 1.424 kr. inkl. fly og morgenmad

  I kraft af sin placering mellem Asien og Europa er Istanbul ikke bare en almindelig storby, men en fascinerende sammenblanding af øst og vest. Istanbul er proppet med historiske, kulturelle og religiøse seværdigheder – f.eks. Hagia Sophia, Den Blå Moske og Taksim Pladsen. Herudover er storbyen ved Bosporusstrædet det perfekte sted til at gå på opdagelse i det fantastisk lækre tyrkiske køkken. Et ekstra plus ved Istanbul er, at du i foråret kan se frem til lune temperaturer mellem 15 og 19 grader. Dét (synes jeg i hvert fald) lyder utrolig tiltrækkende!

  Storby-getaway til Istanbul
  februar - oktober
  fra1.424 kr.
  København
  Istanbul
  Hotel i Istanbul
  f.eks. det centrale 4* Aybar Hotel
  527 kr.
  Billige fly til Istanbul
  inkl. håndbagage
  897 kr.
  Hotel
  527 kr.
  Fly
  897 kr.
  Total (pr.person)
  1.424 kr.

  Fly til Istanbul

  Jeg har i dag fundet billige fly til Istanbul hos lavprisflyselskabet Pegasus. Du kan flyve fra København året rundt, men de billigste billetter finder du i skrivende stund fra marts til maj. Her ligger priserne mellem ca. 850 og 1.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 16. maj til tirsdag den 19. maj til kun 897 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Billund eller Aalborg. Du kan godt flyve direkte fra Billund med Turkish Airlines, men så skal du betale langt over 1.000 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.05. – 19.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne). Du kan som sagt finde fly det meste af året, så er du velkommen til selv at lege med datoerne. Der skal helt sikkert nok dukke nogle flyafgange op, som passer til lige præcis din rejse.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.02. – 29.02.
  • 12.03. – 15.03. – WE
  • 21.03. – 24.03. – WE
  • 01.04. – 04.04.
  • 18.04. – 21.04. – WE
  • 23.04. – 26.04. – WE
  • 08.05. – 11.05. – WE
  • 23.05. – 26.05. – WE
  • 01.06. – 04.06.
  • 04.06. – 07.06. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Istanbul

  Storbyer er som regel lig med mange hoteller. Også i Istanbul. Så du har virkelig et bredt udvalg at vælge imellem. Jeg har fundet et supercentralt og virkelig anmelderrost 4* hotel ved navn Aybar Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i hjertet af Istanbul, og du er derfor i gå-afstand til de fleste seværdigheder i storbyen såsom Den Blå Moske, Hagia Sophie og Den Store Basar. Rundt om hjørnet kan du også finde forskellige hyggelige restauranter og barer.

   

  Hotellets værelser er superflotte og moderne – og du får både aircondition, gratis wi-fi og eget badeværelse. Derudover kan du se frem til en dejlig morgenbuffet hver morgen, som er blevet rost til skyerne af tidligere gæster for det fine udvalg.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters weekendophold fra lørdag den 16. maj til tirsdag den 19. maj til 1.053 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 527 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt mellem 300 – 450 kr. pr. nar i de fleste måneder. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Istanbul, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du flyver med Pegasus Air, lander du i Sabiha Gokcen Lufthavn på byens asiatiske side. Herfra kan du tage Havabus direkte ind til byen. Turen tager mellem 60 og 90 minutter og koster 12 tyrkiske lira (ca. 18 kr.). Lidt hurtigere går det med en taxa. Her koster turen 130 tyrkiske lira (ca. 200 kr.).

   

   

  Billeder fra Istanbul

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forlænget weekend i Istanbul: 3 nætter på et centralt og anmelderrost 4* hotel fra kun 1.424 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Torben says:

   Hej rejsespejder

   Hvordan kan det være at i reklamer for et flyselskab (pegasus) som har en forfærdelig anmeldelser/rating hos trustpilot? – der er en grund til at deres billetter er langt billigere end alle andres.

   https://dk.trustpilot.com/review/www.flypgs.com

   Jeg synes jeres side er skide god, men filtrer bare en smule engang i mellem og vær lidt kritiske ift. til hotel og flyselskab. Det vil skabe en ekstra dimension til jeres i forvejen gode website.

   T

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Torben 🙂

    Mange tak for din kommentar! 🙂

    Jeg forsøger at være så kritisk som muligt, når det kommer til fly og hotel – og jeg går meget op i at læse, hvilke anmeldelser både fly og hotel får. Men det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt 😉

  se fly se hotel