Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.920 kr.
Banner-Istanbul-1080x1080
Storbyferie

Rejse til Istanbul

Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel inkl. fly og morgenmad

Storbyferie |

Rejse til Istanbul

I kraft af sin placering mellem Asien og Europa er Istanbul ikke bare en almindelig storby, men en fascinerende sammenblanding af øst og vest. På en rejse til Istanbul er det et must at opleve nogle af de mange historiske, kulturelle og religiøse seværdigheder – f.eks. Hagia Sophia, Den Blå Moske og Taksim Pladsen. Herudover er den tyrkiske storby ved Bosporusstrædet det perfekte sted til at gå på opdagelse i det fantastisk lækre tyrkiske køkken. I øvrigt er det cirka tre gange billigere at leve i Tyrkiet i forhold til Danmark – så ingen undskyldninger der! ☀️ ️

Storbyferie i Istanbul

juni – august

fra

1.920 kr.

✈️ Fra København

Oplev Istanbuls mange fantastiske seværdigheder

💸 Billig rejsedestination

Hotel i Istanbul

758 kr.

Billige fly til Istanbul

1.162 kr.

Hotel

758 kr.

Fly

1.162 kr.

Total (pr. person):

1.920 kr.

Rejse til Istanbul – hotel

Storbyer er som regel lig med mange hoteller. Også Istanbul. Så du har virkelig et bredt udvalg at vælge imellem.

Jeg har denne gang fundet et firstjernet hotel ved navn Grand Marcello Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Det charmerende hotel ligger midt i centrum, i det historiske Laleli-kvarter, kun 350 meter fra Laleli-sporvognstation, der tager dig til bl.a. Den Blå Moské eller Topkapi Paladset på blot 2 stop. Så beliggenheden er altså helt ideel!

Hotellet har en dejlig restaurant med havudsigt, hvor du kan vælte dig i lokale, tyrkiske specialiteter, så vidt samvittigheden tillader det.

Her serveres også morgenmad alle dage (medmindre man benytter sig af muligheden for at få den serveret på værelset selvfølgelig 😉).

Værelserne er elegant indrettede i moderne stil med et klassisk tyrkisk twist. Her er der faciliteter som fladskærms-tv, minibar, aircondition, kaffemaskine og gratis wi-fi.

Jeg har i dette eksempel fundet et topersoners ophold fra fredag den 30. august til mandag den 2. september. Opholdet koster i alt 1.515 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 758 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel til din rejse til Istanbul, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Du kan overnatte på Enderun Hotel Istanbul på din rejse til Istanbul

Du kan overnatte på Enderun Hotel Istanbul på din rejse til Istanbul

Du kan overnatte på Enderun Hotel Istanbul på din rejse til Istanbul

Rejse til Istanbul – fly

Du kan finde flybilletter fra København til Istanbul året rundt.

Fra København kan du flyve alle ugens dage. Flere forskellige flyselskaber som SAS, Turkish Airline, AJet og Pegasus flyver på strækningen. De billigste afgange koster ofte et sted mellem ca. 1.000 – 1.400 kr. tur/retur.

I eksemplet ovenover har jeg taget udgangspunkt i en afgang fra fredag den 30. august til mandag den 2. september. På disse datoer koster returbilletter kun 1.162 kr.

Hos AJet er en stor håndbagagetaske inkluderet i prisen.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • 05.06. – 08.06.
  • 07.06. – 10.06.
  • 08.06. – 11.06.
  • 09.06. – 12.06.
  • 14.06. – 18.06.
  • 16.08. – 19.08.
  • 30.08. – 02.09.
  • Og mange flere

Rejse til Istanbul – inspiration

Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i Tyrkiets største by, så kig forbi getyourguide.dk. De tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

Er du mere til lidt sol og strand eller luftballonsflyvning i Kappadokien på din rejse til Tyrkiet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kigge videre 😇

Rejse til Istanbul – transport til/fra lufthavnen

Sabiha Gökçen-lufthavnen (SAW): ligger på byens asiatiske side. Herfra kan du tage f.eks. tage Havabus som går direkte ind til byen. Turen tager mellem 60 og 90 minutter og koster 52,50 Turkiske Lira (ca. 25 kr.).

Du kan også booke en lufthavnstransfer.


Powered by GetYourGuide

Istanbul Airport (IST): er Istanbuls nye lufthavn, der ligger ca. 40 km uden for Istanbul. Her har du flere muligheder for transport ind til centrum – du kan læse nærmere på lufthavnens hjemmeside.

Rejse til Istanbul – billeder

Istanbul

Istanbul

Istanbul

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til IstanbulRejse til Istanbul

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud