Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.193 kr.
Weekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.193 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Korte rejser

Weekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.193 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Korte rejser |

Weekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.193 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Puha. Vejret har efterhånden været træls igennem en længere periode – give me a break. Netop et lille ‘break’ var måske slet ikke nogen dårlig idé. Altså, helt ærligt, hvem kunne ikke bruge et par dage med lunere temperaturer og lidt sol? F.eks. i form af en forlænget weekend til Alanya med all inclusive! Det lyder faktisk slet ikke så tosset! Selvom Alanya og hele den tyrkiske riviera primært hiver chartergæster til i løbet af sommerhalvåret, så kan du sagtens selv arrangere en weekendrejse dertil i vinterhalvåret. Endda med femstjernet hotel og all inclusive. Og til en knivskarp pris! Og selvom vejret selvfølgelig ikke er decideret varmt, så er det ofte lunt og solrigt – lige hvad man har brug for i de kolde måneder! ☀️

Weekendrejse til Alanya

januar – marts

fra

1.193 kr.

✈️ Fly fra Billund og København

Lækkert 5* hotel

🍹 Inklusive all inclusive

Hotel ved Alanya

515 kr.

Billige fly til Alanya

678 kr.

Hotel

515 kr.

Fly

678 kr.

Total (pr. person):

1.193 kr.

Weekendrejse til Alanya – hotel

Skulle vi ikke lige starte med at se nærmere på den mest spændende del ved denne rejse – hotellet! (Så tager vi flybilletterne bagefter).

Næsten uanset hvor på den tyrkiske riviera du kigger, vil du have et stort hoteludvalg til rådighed. Så mulighederne er mange!

På en kort weekendrejse som denne vil det dog være mest praktisk at finde et hotel nær Antalya, hvor du flyver til. Det kunne f.eks. være Alanya, der ligger mindre end to timers kørsel fra lufthavnen.

Netop i Alanya – eller rettere sagt i byen Konakli lidt uden for Alanya – har jeg fundet det femstjernede Beach Club Doğanay (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Vil du hellere bo helt inde i Alanya, kan du også sagtens det. Men hold nu op, hvor får du meget for pengene på dette hotel!

Med fem stjerner på hotelfacaden siger det næsten sig selv, at Beach Club Doğanay ikke ligefrem mangler faciliteter. Hotellet har bl.a. flere forskellige swimmingpools (udendørs såvel som indendørs), wellnessafdeling, tennisbane, cykeludlejning, basketball osv. Samtidig ligger stranden lige uden for døren.

De udendørs pools er sæsonåbne, så de bliver ikke aktuelle om vinteren. Herudover skal du også være klar over, at ikke alle faciliteter vil være tilgængelige om vinteren. Men du får altså stadig et godt ophold med all inclusive.

Herudover slipper du også for sommerens store menneskemængder og får således et mere fredeligt og roligt ophold.

Og så er der priserne om vinteren. De lavere end Ørsted-aktien!

Et topersoners ophold fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar koster i alt 1.029 med all inclusive. Det svarer til kun 515 kr. pr. person!

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på den tyrkiske riviera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder fra hotellet

Weekendrejse til Alanya

Weekendrejse til Alanya

Weekendrejse til Alanya

Weekendrejse til Alanya

Weekendrejse til Alanya

Weekendrejse til Alanya – fly

Før du kan tjekke ind på hotellet, skal du jo lige derned først.

Ofte kan du booke billige fly til Antalya Lufthavn i løbet af vinterhalvåret.

De billigste flybilletter finder du som regel hos det tyrkiske lavprisflyselskab Pegasus, der opererer direkte ruter til Antalya fra både Billund og København.

Fra begge lufthavne koster de billigste returbilletter typisk et sted mellem 600 og 1.400 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet fly fra Billund fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar. På disse datoer koster flybilletter hos Pegasus kun 678 kr. inkl. håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

  • Januar: fredage og mandage
  • Fra 9. februar: fredage, lørdage, mandage og tirsdage

København

  • Mandage, tirsdage, fredage og søndage (januar – marts)

Transport til/fra lufthavnen

Fordi du ankommer ret sent, er du nok enten nødt til at booke en lufthavnstaxi eller lejebil.

En lufthavnstaxi til Beach Club Doğanay koster ca. 510 kr. (dvs. 255 kr. pr. person), mens en lejebil kan bookes fra kun lidt over 100 kr. pr. person.

Weekendrejse til Alanya – oplevelser

Vinteren er selvfølgelig ikke lige så varm som sommeren. Men sidste vinter lå temperaturerne i januar mellem ca. 16 og 21 grader det meste af tiden. Ikke badevejr, men perfekt til sightseeing og udflugter!

Derfor kan du sagtens udforske hyggelige Konakli eller tage en tur ind til Alanya og se dig omkring derinde.

Du kan også smutte forbi Getyourguide og lade dig inspirere af deres forskellige ture og aktiviteter.

Oplevelser ved Alanya

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.193 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveWeekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.193 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar