• 20 Nov 2023

  Weekendrejse til Alanya: 3 nætter på 5* hotel ved den tyrkiske riviera fra kun 1.371 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  Puha. Vejret har efterhånden været træls igennem en længere periode – og det er ikke engang vinter endnu. Give me a break. . . Netop et lille ‘break’ var måske slet ikke nogen dårlig idé. Altså, helt ærligt, hvem kunne ikke bruge et par dage med lunere temperaturer og lidt sol? F.eks. i form af en forlænget weekend til Alanya med all inclusive! Det lyder faktisk slet ikke så tosset! Selvom Alanya og hele den tyrkiske riviera primært hiver chartergæster til i løbet af sommerhalvåret, så kan du sagtens selv arrangere en weekendrejse dertil i vinterhalvåret. Endda med femstjernet hotel og all inclusive. Og til en knivskarp pris! Og selvom vejret selvfølgelig ikke er decideret varmt, så er det ofte lunt og solrigt – lige hvad man har brug for i de kolde måneder! ☀️🍹

  Weekendrejse til Alanya
  december - marts
  fra1.371 kr.
  København
  Antalya
  Hotel ved Alanya
  f.eks. det 5* Beach Club Doğanay
  581 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter) med all inclusive
  Fly til Tyrkiet
  790 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  581 kr.
  Fly
  790 kr.
  Total (pr.person)
  1.371 kr.

  Weekendrejse til Alanya – hotel

  Skulle vi ikke lige starte med at se nærmere på den mest spændende del ved denne rejse – hotellet! (Så tager vi flybilletterne bagefter).

   

  Næsten uanset hvor på den tyrkiske riviera du kigger, vil du have et stort hoteludvalg til rådighed. Så mulighederne er mange!

   

  På en kort weekendrejse som denne vil det dog være mest praktisk at finde et hotel nær Antalya, hvor du flyver til. Det kunne f.eks. være Alanya, der ligger mindre end to timers kørsel fra lufthavnen.

   

  Netop i Alanya – eller rettere sagt i byen Konakli lidt uden for Alanya – har jeg fundet det femstjernede Beach Club Doğanay (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Vil du hellere bo helt inde i Alanya, kan du også sagtens det. Men hold nu op, hvor får du meget for pengene på dette hotel!

   

  Med fem stjerner på hotelfacaden siger det næsten sig selv, at Beach Club Doğanay ikke ligefrem mangler faciliteter. Hotellet har bl.a. flere forskellige swimmingpools (udendørs såvel som indendørs), wellnessafdeling, tennisbane, cykeludlejning, basketball osv. Samtidig ligger stranden lige uden for døren.

   

  De udendørs pools er sæsonåbne, så de bliver ikke aktuelle om vinteren. Herudover skal du også være klar over, at ikke alle faciliteter vil være tilgængelige om vinteren. Men du får altså stadig et godt ophold med all inclusive.

   

  Herudover slipper du også for sommerens store menneskemængder og får således et mere fredeligt og roligt ophold.

   

  Og så er der priserne om vinteren. De lavere end Ørsted-aktien!

   

  Et topersoners ophold fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar koster i alt 1.161 med all inclusive. Det svarer til kun 581 kr. pr. person!

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på den tyrkiske riviera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Weekendrejse til Alanya – fly

  Før du kan tjekke ind på hotellet, skal du jo lige derned først.

   

  Ofte kan du booke billige fly til Antalya Lufthavn i løbet af vinterhalvåret.

   

  De billigste flybilletter finder du som regel hos det tyrkiske lavprisflyselskab Pegasus, der opererer direkte ruter til Antalya fra både Billund og København.

   

  Fra begge lufthavne koster de billigste returbilletter typisk et sted mellem 800 og 1.400 kr.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet fly fra Billund fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar. På disse datoer koster flybilletter hos Pegasus kun 790 kr. inkl. håndbagage.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Billund

  • Januar: fredage og mandage
  • Fra 9. februar: fredage, lørdage, mandage og tirsdage

   

   

  København

  • Mandage, tirsdage, fredage og søndage (december – marts)

   

   

  Billeder fra hotellet

  Weekendrejse til Alanya

  Weekendrejse til Alanya

  Weekendrejse til Alanya

  Weekendrejse til Alanya

  Weekendrejse til Alanya

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fordi du ankommer ret sent, er du nok enten nødt til at booke en lufthavnstaxi eller lejebil.

   

  En lufthavnstaxi til Beach Club Doğanay koster ca. 660 kr. (dvs. 330 kr. pr. person), mens en lejebil kan bookes fra kun lidt over 100 kr. pr. person.

   

   

  Weekendrejse til Alanya – oplevelser

  Vinteren er selvfølgelig ikke lige så varm som sommeren. Men sidste vinter lå temperaturerne i januar mellem ca. 16 og 21 grader det meste af tiden. Ikke badevejr, men perfekt til sightseeing og udflugter!

   

  Derfor kan du sagtens udforske hyggelige Konakli eller tage en tur ind til Alanya og se dig omkring derinde.

   

  Du kan også smutte forbi Getyourguide og lade dig inspirere af deres forskellige ture og aktiviteter.

  Oplevelser ved Alanya

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel
  Webview: false