Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.297 kr.
Kappadokien-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Rejse til Kappadokien

4 nætter på anmelderrost hotel inkl. fly, morgenmad og tur i luftballon

Er du klar til at strege endnu en destination af bucketlisten? I dag har jeg nemlig kigget nærmere på en uforglemmelig rejse til Kappadokien! Eventyrlige Kappadokien er et anatolsk naturparadis, hvis særprægede geologi i årevis har tiltrukket globetrottere fra hele verden. Samtidig er Kappadokien på mange måder et historisk levn fra svundne tider. Mennesker i dette centrale område af Tyrkiet har i århundreder udnyttet det bløde klippeterræn til at bygge underjordiske byer og fantastiske klippekirker.

Og så er Kappadokien nok især kendt for sine varmluftballoner, der letter ved solopgang – hvilket har skabt nogle af de smukkeste rejsebilleder, du kan forestille dig! Kappadokien er således en eventyrlig og ejendommelig blanding af natur, kultur og historie. Så hvis du er klar til en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du bestemt kigge nærmere på denne rejse til Kappadokien! ☀️

Opdag eventyrlige Kappadokien

fra

4.297 kr.

✈️ Fra København

🎈🌄 Bucket list-oplevelse: Flyv i luftballon i Kappadokien!

🏨🥐 Eventyrligt 4* hotel inkl. enestående morgenmad

🔭🌍 DRØMMEUDSIGT!

Fly til Kappadokien

1.788 kr.

Hotel i Kappadokien

1.241 kr.

Varmluftballon

1.268 kr.

Hotel

1.241 kr.

Fly

1.788 kr.

Tur i luftballon

1.268 kr.

Total (pr. person):

4.297 kr.

Rejse til Kappadokien – fly

Vil du gerne rejse til Kappadokien, skal du først have styr på flybilletter. Og her vil de to oplagte lufthavne være Kayseri (ASR) eller Nevşehir (NAV).

I begge tilfælde finder du de billigste flybilletter fra København, og lige for tiden er det billigst at flyve til lufthavnen i Kayseri.

Der findes ingen direkte ruter til Kayseri (eller Nevşehir), men du kan ofte finde flybilletter dertil via Istanbul. Og – naturligt nok – er det de tyrkiske flyselskaber som Pegasus Airlines, AJet og Turkish Airlines, der betjener ruterne.

Der er daglige afgange, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger uden for højsæsonen typisk et sted mellem ca. 1.300 og 2.000 kr. I skolernes sommerferie skal du derimod forvente betydeligt højere priser.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København fra lørdag den 25. maj til onsdag den 29. maj. På disse datoer koster flybilletterne kun 1.788 kr.

Vær også opmærksom på, at AJet og Pegasus inkluderer håndbagage i deres billetter, mens Turkish Airlines både inkluderer håndbagage og indtjekket bagage.

Rejse til Kappadokien – billige flydatoer

København

 • 25.04. – 29.04.
 • 26.04. – 30.04.
 • 30.04. – 04.05.
 • 10.05. – 14.05.
 • 11.05. – 15.05.
 • 12.05. – 16.05.
 • 13.05. – 19.05.
 • 19.05. – 24.05.
 • 20.05. – 25.05.
 • 22.05. – 26.05.
 • og flere

Rejse til Kappadokien – hotel

På denne rejse til Kappadokien ankommer du som sagt til byen Kayseri. Men hvis du vil bo i det, man traditionelt forbinder med Kappadokien, bør du finde et hotel i en af byerne GöremeAvanosUchisarUrgup eller Ortahisar.

I hotelboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet det utroligt anmelderroste Phocas Cave Suites.

Dette hotel scorer imponerende (5 ud af 5 på Tripadvisor). Tidligere gæster har med andre ord været fulde af begejstring!

Og det forstår man egentlig godt! Phocas Cave Suites er et rustikt hotel med dertilhørende vinhus, der rent æstetisk bringer tankerne tilbage til middelalderen med sin charmerende stenfacade. Hotellet er placeret i midten af de populære byer Avanos og Göreme, der kan nås til fods eller via taxa, så du har rig mulighed for at udforske begge byer.

Selve hotellet og værelserne er smukt dekorerede med flotte stenudskæringer, det er næsten som at træde ind i sin egen eksklusive hule, og så bliver du naturligvis forkælet med den eksklusive og lokale morgenmad (inkl.), der bliver rost til skyerne af tidligere gæster.

Alt i alt får du altså en perfekt base til dit Kappadokien-eventyr.

Totalprisen for et topersoners ophold fra lørdag den 25. maj til onsdag den 29. maj er i alt 2.482 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.241 kr. pr. person.

Skulle hotellet være udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Kappadokien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien – varmluftballon

Nu hvor Kappadokien uløseligt hænger sammen med sine mange varmluftballoner, tænkte jeg, at denne rejse til Kappadokien også skulle indeholde en tur i luftballon!

Du kan selvfølgelig sagtens springe denne del over og spare de penge, hvis du helst vil være fri. Man kan jo også sagtens opleve de smukke solopgange med alle luftballonerne fra jorden. Og i den forbindelse findes der faktisk en række oplagte steder – f.eks. Love Valley og Rose Valley. Du kan også bare nyde synet fra høje steder i byen eller fra dit hotel, hvis det har en god tagterrasse eller lignende.

I forhold til varmluftballonerne kan du booke flyvninger året rundt. Generelt vil de fleste nok mene, at den bedste periode for ballonflyvninger strækker sig fra april til juni. Også september og oktober skulle være gode måneder. Men du kan som sagt booke varmluftballonture året rundt.

Du skal dog være klar over, at turen kan blive aflyst, hvis vind- og vejrforholdene ikke tillader ballonflyvning. Så hvis ballonflyvningen er vigtig for dig, vil jeg klart anbefale, at du booker din rejse med mere end tre nætter (især i lavsæsonen). Og jeg vil også klart anbefale, at du som udgangspunkt booker luftballonflyvningen på en af rejsens første dage. På den måde har du flere skud i bøssen, hvis vejret glipper de første dage.

Jeg har fundet en varmluftballontur hos GetYourGuide. Udover selve ballonflyvningen indeholder turen både transport, drikkevarer og snacks. Turen foregår tidligt om morgenen – så du skal være indstillet på at stå tidligt op. Og da der kan være ganske koldt om morgenen og aftenen, skal du huske at medbringe varme trøjer og jakker. Du kan se hvilke datoer, du kan booke turen, nedenfor.

Der findes i øvrigt en lang række forskellige luftballonture inde på GetYourGuide. Og priserne kan variere alt efter dato, klokkeslæt, længde osv. De bedste tidspunkter (hvor du får den flotteste solopgang) kan også være dyrere end andre tidspunkter.

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien

Rejse til Kappadokien – Andre oplevelser

En tur i varmluftballon er nok den mest oplagte oplevelse på en rejse til Kappadokien. Men du kan faktisk vælge og vrage mellem adskillige fede oplevelser og aktiviteter!

F.eks. kan du tage på ATV-tur ved solnedgang eller begive dig ud på en heldagstur rundt i Kappadokien med besøg i underjordiske byer!

Rejse til Kappadokien – Transport fra lufthavnen

Fra lufthavnen i Kayseri vil det være oplagt at benytte sig af en lufthavnstaxi eller en delt minibus til hotellet. F.eks. kan du booke billig lufthavnstransport (delt minibus) på GetYourGuide.dk.

Ofte vil hotellerne også være gode til at hjælpe med lufthavnstransport, og man kan tit få dem til at arrangere transport i minibus for omkring 10 euro pr. person (alt efter hvor man skal hen).

En lejebil kan naturligvis også være en rigtig god løsning, hvis du gerne vil rundt i området og udforske de forskellige byer og ikke orker at tage de lokale busser.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til KappadokienRejse til Kappadokien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud