• 03 maj 2016

  Inspiration til en dejlig miniferie i Kristi Himmelfarts-ferien – f.eks. 2 dage ved Vesterhavet til kun 695 kr. inkl. morgenmad, middag og adgang til spa’et

  rsz_1landscape-1345590_1280

  Går du og mangler lidt inspiration til hvordan du bedst kan udnytte den forestående Kristi Himmelfarts-ferie? Så har jeg lavet et par rigtig gode bud på det her.

   

  Lækkert wellness-ophold ved Vesterhavet

  travelbird.dk kan du booke et dejligt spa- og wellness ophold ved Vesterhavet på det smukke 4* Hotel Fjordgården (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 695 kr. pr. person, pr. overnatning (ved 2 personer). Du kan få en overnatning til denne pris fra d. 5 – 6. maj, d. 6 – 7. Opholdet er inklusiv 3-retters middag, morgenmad, adgang til spa, swimmingpool og sauna samt fitness og gratis cykelleje.

  rsz_travel3

  SE TILBUDDET HER

   

  Dejlig øferie på Rømø's eneste strandhotel

  travelbird.dk kan du lige nu få 2 overnatninger på det dejlige 3* Hotel Lakolk (3 ud af 5 på TripAdvisor) på Rømø fra d. 6 – 8. maj til kun 1.095 kr. pr. person ved en rejse for 2, inkl. daglig morgenmad, 2 x 3-retters middag samt en flaske vin på værelset.

  rsz_travel2

  SE TILBUDDET HER

   

  Flybilletter

  Flybilletter er ret dyre grundet udbud og efterspørgsel i disse dage, men jeg har fundet et par stykker som er til en overkommelig pris for en lille get-away:

   

  København – Stockholm

  kbhstock1

  SE FLY-TILBUD HER

  Eller fra d. 4 – 7 maj til næsten samme pris. Se det her.

  HOTELLER I STOCKHOLM

   

   

  København – Lyon

  cphlyon

  SE FLY-TILBUD HER

  HOTELLER I LYON

   

  København – London

  cphlondon

  SE FLY-TILBUD HER

  HOTELLER I LONDON

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *