• 18 feb 2020

  Indonesiens drømme-ø: 10 dage på Bali med et flot 4* hotel med infinity-pool fra kun 4.800 kr. inkl. fly

  Bali er er på mange måder indbegrebet af eksotisk ø-ferie. Den indonesiske paradis-ø er simpelthen ikke til at komme udenom, når snakken falder på jordens mest eftertragtede rejsemål. En ferie til Bali indebærer nemlig så mange forskellige oplevelser, at det halve kunne være nok – lige fra den imødekommende kultur og det lækre balinesiske køkken til den frodige natur og de mildt sagt fænomenale sandstrande! Og det bedste af det hele er, at du lige nu kan sammensætte din egen Bali-rejse til under 5.000 kr. med både fly og et ufattelig lækkert hotel med INFINITY-POOL!

  Eksotisk strandferie på Bali
  marts - juni
  fra4.800 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Bali
  Billige fly til Bali
  3.932 kr.
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København
  Hotel på Bali
  f.eks. det superbillige 4* Infinity8 Bali
  868 kr.
  Hotel
  868 kr.
  Fly
  3.932 kr.
  Total (pr.person)
  4.800 kr.

  Fly til Bali

  Som du kan se ud fra dette eksempel, så er det i høj grad flybilletterne, der kan gøre en rejse til Bali dyr. Og hvis du selv har kigget på fly, ved du også, at det ikke er unormalt, at fly tur/retur til Bali sagtens kan koste op mod 5.000 kr., hvis det skal være afgange med fornuftige flytider. Derfor er flybilletterne i dette eksempel rigtig gode.

   

  Jeg har fundet billige afgange hos KLM fra marts og helt frem til juni. I disse måneder kan du finde et hav af fly til under 4.000 kr. fra både Billund, Aalborg og København! Hvor lækkert er det ikke lige?! Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en afgang fra Billund fra mandag den 9. marts til fredag den 20. marts til kun 3.932 kr. Hver vej har du 2 mellemlandinger i Amsterdam og Kuala Lumpur – du ender dog stadig med nogle rigtig fine flytider på mellem 19 – 22 timer.

   

  Fordi du flyver med KLM, har du 12 kg gratis håndbagage og forplejning inkluderet i prisen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 09.03. – 20.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.03. – 23.03.
  • 18.03. – 01.04.
  • 23.03. – 03.04.
  • 13.04. – 24.04.
  • 14.04. – 28.04
  • 15.04. – 29.04.
  • 04.05. – 15.05.
  • 09.05. – 23.05.
  • 18.05. – 01.06.
  • 22.05. – 05.06.
  • 27.05. – 10.06.
  • 01.06. – 15.06.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Bali

  På Bali har jeg fundet det 4* Infinity8 Bali (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers Choice i 2019”). Her får du et skønt og superbilligt 4* hotel i byen Jimbaran. Hotellet ligger i gåafstand til stranden og byder bl.a på et elegant udendørs poolområde med den lækreste infinity-pool med udsigt over byen. Den ser simpelthen så indbydende ud!

   

  Du bliver indkvarteret i et moderne og rummeligt værelse, hvor du har både wi-fi, TV og eget badeværelse. Og skulle du få lyst til en omgang balinesisk massage, kan Infinity8 Bali også tilbyde det (mod gebyr)! Vil du gerne ud at opleve noget uden for hotellet, tilbyder hotellet bl.a. gratis transport til Tanjung Benoa Beach, butikscenteret Bali Collection og Kedonganan Infinity Beach Club. Du har med andre ord rig mulighed for at opleve Bali på dette ophold.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 10-nætters ophold fra tirsdag den 10. marts til fredag den 20. marts til 1.735 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 868 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold på Infinity8 Bali ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 170 – 250 kr. pr. nat i de fleste måneder året rundt.

   

  Bali er virkelig fyldt med superbillige hoteller. Så hvis hotellet er udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller hvis du gerne selv finde et hotel på Bali, skal du naturligvis være velkommen til selv at sondere terrænet.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger faktisk kun omkring 5 km fra lufthavnen, så jeg vil helt klart anbefale at splejse om en taxa, hvilket vil være den billigste og hurtigste løsning.

   

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Indonesiens drømme-ø: 10 dage på Bali med et flot 4* hotel med infinity-pool fra kun 4.800 kr. inkl. fly

  1. Anne says:

   Har du erfaring med at købe via én af de selskaber Skydcanner anbefaler i stedet for direkte fra flyselskabet? Jeg har købt billetter til Bali med Thai Airways, men via Tripmonster og opdagede først bagefter at jeg kunne have fået billetter til næsten samme pris direkte fra flyselskabets hjemmeside – og det havde selvfølgelig været bedre! Så ville bare lige høre til dine erfaringer!?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Du kan som udgangspunkt sagtens stole på de sider, som skyscanner henviser til (i øvrigt er det mange af de samme som momondo og travelmarket også henviser til). Det eneste, jeg vil råde dig til at være på vagt overfor, er alle deres ekstra services (forsikringer osv.). Hvis man takker ja til alle dem, ender man nemlig hurtigt med en billet, der er dyrere end fra luftselskabet selv – og det er jo ikke meningen 😉

  se fly se hotel