• 13 apr 2018

  Indonesiens drømme-ø: 10 dage på Bali med et flot 4* hotel til kun 4.797 kr. inkl. fly

  For et par dage siden skrev jeg en artikel om det jubilæumsudsalg, som Thai Airways kører i øjeblikket. Bali er én af de destinationer, hvor du virkelig kan gøre en god handel ift. flybilletter. Så i dag har jeg sammensat et rigtig godt bud på en lækker rejse til netop Bali! Den indonesiske paradis-ø er simpelthen ikke til at komme udenom, når man snakker om jordens mest eksotiske rejsemål – og nu kan du selv rejse dertil for under 5.000 kr.!

  Eksotisk strandferie på Bali
  maj og juni + august til oktober
  4.797 kr.
  København
  Bali
  Hotel på Bali
  f.eks. det 4* Akmani Legian
  973 kr.
  Billige fly til Bali
  inkl. 30 kg bagage
  3.824 kr.
  Hotel
  973 kr.
  Fly
  3.824 kr.
  Total (pr.person)
  4.797 kr.

  Hotel

  Bali har et superfint udvalg af hoteller til billige penge. Jeg har på skyscanner.dk fundet det 4* The Akmani Legian (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Hotellet ligger i Legian – kun 6 minutters gang fra stranden! Du får et flot og luksuriøst indrettet hotel i klassisk balinesisk stil. Hotellet har naturligvis et elegant og indbydende poolområde, og samtlige værelser er udstyret med gratis wi-fi og aircondition. Tidligere gæster roser i øvrigt hotellet for en supergod service.

  Prisen for 9 nætter på et dobbeltværelse er 1.945 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 973 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Bali, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Som jeg fik nævnt i introteksten, så holder Thai Airways udsalg (indtil den 15. maj). Derfor kan du lige nu finde flybilletter fra København til Bali til under 4.000 kr. inkl. 30 kg bagage.

  skyscanner.dk har jeg f.eks. fundet fly fra den 13.09. – 23.09. til 3.824 kr. inkl. 30 kg bagage. Fordi du flyver med Thai Airways, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Bangkok – men flytiderne er generelt rigtig fine.

  Du kan finde de billige billetter i maj og juni og igen fra august til oktober (bare sørg for at din udrejse er i september).

  Ovenstående rejseeksempel er med fly fra København fra den 13.09. – 23.09. – her får du eksempler på andre billige rejsedatoer (husk at hotelpriser kan variere afhængig af rejsedatoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.05. – 06.06.
  • 27.05. – 08.06.
  • 20.08. – 09.09.
  • 27.08. – 09.09.
  • 04.09. – 18.09.
  • 13.09. – 23.09.
  • 15.09. – 01.10.
  • 27.09. – 11.10.
  • 30.09. – 11.10.
  • 30.09. – 14.10.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger faktisk kun lidt over 4 km fra lufthavnen, så hvis du er frisk (og ikke har alt for meget bagage med), kan du godt gå derhen. Alternativt kan du tage en bus eller splejse om en taxi.

   

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Indonesiens drømme-ø: 10 dage på Bali med et flot 4* hotel til kun 4.797 kr. inkl. fly

  1. Anne says:

   Har du erfaring med at købe via én af de selskaber Skydcanner anbefaler i stedet for direkte fra flyselskabet? Jeg har købt billetter til Bali med Thai Airways, men via Tripmonster og opdagede først bagefter at jeg kunne have fået billetter til næsten samme pris direkte fra flyselskabets hjemmeside – og det havde selvfølgelig været bedre! Så ville bare lige høre til dine erfaringer!?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Du kan som udgangspunkt sagtens stole på de sider, som skyscanner henviser til (i øvrigt er det mange af de samme som momondo og travelmarket også henviser til). Det eneste, jeg vil råde dig til at være på vagt overfor, er alle deres ekstra services (forsikringer osv.). Hvis man takker ja til alle dem, ender man nemlig hurtigt med en billet, der er dyrere end fra luftselskabet selv – og det er jo ikke meningen 😉

  2. Lise kjærsdam says:
  se fly se hotel