• 03 sep 2019

  Idyl blandt vinmarker: 8 dage i Toscana i en skøn 3* landejendom fra kun 1.909 kr. inkl. fly og morgenmad

  Toscana, Italiens mest idylliske og charmerende region, hvis du spørger mig! Der er altså bare noget helt særligt over alle de fantastiske vin- og olivenmarker. Besøger man Toscana er man i den grad sikret at komme ned i gear og blot nyde stilheden. I dag har jeg fundet et lækkert tilbud, hvor du virkelig får lov til at oplev Toscana fra den mest autentiske side – med denne rejse kommer du nemlig til at bo midt i den smukkeste toscanske landskab på et lækkert landejendom med egen vinproduktion!

  Ferie i skønne Toscana
  fra1.909 kr.
  København og Billund
  Toscana
  8 dage på 3* Agriturismo Fattoria Casabianca
  inkl. fly og morgenmad
  fra1.909 kr.
  OBS: Prisen stemmer ikke helt overens med den egentlige totalpris, som er 1.909 kr. pr. person

  Pakkerejse til Toscana

  Pakkerejsen, jeg har fundet i dag, hører uden tvivl til den type, der elsker at nyde livet fuldt ud. Så snart du lander i Italien, vil du mærke den afslappende atmosfære – og så handler det ellers bare om at køre op i bjergene og finde den fantastiske landejendom, du skal indkvarteres på, nemlig 3* Agriturismo Fattoria Casabianca, som består af 5 forskellige huse (se mere af stedet nedenfor).

   

  Husene med de rustikke stenmure er fra det 13. århundrede – de er dog nænsomt blevet renoveret, så de stadig har den oprindelige arkitektur og charme. Alle husene er i dag indrettet som ferielejligheder med køkken og et eller flere soveværelser. De er omgivet af have med møbler og nogle endda med adgang til en næsten privat swimmingpool. Du skal selvfølgelig dele denne med de øvrige gæster. Herudover er lejlighederne udstyret med TV, opvaskemaskine, køkken og eget badeværelse.

   

  Tidligere gæster roser stedet for den flotte beliggenhed i landlige omgivelser, den autentiske stil, det opmærksomme og venlige personale og swimmingpoolen. Og selvom du kommer til at bo på en meget romantisk toscansk landejendom, kan du alligevel nyde moderne faciliteter i form af udendørs pool, børnepool, tennisbaner, restaurant, hotelbar og wifi! Morgenmadsbuffeten kan du også glæde dig til – den skulle efter sigende også være utrolig god!

   

  I dette eksempel har jeg fundet en 8-dages rejse fra onsdag d. 2 oktober til onsdag d. 9. oktober til 3.818 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.909 kr. pr. person. Men der findes en del forskellige afgange fra både København og Billund i september og oktober til lignende priser. Prøv evt. at lege lidt med dine ønskedatoer inde på bookingsiden.

   

   

  Prisniveau

  • September: 2.340 kr.
  • Oktober: 1.909 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavn

  Når du ankommer til Rom, skal du selvfølgelig have transport fra lufthavnen og hen til landejendommen. Jeg vil anbefale, du lejer en lejebil. Det gør det klart nemmest at komme rundt i Toscana, og du er således ikke afhængig af offentlig transport. Du kan med en lejebil selv køre rundt og opdage alle Toscanas herligheder. Det er faktisk muligt at finde lejebiler til 114 kr. pr. person for 8 dage, hvilket er virkelig billigt! Hvis du følger linket nedenfor, kan du se, hvilke muligheder du har ift. lejebil.

  Agriturismo Fattoria Casabianca

   

  Oplevelser i Toscana

  Vil du gerne have inspiration til, hvad du kan komme rundt og opleve i Toscana, kan du følge linket nedenfor. Det vil give dig et godt overblik over alle de muligheder, du har.

  Ture og oplevelser

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her