• 13 feb 2017

  All-inclusive ved Det Røde Hav: 1 uge på et lækkert 4,5* hotel til 2.950 kr. med all-inclusive, havudsigt og fly

  rsz_sunny

  I dag har jeg igen fundet nogle meget gode tilbud på rejser til Egypten. Turen går til den smukke ferieby Hurghada i Egypten. Hurghada et det perfekte feriested med en gennemsnitstemperatur på 22⁰ C i januar og februar og 9 soltimer om dagen. Desuden er Hurghada også kendt for at have nogle af verdens smukkeste dykker- og snorkleområder.

  Hold solferie direkte ud til Det Røde Havs turkise vand med all inclusive-forkælelse, hvide sandstrande, swimmingpools og fortrinlig dykning i lagunen og koralrevet ved hotellet.

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4,5* resort-hotel ”Sunny Days El Palacio Resort & Spa” (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers' Choice 2016") til kun 897 kr. pr. person for 1 uge ved en rejse for 2 inkl. all-inclusive (1.051 kr. for et enkeltværelse). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, de lækre poolområder og den gode beliggenhed. Hotellet ligger direkte ved stranden og langs Hurghadas længste koralrev med fantastiske muligheder for snorkling blandt farvestrålende koraller og stimer af glimtende fisk. Sunny Days El Palacio and Spa byder på et stort pool-område med poolbar, spa-område og ..Læs mere her

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk priserne hos trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes masser af andre lækre all-inclusive resorts i Hurghada til lave priser. Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller kan du få et overblik her.

  HOTELLER I HURGHADA

   

   

  Fly

  TUI.dk kan du lige nu få billige lastminute-fly til Hurghada. Du flyver direkte fra København med TUIfly til Hurghada. Der findes billige billetter med afgang både d. 15. eller 22. februar. Alternativt kan du finde fly fra København med enten Pegasus Air eller Turkish Airlines til omkring 1.600 kr. på mange datoer i marts.

  SE FLY-TILBUD HER

  Husk hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 400 kr. oveni (for hele rejsen)

   

   

  Fly fra København

  2.053 kr.

  Hotel

  897 kr.

  TOTAL (per person)

  2.950 kr.

   

   

  Transport til lufthavn

  Hotellet ligger ca. 14 km fra lufthavnen, derfor anbefaler jeg, at du tager en taxa. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person. Ellers kan du booke transfer gennem hoppa.com. Tur/retur-biletter koster 90 kr. Burg rabatkoden "AB25" for at spare 25%.

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 164 kr.). Desuden skal dit pas være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til All-inclusive ved Det Røde Hav: 1 uge på et lækkert 4,5* hotel til 2.950 kr. med all-inclusive, havudsigt og fly

  1. Brian Lynge Hagen says:

   Ser fantastisk ud. Hvis altså lige, at man er villig til at trodse den terrorbølge der har ramt landet og deres turister de sidste mange år.

   Det bliver et nej tak herfra

  2. Rodena says:

   Hej

   vi kunne også tænke os en rejse til Egypten.

   stadig 6 voksne og to børn.

   afrejse 19, 20 eller 21 maj fra, Aalborg, Billund eller Århus.

   kan du hjælpe? 

   På forhånd tak.

    

   mvh Rodena

  3. anita says:

   Har været i Hugharda hen over julen og der er ingen problemer med at færdes uden for hotellet. Der er meget høj sikkerhed alle steder dernede. Hvis du skal bruge en taxa, har de fleste hoteller taxa service, som så bestiller og aftaler pris for dig, god ide hvis fu ikke vil betale for meget  

    

  4. Cecilie Højlund says:

   Ved du noget om risiko-forhold i forhold til dette rejse-tilbud? Er det en risikabel tur ift. terrorhandlinger?

   • Rejsespejder says:

    Hej Cecilie,

    jeg vil nok ikke anbefale at tage på nogen udflugter osv. Men når du bare bliver på hotellet ville jeg ikke være nervøs.

  5. Rejsespejder says:

   Hej Lillian,

   jeg anbefaler, at du ringer/skriver til Expedia. Har selv været på dette hotel gennem Expedia. All-inclusive betyder, alt forplejning burde være inkluderet i prisen.

  6. Rejsespejder says:

   Hej Signe,

   linket burde virke nu 🙂