• 30 maj 2017

  Højsæson i Thailand: 11 dage i Krabi på et dejligt 3* resort til kun 3.973 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage

  Eksotiske strande, krystalklart vand, fantastisk natur og høj sol – lyder det som noget for dig? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på denne rejse til Krabi. Krabi er virkelig en skøn feriedestination med mulighed for afslapning på stranden, eventyr i junglen, bådudflugter til nogle af de nærliggende smukke øer og der er også et fantastisk byliv, hvor du blandt andet kan få afprøvet dine evner som kræmmer på diverse markeder og spise dig mæt i lækkert thailandsk mad.

   

  Hotel

  Der er et stort udvalg af hoteller i og omkring Krabi. Jeg har fundet det 3* Aonang Cliff View Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i grønne omgivelser med udsigt til Ao Nangs klipper. Der er et skønt poolområde, børnepool, fitnessfaciliteter, sauna og så er der gratis transfer kørsel til stranden. En bungalow i 10 nætter koster 1.837 kr. inkl. morgenmad, dvs. 919 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er du på udkig efter hoteller med enkeltværelser, så se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Om du er til simple hoteller eller foretrækker mere luksus, så kan du være sikker på at finde lige præcis det hotel, der bedst passer til dine behov og ønsker på trivago.dk.

  HOTELLER I KRABI

   

  Fly

  Jeg har fundet super billige billetter til Krabi på momondo.dk. Billetterne er en del af Qatar Airways udsalg, der officielt slutter d. 20.06. (eller så længe, der er billetter). Der findes billetter fra august og helt frem til marts, men jeg har fokuseret på Thailands højsæson, januar til marts. Du kan f.eks. rejse d. 22.01. – 02.02. til kun 3.054 kr. inkl. 30 kg. bagage. Vær opmærksom på, at der findes forskellige afgange i løbet af dagen og også med varierende rejselængder – nogle flyafgange har noget længere flytider, men for en 300-400 kr. mere kan du tit komme afsted med bedre flytider.

  SE FLY-TILBUD HER

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.01. – 02.02. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.12. – 15.12.
  • 08.01. – 19.01.
  • 15.01. – 27.01.
  • 22.01. – 02.02.
  • 05.02. – 19.02.
  • 12.02. – 26.02.
  • 15.03. – 29.03.
  • Og mange flere

   

  Hotel 919 kr.
  Fly 3.054 kr.
  TOTAL (per person) 3.973 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen fra lufthavnen til Ao Nang – turen tager 45 minutter og koster ca. 30 kr. Fra Ao Nang er der 2 km. til hotellet. Du kan også booke transfer igennem skyscanner.dk – det koster ca. 147 kr. t/r. Det er også muligt at tage en taxa fra lufthavnen til hotellet (der er ca. 28 km.) og turen burde koste ca. 160-200 kr. pr. vej – men aftal evt. en pris med chaufføren inden du sætter dig ind i bilen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Højsæson i Thailand: 11 dage i Krabi på et dejligt 3* resort til kun 3.973 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage

  1. Dea Andersen says:

   Jeg kan ikke finde billetter til den pris. Enten er prisen min. det dobbelte eller rejsetiden den dobbelte eller mere. Har prøvet med datoerne 5.2-19.2

  2. Helle says:

   Hej kære rejsespejder
   Jeg storlæser dine mails.. kunne du finde noget til Australien eller NZ i oktober.. plus/minus
   Og evt noget til Nepal/Peru i jan/februar

   Pft Helle

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,
    Tusind tak – jeg er rigtig glad for, at du følger med! 🙂
    Lige nu har jeg ikke kunne finde noget, men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  3. Alex Elmbæk says:

   Jeg er i Ao Nang lige nu og bor på Alisea Boutique Hotel. GENIALT hotel med infinity pool og god morgenmad lige væk fra den irriterende hovedgade. Prisen er ca. den samme.som eksemplet, men alt er virkelig lækkert! Gigantisk seng og den mest lydløse air con af alle de gange jeg har været i Thailand.

    

   Det kan klart anbefales:

   https://da.hotels.com/ho327203/alisea-boutique-hotel-krabi-thailand/

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Alex,

    Fedt, at du deler dine oplevelser og tusind tak for tippet! Jeg håber resten af din Thailands tur bliver for lækker 🙂

  4. Anita Kruse says:

   Hejsa -tusinde tak for gode tilbud på ferier:) Du skriver at det er muligt at få direkte billetter hvis man betaler 300-400 kr mere. jeg kan ikke lige finde ud af hvordan man gør det -de billetter jeg finder direkte er meget dyrere -ca dobbelt op…på forhånd tak for svar. mvh Anita

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anita,

    Du kan ikke få direkte fly til den pris, bare fly med bedre flytider (de der 17-18 tider, da man på nogle afgange kan have en flytid på 25 timer) – jeg beklager, hvis jeg ikke skrev det klart nok oppe i teksten 🙂 Tusind tak for rosen og tak fordi du skrev 🙂